Nieuw

Debat van Leefbaar Rotterdam over ‘Identiteit’ was typisch: beschamend, bekrompen en chaotisch

Screenshot YouTube

Door: Lars Benthin

Maandag was ik aanwezig bij de paneldiscussie van Leefbaar Rotterdam over Identiteit: ‘Weg Met Ons’. Het debat werd aangekondigd als een nieuw hoofdstuk in het debat over immigratie, integratie en identiteit. Dat is heimelijk mislukt. Het debat was beschamend om te zien, een mix van gejoel en geschreeuw en de volwassenheid was ver te zoeken.

Het begon al bij een lezing van Sid Lukkassen. Lukkassen is niet een man van weinig woorden. Sterker nog, hij kan zo passievol en enthousiast praten over onderwerpen, dat je hem eerder tegen moet houden om niet de hele discussie per ongeluk over te nemen. Als inleidend spreker gaf hij dit maal een rustig en goed betoog over het onderwerp.

Lees verder:

http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/02/weg-met-ons-in-rotterdam-was-representatief-voor-het-publieke-debat-beschamend-bekrompen-en-chaotisch

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 995 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6667 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s