Nieuw

Zijlstra treedt af na leugen

DEN HAAG – Met een snik in zijn stem heeft Halbe Zijlstra in de Tweede Kamer zijn aftreden aangekondigd als minister van Buitenlandse Zaken. Nog voordat het debat over zijn positie begon, nam hij verantwoordelijkheid voor ’met afstand de grootste fout’ uit zijn politieke carrière.

Zijlstra schoot vol tijdens het afleggen van zijn verklaring. „Nederland verdient een minister die boven iedere twijfel verheven is”, zei een aangeslagen Zijlstra, die een debat over zijn aftreden onnodig maakte. „Ik had graag gezien dat mijn ministerschap anders verlopen was.”

Lees verder:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1667182/zijlstra-treedt-af-na-leugen

Doe mee met 928 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5819 Articles)
Altijd in oppositie.

5 Comments on Zijlstra treedt af na leugen

 1. Tja, ach, zoveel krokodillentranen. Who’s next? Mark R., voor jou wordt het ook tijd om je boeltje bij elkaar te rapen, jij steunde die leugenaar tenslotte. Eén span bedorven.

  Like

 2. Rutte: ‘Ik vond het geen doodzonde’. Kan je nagaan waar de VVD op drijft: de firma list en bedrog. ‘Recht door zee’ hebben ze nog nooit van gehoord bij de VVD.

  Like

 3. paulzwueste // februari 13, 2018 om 19:13 //

  De uitspraak van Rutte: Ik vond het geen doodzonde, was bedoeld om de affaire te minimaliseren, maar integendeel hij bewijst eens te meer wat voor een schurk rat-Rutte is!

  Like

 4. Gadver, dit is nog erger dan geforceerd naar een homo porn moeten kijken.

  Like

 5. Zo nu je zelf van je leven beroven en neem de rest van die pedofielen dan gelijk mee

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: