Nieuw

Uiteindelijk kan alles tot zwart wit gereduceerd kan worden

Pixabay

Door: Duchesne

Achter de regering en overheid zijn vele psychologen en ander overbetaald en overgewaardeerd tuig druk bezig te bepalen welke soort boodschappen men de bevolking wel en niet geeft, welke schuldgevoelens collectief overdraagbaar zijn en wat de denkwijze van een burger hoort te zijn. Ze denken letterlijk voor je, en de raffinesse van de manier waarop ze hun personeel motiveren is zo slim opgezet dat iemand met een wat eenvoudige geest volledig achter het systeem staat en ervoor zal moorden, op bevel natuurlijk, dat wel. Kijk maar eens in welke groepen het voetvolk word gerekruteerd, welke soort opleiding niveau’s en doelgroepen men het liefst binnen de rangen opstelt en je weet dat het maar een doel heeft, totale gehoorzaamheid.

Nee mensen, evolutie brengt geen vrijheid en meer inzicht, maar de dictatuur heeft wel een ontwikkeling doorgemaakt om als waterdicht systeem alles te controleren. Wilt U in een wereld leven waar anderen Uw leven uitstippelen en naar wens verlengen of inkorten, gewoon omdat uw lever nodig is of uw genetische profiel aangeeft dat vanaf uw 50ste u meer gaat kosten qua zorg dan u betaald… alles een kwestie van machthebbers zonder noemenswaardige tegenstand en zonder het hoeven afleggen van enig persoonlijke verantwoording.

Zoals ook een tumor ergens zichzelf tot voedsel maakt als het gezonde vlees op is, zo zal ook de dictatuur zichzelf kapot vreten, uiteindelijk vreten ook de leiders zich onderling kapot, tot zover dat ouder en kind elkaar naar het leven staan. Maar waarvoor?

In de waanzin tot totale controle van de huidige wereld kan de instroom van Mislams en Ander donker volk wel eens de sleutel zijn die de macht breekt, het gewicht teveel dat de weegschaal van macht laat doorslaan in het nadeel van de machthebbers, de vraag is echter of vrijheid de uitkomst is of eeuwen van moord en geweld, in naam van de grote godheid natuurlijk.

Zou ooit Europa door Mislams worden geregeerd zal de EU niet meer bestaan, net als het banksysteem en een lijst van zaken die nu als gewoon kunnen worden gezien. Als je alles optelt en kijkt hoe onze toekomst eruit gaat zien onder EU dictatuur en onder Mislam overheersing, dan is de Mislam veel beter en eenvoudiger te bevechten en op te ruimen. Dan is de wereld zwart-witter dan onder de vlag van democratie alles incarneren en insluiten met wetten en regels. De mens zonder ziel is de mens van de toekomst, een verbruikseenheid met een houdbaarheidsstempel die naar keuze volledig volgens regels en protocollen gescheiden kan worden van lichaam en geconditioneerde ziel. Zouden die mensen nog voelen, liefhebben en genieten van de meest simpele dingen, of zouden ze van wieg tot graf vermaakt moeten worden en geleid tot enige productiviteit.

In de natuur zijn er producten, producenten en verbruikers, die weer een nieuw product vormen voor anderen. En er zijn parasieten, soms totaal nutteloos, soms ook weer met een doel, een nut. Wel, onze wereld van de mensen is precies zo, en dat wat nutteloos is voor de een en zelfs schadelijk of bedreigend, is voor de ander weer een weg tot zijn of haar doel.En zo vreet de ene VVDer de ander op, maakt een PVDAer een ziekte zichtbaar in een partij, en is Groen links het voorbeeld voor de sluipweg die de parasieten vaak gebruiken om te eten zonder te produceren. Alles is terug te voeren tot het meest elementaire van de planeet; eten of gegeten worden… doden of gedood worden.

Fijn dat alles uiteindelijk tot zwart wit gereduceerd kan worden, maalt het leven ineens een stuk eenvoudiger en beter te overzien.

Duchesne, master of zilch, conqueror of nothingness….lord of detail.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6686 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

3 Comments on Uiteindelijk kan alles tot zwart wit gereduceerd kan worden

 1. ongelovige // februari 13, 2018 om 15:39 //

  Broers bevechten elkaar, slachten elkaar af,
  verwanten zullen hun banden breken;
  hard is de wereld, hoererij regeert,
  een tijd van bijlen, zwaarden, splijtende schilden,
  van winden en wolven eer de aarde kantelt;
  geen enkel mens zal de ander nog sparen.

  (Edda, Völuspá)

  Like

 2. paulzwueste // februari 13, 2018 om 19:41 //

  En nou nog op rijm….
  Anders rijmt het niet.

  Like

 3. templars2017 // februari 14, 2018 om 02:29 //

  Wat een visie , donker maar realistisch , als het moet komen ,laat het dan komen terwijl we er nog kunnen tegen ingaan……….

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s