Nieuw

Rusland spreekt van ‘ongekende anti-Russische campagne in Nederlandse media’

Foto: Megyn Kelly interviewt Vladimir Poetin. NBC News screenshot / YouTube.

Door: Tom Vennink

Het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken stelt dat de bilaterale verhoudingen ‘overschaduwd’ worden door een ‘ongekende anti-Russische campagne in de Nederlandse media’. Dat verklaart het ministerie in aanloop naar het geplande bezoek van minister Halbe Zijlstra aan Moskou op woensdag.

In een verklaring op zijn site schrijft het ministerie dat de bilaterale verhoudingen ‘overschaduwd’ worden door de campagne. Het Russische ministerie noemt geen voorbeelden.

Uit de verklaring blijkt dat de relaties tussen Nederland en Rusland verslechterd zijn. Moskou werd in november beschuldigd door minister Kajsa Ollongren (Binnenlandse Zaken) van de verspreiding van nepnieuws. Maandag werd bekend dat minister Zijlstra zelf jarenlang loog over zijn banden met Rusland om te betogen dat president Poetin buurlanden wil binnenvallen.

Lees verder:

https://www.volkskrant.nl/buitenland/rusland-spreekt-van-ongekende-anti-russische-campagne-in-nederlandse-media~a4569321/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6686 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

2 Comments on Rusland spreekt van ‘ongekende anti-Russische campagne in Nederlandse media’

 1. Ja “wij” Nederlanders zijn het braafste jongetje van de klas en de bedrijfspoedel van de Amerikaanse presidenten.

  Like

 2. Open brief naar Vladimir P.

  (titel idee gejat van “letter to Brezjnev. Engelse film uit de jaren 80 in het liverpudlians, ondertiteling vereist !)

  Beste Vladimir,
  De “Nederlandse” media zijn eigendom van Engelse beleggings maatschappijen die eigendom zijn van Soedische olie miljardairs…..het enige Nederlandse aan de pers is de subsidies die ze krijgen en de laffe Inholland “afgestuderden” die ze te werk stellen.
  Journalisten kun je het niet noemen.

  Sorry Vladi, wij zijn zelf ook niet blij met “onze” pers, we weten dat ze liegen en bedriegen en dingen opzettelijk verzwijgen, maar dat doen “onze” “politici” ook….

  Als jullie nog een keer een metoor ofzo over hebben, of de oude AK’s vervangen en nog een goed doel zoeken, kleine containers in de nacht in de Nederlandse polders en bossen met het symbool van vrijheid per dozijn verpakt en dito vulsel zal menig Neerlands mannen en vrouwen hart sneller doen kloppen en de kans op een normaal bestuur en dityo pers stukken vergroten.
  Ten slotte word vrijheid bepaald door wie de kracht en middelen heeft deze te beschermen. Wel Vladi, wij zijn een beetje kaalgeplukt en kort gewiekt op dat gebied, is zomaar gebeurd, in stilte, terwijl het parlement aan de bar hing en de eerste kamer lag te bruinen.

  Ja Vladimir, we zijn niet slim geweest maar fouten zijn om van te leren en te corrigeren…..
  als dank zullen we je die linkmiegel ingezwachteld als een zuigeling sturen die zei bij jou thuis te zijn geweest maar dat niet was, en allemaal stoute dingen zei…je kan ermee vissen mits de haak groot genoeg is, gebruiken als aas voor de beren jacht…..

  Beste Vladimir, wij hier in Nederland zijn ergens iets kwijtgeraakt, je zou het lef of dapperheid kunnen noemen, of gewoon levenslust. Niet iedereen, maar waar je mee omgaat word je mee besmet zeg maar…het is feitelijk een collectieve ziekte, gemakzucht en luiheid. Het komt nog goed hoor, als we echt boos worden zijn we best rotzakken met gevoel voor het doden als kunst. Ook in onze genen zit Kozakkenbloed, ook hier liet Atilla zijn mannen meer doen dan bier drinken….komt goed met ons, sorry voor die gluiperds van de pers, komt ook nog goed.
  Groetjes uit Holland Vladi, doortastende en patriottische staatslieden en politici zoals jou missen wij hier al decennia, zo niet eeuwen, het zijn allemaal kwezels en saletjonkers, geslachtslozen en pedofielen. We zijn te tolerant geweest, teveel bezig met het vullen van de voorraadkasten en ondertussen hebben we de deur niet bewaakt. Gebeurd straks meer, we zullen ze villen en laten drogen. Groetjes uit holland, nogmaals, en mocht je wat van die AK’s en vulmiddel over hebben, onze polders zijn groot en de nachten soms donker……

  “op Russische instrumenten danst de revolutie het beste….” (duchesne)

  Liked by 2 people

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s