Nieuw

Rus doet aangifte van discriminatie tegen Pechtold

Alexander Pechtold bij de NPO. Screenshot NPO 1 via DDS/@Gerbijl op Twitter

Door: Elif Isitman

Een Tilburger met Russische wortels (34) heeft aangifte gedaan tegen D66-leider Alexander Pechtold. De reactie van Pechtold op de affaire rond minister van Buitenlandse Zaken Halbe Zijlstra (‘ik moet de eerste Rus nog tegenkomen die zelf zijn fouten rechtzet’) is kwetsend en discriminerend, vindt de Rus.

Website GeenStijl beschikt over de aangifte en citeert daaruit: ‘Minister Halbe Zijlstra (VVD, Buitenlandse Zaken) kwam maandag in het nieuws omdat hij heeft gelogen over een ontmoeting met Poetin. D66-leider Pechtold reageerde daarop in het nieuws door te zeggen: “ik moet de eerste Rus nog tegenkomen die zijn fouten zelf rechtzet.” Ik, zoon van een Russische moeder, voel mij hierdoor gediscrimineerd. Pechtold scheert alle Russen over een kam, wat in mijn ogen pure discriminatie is.’

Lees verder:

https://www.elsevierweekblad.nl/nederland/achtergrond/2018/02/russische-man-doet-aangifte-van-discriminatie-tegen-pechtold-585300/

Doe mee met 8.268 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4400 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

3 Comments on Rus doet aangifte van discriminatie tegen Pechtold

 1. Stigmatiserend, denigrerend en beledigend. Een aanklacht en een veroordeling waardig, en ontzetting uit zijn burgerrechten want zulke “denkers” zijn een gevaar voor de vrije wereld. Ik schaam me zelf plaatsvervangend voor dit soort “politici”, vooral als ik in het buitenland ben. Je durft bijna niet te zeggen dat je uit Nederland komt en dan word vereenzelvigd met Rutte of Pechtold. Nee, reclame voor Nederland is het niet, die politieke “elite”….

  Liked by 1 persoon

 2. Goed zo Rus!
  Draai die dubbele landverrader Pechtold maar de bak in.

  Weg met die veilingmeester!

  Liked by 1 persoon

 3. Ik hoop en ik wens dat deze in mijn ogen griezelige, genocide ontkennende, racistische, land verradende, grondwet verkrachtende eurofiele gluiperd eindelijk eens gestraft wordt.
  Daar hebben wij toch de rechterlijke macht voor? Ook allemaal D66. Oh wacht.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: