Nieuw

Pechtolds reactie is van zo’n onwaarschijnlijke domheid dat ik mij afvraag of de journalist er echt bij was

Pechtold krijgt rooie oortjes.

Door: Jonathan van het Reve

Terwijl ik deze zin schrijf, is minister Zijlstra nog steeds niet afgetreden. Na jarenlang te hebben rondgebazuind dat hij Vladimir Poetin hoogstpersoonlijk had horen vertellen hoe diens gedroomde ‘Groot Rusland’ er uitzag, moest hij dat maandag terugnemen. Hij was daar niet. Hij heeft dat niet gehoord. Hij is nooit bij Poetin op bezoek geweest. Zijlstra heeft, kortom, gelogen.

Zulke dingen gebeuren. Mensen liegen, niet alleen in Den Haag. Sommige mensen liegen vaker dan anderen, dat wel, maar ik weet eigenlijk niet zo goed wat het zegt over iemands persoonlijkheid. Ik ken mensen die vaak liegen, die ik desalniettemin erg hoog heb zitten. Ik ken mensen die nooit liegen, die ik toch voor geen cent vertrouw. Liegen is verkeerd. Maar wie een keertje liegt, is niet meteen een slecht mens.

Lees verder:

https://www.volkskrant.nl/opinie/column-pechtolds-reactie-is-van-zo-n-onwaarschijnlijke-domheid-dat-ik-mij-afvraag-of-de-journalist-er-echt-bij-was~a4569239/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6686 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

2 Comments on Pechtolds reactie is van zo’n onwaarschijnlijke domheid dat ik mij afvraag of de journalist er echt bij was

  1. …..Dan wel over ‘vermeende’ grootheidswaan van Rusland vallen ( gevaar, WOIII) maar niet over die grootheidswaan van Europa??!! WOIII?!

    Like

  2. jackvanderveen // februari 13, 2018 om 13:51 //

    hij lijkt wel erg verdacht veel op die zwarte hoer van A1 met zelf geziene bewegende beelden. duidelijk is het dat men (uiteindelijk) slecht scoort met leugens.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s