Nieuw

De grootste nepnieuwsfabriek van Nederland draait weer op volle toeren.

Door: Marianne Zwagerman

OLLONGREN BUMP

De grootste nepnieuwsfabriek van Nederland draait weer op volle toeren. Een liegende VVD’er is natuurlijk al heel lang geen nieuws meer. Alleen stond Halbe niet tijdens de vrijmibo op te scheppen in de Shell-kantine. Nee, hij kwam tien jaar nadat zijn bezoek aan het Russische buitenhuis zou hebben plaatsgevonden ineens met zijn Poetin-fantasie.

Naadloos passend in het vijandsbeeld over Rusland dat ons door de EU, geholpen door de Nederlandse regering, door de strot wordt geduwd. Rutte haastte zich dan ook te verklaren dat Zijlstra het verhaal weliswaar verzonnen had, maar dat ‘de inhoud staat’. Nou Mark, wij van de media proberen nog wel een beetje vast te houden aan het principe dat één bron geen bron is. En jouw bron loog ook nog. Maar goed, nepnieuwsfabrieken hebben vast een ander redactiestatuut.

Lees verder:

https://www.bnr.nl/podcast/marianne-zwagerman/10339743/ollongren-bump

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 944 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6368 Articles)
Altijd in oppositie.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s