Nieuw

Bert Wagendorp: een fantast als minister van Buitenlandse Zaken, we staan internationaal voor gek

Foto: Zijlstra door het stof. Screenshot YouTube

Door: Bert Wagendorp

Halbe Zijlstra was nooit in de datsja van Vladimir Poetin. Wat hij daarover heeft verteld op verjaardagsfeestjes en op het VVD-congres was verzonnen. Halbe Zijlstra is een leugenaar, er valt weinig anders van te maken. In een ronduit aangrijpend interview met Natalie Righton gooide onze minister van Buitenlandse Zaken maandag zijn geheim op tafel: ‘Ik was daar niet bij.’ ‘Daar’: een bijeenkomst tussen toenmalig Shell-topman Van der Veer en Poetin in 2006.

Halbe Zijlstra heeft stedentrips gemaakt (Parijs, Boedapest, Berlijn), is op vakantie geweest in Nieuw-Zeeland, Indonesië en Mexico, was secretaris van de postduivenvereniging De Griffioen in Oosterwolde (internationale wedvluchten) en leest altijd de buitenlandpagina’s van The New York Times.

Lees verder:

https://www.volkskrant.nl/opinie/bert-wagendorp-een-fantast-als-minister-van-buitenlandse-zaken-we-staan-internationaal-voor-gek~a4569276/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6951 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Bert Wagendorp: een fantast als minister van Buitenlandse Zaken, we staan internationaal voor gek

 1. Narcist als premier, fantast als Minister, dildodief als vice premier….(jaaa, ik weet het Asscher…)

  Liked by 1 persoon

 2. Dus @Duchesne, omwille van de macht van 1 narcist, zitten wij met een compleet gekkenhuis als kabinet opgescheept.

  Like

 3. De fantast is zojuist opgestapt. De koekwaus! Al is de Halve leugen nog zo traag, leugenaars en fantasten horen niet in Den Haag. Als het een vent is pakt hij vanavond een keukentrapje en een eind touw.

  Like

 4. Duchesne,ik ben nieuwsgierig dildodief,vertel…
  Het hele kabinet is een gekkenhuis,kinderloze Rutte, een dame die gek op Palestijnen is en ons geld naar haar vrienden stuurt , er is altijd wel iets te mauwen over ons kabinet maar dit is een rariteitenkabinet, ze interesseren zich geen barst om de bevolking hun baantjes en zakken vullen is belangrijk voor ze en erna een vet betaalde baan in het bedrijfsleven

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s