Nieuw

Bejaarde (85) bewusteloos gestampt door minderjarige

GENT – Een Gentenaar (85) is op klaarlichte dag in bewusteloos gestampt door enkele minderjarigen. Het gewelddadige incident speelde zich zondag af in het Gewad en werd wellicht ingegeven door de antireligieuze, diervriendelijke pamfletten die de man had uitgehangen.

De teksten, afbeeldingen en posters op zijn ruiten liegen er niet om: Hendrik Keuleer, die vroeger in zijn huis in het Gewad het kaas- en wijncafé Tap en Tepel uitbaatte, is een dierenliefhebber. “Ik ben tegen religieuzen die het doden van dieren verheerlijken”, vertelt de man. Vooral de islam en het jodendom moeten het ontgelden.

De pamfletten wekten de afgelopen jaren heel wat wrevel bij religieuze voorbijgangers. De voormalige cafébaas kan niet meer op één hand tellen hoeveel keer zijn ruiten al werden ingegooid. In ieder geval zo vaak dat hij gewapend glas en bewakingscamera’s liet installeren.

(h/t polderboy)

Lees verder:

https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20170217_02735616

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6685 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

2 Comments on Bejaarde (85) bewusteloos gestampt door minderjarige

  1. antiislamnu // februari 13, 2018 om 22:06 //

    Voor mij is alleen een dooie moslim een goeie moslim.

    Liked by 2 people

  2. templars2017 // februari 13, 2018 om 23:13 //

    Ze hebben veel geluk gehad dat die mens al zo oud is, maar wat stoort is het feit dat niemand van de voorbijgangers hebben ingegrepen ,altijd hetzelfde ,als je in de problemen raakt dan kan je enkel op jezelf rekenen want de rest doet alsof hun neus bloed ,en die mens is tenslotte 85…

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s