Nieuw

Zweedse rechercheur Peter Springare door zijn eigen politieleiding aangegeven – noemde groepsverkrachtingen een “cultureel fenomeen”

Foto: Peter Springere. Screenshot

De openhartige politieagent Peter Springare wordt nu door zijn eigen politieleiding bij de politie aangegeven. Dit nadat hij groepsverkrachtingen een “cultureel fenomeen” heeft genoemd, meldt TV4 Nyheterna.

Bij het einde van een bijeenkomst in Göteborg begin februari zou Peter Springare de groepsverkrachtingen hebben omschreven  als “een nieuw fenomeen” dat is ontstaan ​​door de recente decennia van immigratie.

Hij zou ook de groepsverkrachtingen als een “cultureel fenomeen” benoemd hebben, volgens een video-opname waar TV4 de hand op wist te leggen.

– Wij zien het toch wanneer we deze misdaden onderzoeken. We horen hoe ze op een andere manier over vrouwen spreken. Ze maken hun perverse zienswijze duidelijk en verklaren hoe ze hierover denken en voelen. Ze halen gewoon hun schouders op. Sommigen vinden het leuk en lachen, zei Peter Springare tijdens zijn toespraak.

Nu wordt hij door de politieleiding strafrechtelijk aangeklaagd, die van mening is dat men verplicht is om bij eventuele misdaden van zijn werknemers dit aan te melden.

– In dit geval gaat het erom hoe je dit kan opvatten en of dit het vertrouwen van het publiek in de politie aantast. Iedereen moet ervan kunnen uitgaan dat men neutraal en eerlijk behandeld wordt, zegt Mats Nylén, communicatiechef van de politie, tegen TV4 Nyheter.

Peter Springare legt aan TV4 uit dat zijn uitspraak gebaseerd is op persoonlijke conclusies die hij heeft getrokken, en dat hij daarom niet valt onder de zogeheten objectiviteitsverplichting van de politie.

Een officier van justitie gaat nu beoordelen of er een misdaad is gepleegd. Maar zelfs als Springere niet wordt vervolgd, zou het kunnen betekenen dat hij in de toekomst andere taken bij de politie krijgt, aldus TV4 Nyheter.

Bron:

https://www.tv4play.se/program/nyheterna/3956259

http://www.friatider.se/peter-springare-anm-ls-av-polisen-kallade-gruppv-ldt-kter-f-r-kulturellt-fenomen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6686 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

4 Comments on Zweedse rechercheur Peter Springare door zijn eigen politieleiding aangegeven – noemde groepsverkrachtingen een “cultureel fenomeen”

 1. Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Je kunt onderdrukken wat je wilt, politiek-correcten, maar de geest is uit de fles over heel Europa en jullie komen aan de beurt – sneller dan jullie verwachten.

  Liked by 2 people

 2. Kunnen we die man ergens helpen tegen de zweedse politieke gekken?
  Een steunverklaring ?

  Like

 3. antiislamnu // februari 12, 2018 om 23:20 //

  Deze man wordt gewoon als afschrikwekkend voorbeeld gesteld vergeet niet dat dit ook einde carrière is en als hij pech heeft is hij voorgoed werkeloos.
  Zweden is gewoon onleefbaar gemaakt.

  Like

 4. Republikein // februari 13, 2018 om 01:25 //

  Een ander bericht op die site:

  Ik denk dat het belangrijk is dat we de gezondheids- en veiligheidsaspecten van het werk op deze gebieden kunnen onderzoeken. Ik denk dat het belangrijk is ervoor te zorgen dat er een evenwicht wordt gevonden tussen de rol van kunstmatige mensen op dit gebied en de belangen van het grote publiek.

  Dus eigenlijk was zijn opvolger al gevonden dus overtallig?
  http://www.friatider.se/sites/default/files/styles/large/public/primate-3085389_1280.jpg.

  Nou ja, een uitspraak van Einstein dan maar.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s