Nieuw

Waar je mee omgaat, daar wordt je mee besmet

U kent het vast die uitdrukking: waar je mee omgaat, daar wordt je mee besmet. En dat geldt zeker voor de VVD. Rutte die toch bij de gewone normale Nederlander bekent staat als iemand die ons jarenlang heeft voorgelogen en ons met loze beloftes het bos in gestuurd heeft, moet als premier van Nederland toch afweten van de Resolutie van Straatsburg? Het beleid wat de afgelopen jaren gevoerd is wijst daar wel op… Kamervragen aangaande dit onderwerp?

Door Elise Nijmegen

Nu weer een VVD-er heeft gelogen, Zijlstra deze keer, om een ander een hand boven het hoofd te houden vraag ik me af wie hij precies daarmee bedoeld. En hoeveel VVD-ers zijn er eigenlijk afgetreden om een ander te “ontlasten’? En hebben nu posities op niet onbelangrijke plekken…

De vraag blijft; hoeveel politici zitten er eigenlijk voor Nederland en de Nederlanders en niet voor eigenbelang, het pluchegevoel en de bijbehorende giften zoals appartementen in Scheveningen? En diegenen die wel vaderlandsliefde hebben en de belangen en behoeftes willen behartigen voor de Nederlandse bevolking worden al jarenlang gediscrimineerd, gedemoniseerd, geweerd, bedreigd en soms zelfs vermoord. En dat allemaal uit naam van de vredelievende islam en de democratische EU…

Het wordt tijd dat er volksvertegenwoordigers in het kabinet komen, politici zonder uitermate veel arrogantie voor Nederlanders, die wel luisteren naar de kritische, terecht bezorgde stemmen vanuit de bevolking. De stemmen van Nederlanders die wel hun Nederlandse identiteit, cultuur, tradities en normen en waarden willen behouden voor toekomstige Nederlandse generaties die het verdienen om vrij en veilig op te groeien. Sluit u aan bij gelijkgestemden, ook u heeft kwaliteiten die kunnen helpen bij het terugveroveren van ons Nederland!!!

Door Elise Nijmegen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

25 Comments on Waar je mee omgaat, daar wordt je mee besmet

 1. Uiteraard zouden er politici moeten komen die luisteren naar de Nederlanders die hun land intact willen houden met alle verworvenheden die bereikt zijn door bloed, zweet en tranen. Helaas zal dat niet gebeuren. Men heeft ALLES te verliezen; het gaat voor de misdadige elite toch prima zo? Laat dat plebs maar creperen, denkt men.
  Er zijn twee mogelijkheden om het tij te keren imho: guerilla warfare à la Vietcong, target de “elite” óf massale volksopstand. Dat laatste zie ik niet gebeuren. Dus….

  Liked by 3 people

 2. Zolang de meerderheid nog op de elite van het partijkartel blijft stemmen gebeurd er niks, helemaal niks.

  Liked by 1 persoon

 3. trebor2110 // februari 12, 2018 om 11:18 //

  Zijlsta doet een silvanaatje

  Like

 4. trebor2110 // februari 12, 2018 om 11:20 //

  Zijlstra deze keer, om een ander een hand boven het hoofd te houden vraag ik me af wie hij precies daarmee bedoeld.

  dat zullen we nooit weten want hij wil zijn imaginaire bron beschermen

  Like

 5. Republikein // februari 12, 2018 om 11:35 //

  Rutte heb ik altijd al een domme man gevonden, maar wel slim en blijkt dat zijn volgers nog dommer zijn en daaruit volgt dat slim zijn bijna niks van doen heeft met intelligentie maar in omgekeerd e volgorde bijna altijd.

  Liked by 1 persoon

 6. Republikein // februari 12, 2018 om 11:44 //

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel // februari 12, 2018 om 11:44 //

  Vaderlandsliefde een besmet woord in de hedendaagse maatschappij, patriottisme wordt op één hoop gegooid met nationalisme en dat schijnt dan weer direct samen te hangen met fascisme. Althans die link wordt altijd gelegd door alles en iedereen die zichzelf socialist/progressief noemt. Best bijzonder als je erover nadenkt, je mag wel juichen om Sven Kramer of Ireen Wüst, je mag in een absurde oranje outfit, van Sinterklaas tot indiaan naar een voetbalstadion maar op het moment dat je op wilt komen voor de Nederlandse identiteit dan ben je plots niet veel beter dan een nazi.
  Des te meer bijzonder als je je realiseert dat de nazi’s het socialisme zowat hebben uitgevonden.
  Helemaal schunnig wordt het als je ook nog tegen de massale instroom van niet-westerse migranten en/of de toenemende invloed van de islam in Nederland bent. Men doet het dan direct voorkomen alsof je in gedachten al bezig bent met het uitdenken van nieuwe concentratiekampen of vernietigingskampen.
  Dat deze ‘progressieven’ zelf de overeenkomst tussen hun gewapende tak Antifa en de SA niet zien maakt het des te absurder, kennelijk weet men minder van de geschiedenis dan ze doen voorkomen.

  Liked by 4 people

 8. bp633livenl // februari 12, 2018 om 12:01 //

  Men weet verdomd goed waar men mee bezig is en dat is nu net het misdadige van die bilderberg-lakeien.
  Ze verraden hun eigen volk en land om maar hun vette baantjes te behouden.

  Liked by 1 persoon

 9. Esperanza // februari 12, 2018 om 12:05 //

  Like

 10. Esperanza // februari 12, 2018 om 12:07 //

  Like

 11. trebor2110 // februari 12, 2018 om 12:10 //

  Tijl
  Helemaal schunnig wordt het als je ook nog tegen de massale instroom van niet-westerse migranten en/of de toenemende invloed van de islam in Nederland bent.

  Ik ben tegen massa immigratie van uit welk land dan ook westers of niet westers en ik ben ook tegen elke invloed dan ook van religie .

  Liked by 2 people

 12. Esperanza // februari 12, 2018 om 12:17 //

  Liked by 1 persoon

 13. rotsus1958 // februari 12, 2018 om 12:17 //

  Ik ben gelijkgestemd en ben het geheel eens met Marlies haar commentaar.
  Heb verdorie nu al meerdere malen opgeroepen tot verenigen van gelijkgestemden. Ben het land in geweest en heb daar “zeepertje” ontmoet (in Waardenburg). Heb mensen thuis ontvangen om een en ander mede te delen etc……

  Gevolg hiervan na vele uren werk (dagen/weken) is dat ik net zo ver ben als bij mijn start…..
  Stop eens met ouwehoeren op diverse forums en DOE EENS EINDELIJK IETS ECHTS!!!

  Willen we ONS land terug, ja…..oké….I’m in….

  En kijk in Godsnaam nog eens eventjes naar mijn favoriete filmpje, het duurt maar 7,5 minuten en is zo verhelderend én geeft precies dat weer wat ik NU denk!!!!!

  Avé,

  Gladiator

  Liked by 1 persoon

 14. Henk der Niederlànder // februari 12, 2018 om 13:09 //

  Wat mij het meeste op valt bij deze leugen van Zijlstra is het feit dat hij met zijn lulverhaal naar buiten kwam in 2016.
  Net op het moment dat Brussel een campagne ging voeren tegen Poetin.
  Dan het volgende lulverhaal dat hij de leugen verspreid heeft om zijn bron te beschermen.
  Ik durf gerust te stellen dat hij deze leugen verspreid heeft in opdracht van het geteisem in Brussel.

  Liked by 2 people

 15. Tijl Uylenspiegel // februari 12, 2018 om 13:39 //

  Esp. Natuurlijk had het nationaal-socialisme verleidelijke kanten, vele zelfs. Hoe valt anders te verklaren dat het zo aansloeg. Maar het had ook zijn fouten. De belangrijkste was het totalitaire ervan. Direct gevolgd door het antisemitisme. Maar wat velen vergeten is dat veruit de meeste landen destijds antisemitisch waren, vraag dat maar aan de Russische joden van voor de oorlog. Nazi-Duitsland nog Hitler zijn niet begonnen met het idee van de uitroeiing, dat kwam pas later. Zelfs na de oorlog heeft Engeland alles in het werk gesteld om een joodse staat in Arabië tegen te werken.
  Als de geallieerden zo begaan waren geweest met de joden in de kampen dan hadden ze de spoorlijnen er naartoe wel gebombardeerd. De verbazing bij de “ontdekking” van de kampen was geveinsd, ze wisten allang van het bestaan. Men deed alleen voorkomen alsof dat niet zo was.

  Liked by 5 people

 16. BOEM dit is onze realiteit………….dit is Rutte III en zijn discipelen……..dit is effe slikken………een zure appel………….de waarheid over hoe ze over ons denken……en de waarheid direct in ons gezicht gesmeten………wij hebben geen garanties…….wij de populisten…..het gewone volk hoeven op niets te rekenen wat ons toekomt……..wij………de slaven van deze geweldig goedlopende economie………..worden weggezet als boerenpummels……..dom volk……
  de elite verheft zich ver boven ons uit………want …….alleen een…………..
  STOFZUIGER HEEFT GARANTIE. (donorwet).
  lees het op:https://www.facebook.com/nieuwsblogdontessers/

  Like

 17. Tijl Uylenspiegel // februari 12, 2018 om 13:50 //

  Guardia u klaagde kortgeleden over een “koektrommel” die bij u in beeld kwam. Zoals u weet is Fubar tijdelijk afwezig en de rest van de redactie heeft geen idee wat u bedoelt. Zou u iets duidelijker kunnen omschrijven wat er mis gaat ?

  Like

 18. Deze leugenaars weten allemaal van elkaar dat er onophoudelijk gelogen wordt.
  Maar dat moet ook van de elite,die willen immers niet dat de waarheid aan het licht komt.
  Daarom mag elke politicus liegen en mogen ze allemaal blijven zitten,hoe vaak er ook gelogen wordt.

  Like

 19. Republikein // februari 12, 2018 om 14:22 //

  rotsus1958 // februari 12, 2018 om 12:17 //
  Ik ben moe.

  Like

 20. egaal over welke stroming je praat socialisten, democraten allemaal betekenisloos, als het uiteindelijk gaat om de poen, direkt danwel indirekt invloed door grootkapitaal, ( industrieëlen ) en eigen belang, carriere, aanzien ect. Kan het niet vaak genoeg zeggen, is de eigenschap van de mens.
  Klein voorbeeld werkvloer gewone arbeiders klasse; je hebt jaren een goede collega gehad totdat ie in functie stijgt naar bv werkplaatschef. Opeens worden ze anders, en is het niet zo’n fijne collega meer, sterker nog, een klootzak geworden. Voilá gebeurt niet altijd, maar vaak genoeg

  Liked by 3 people

 21. Tijl Uylenspiegel // februari 12, 2018 om 15:02 //

  Helemaal mee eens jollis en vaak genoeg kun je misschien beter vervangen door bijna altijd. Heb het meerdere malen meegemaakt en stom genoeg was ik telkens weer verrast.
  Degenen waar je het ’t minst van verwacht schieten vaak juist het verste door.

  Liked by 2 people

 22. Rotsus 1958. Duidelijk filmpje, en de enige haalbare oplossing die ook iets oplost. Probleem is dat iedereen klaagt en niemand opstaat. Als je wel opstaat kom je erachter dat je alleen staat. Zeg me of je de moeite moet doen en alles moet riskeren voor een berg lafaard en pc en kroeg strijders. De term: “Dutch Courage” is geen compliment… ik was op de emigratie beurs dit weekeinde, behalve dat ik de eerste Zweed die ik sprak bijna in de bek heb getuft( mijn excuus, daarvoor) ben ik er wel achter dat ik niet meer de straat opga voor een stel lafbekken die als je succesvol bent nog even een mes in je rug prikken. Ik wil zijn waar mensen nog eergevoel en eerlijke echte verdiende trots hebben, en niet net als een hoop volk een hoop plakkers omhangen en zichzelf koning wanen. Tussen de ogen en afdrukken, en verder hout hakken en nuttige dingen doen. Soms is een nieuwe horizon zoeken de enige echt goede oplossing. Verloren moeite on dit land, het zijn grassprieten die meewaaien en gaan liggen als het ze gezegd word. Rotsus, als je iets doet, doe het met een duidelijk doel en zorg dat het nuttig is en dat je er zelf vrede mee hebt. Vergeet de rest, of je ze kaviaar voorzet of aardappel puree, ze zullen altijd iets te mekkeren hebben. Met groet, Duchesne

  Liked by 2 people

 23. LEUGENS vertellen doen die lui toch altijd ???
  Waarom doen we nu net alsof dit wat Zijlstra loog, zo ERGGGG is ?
  Is dit erg ? We zijn toch niet anders gewend ?
  Ik begrijp werkelijk de OPHEF niet ……..
  En die Kamervragen al heeelemaaaal niet …..
  En dat DEBAT morgen ook niet …..
  Waar gaat DIT over ???
  Moet de aandacht soms weer OMGELEID worden ???
  Is er iets anders aan de hand ???
  Spannnnnende dag morgen …..poeh poeh Welterusten !

  Like

 24. “ Geef het bolk brood en spelen “
  En dit is weer een SPEL letje ……en NIEMAND die het ziet………

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s