Nieuw

Sylvana Simons wenst niet met Annabel Nanninga te debatteren: ‘Racisme is geen mening, maar een misdrijf’

BIJ1, de freakshow van Sylvana Simons. Bron: BIJ1.

Door: Willem Feenstra

Sylvana Simons, lijsttrekker van de partij Bij1 die meedoet aan de Amsterdamse gemeenteraadsverkiezingen, wil de komende periode zo min mogelijk in debat met leden van het Forum voor Democratie (FvD). Volgens Simons is het ‘lastig praten met mensen die er bepaalde ideeën op nahouden’. Dat zei ze zondag in debatcentrum de Rode Hoed, voorafgaand aan een door de Volkskrant georganiseerde discussie tussen zes potentiële nieuwe raadsleden, waar ze alleen aanwezig wilde zijn als FvD niet kwam.

‘Racisme is geen mening, maar een misdrijf’, aldus Simons. ‘Het is heel simpel: Forum voor Democratie houdt er ideeën op na die indruisen tegen de mensenrechten.

Lees verder:

https://www.volkskrant.nl/politiek/sylvana-simons-wenst-niet-met-annabel-nanninga-te-debatteren-racisme-is-geen-mening-maar-een-misdrijf~a4569103/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6676 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

8 Comments on Sylvana Simons wenst niet met Annabel Nanninga te debatteren: ‘Racisme is geen mening, maar een misdrijf’

 1. “Volgens Simons is het ‘lastig praten met mensen die er bepaalde ideeën op nahouden”…… hahahahahahaha wat doet ze ZELF dan? Toch een laag IQ ?????????????

  Liked by 1 persoon

 2. Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Nanninga vaagt dat stuk onbenul verbaal helemaal weg. Idem met de Denk idioten. Dat soort kan alleen hard schreeuwend “racisme” roepen; inhoudelijk kan men helemaal niets.

  Like

 3. Racisme is gewoon ook een mening, wat Sylvana ook zegt. Staat gewoon in Wikipedia. Maar als je zin hebt om te janken of te schelden kun je er elke definitie op loslaten.

  Met dat gekef tegen elkaar en de alsmaar toenemende vragen of het krijgen van een penthouse (#AlexanderPenthouse) of een datsja (HalbeDatsja) een privézaak voor een politicus is wordt het vertrouwen in de huidige politiek sterk geschaad. Miljoenen mensen beginnen al te kermen van de lach als een politicus weer eens echt het eerlijke verhaal gaat vertellen.

  Het politieke landschap wordt nu overwegend bevolkt door uit Lucifergestichten en andere dolhuizenweggelopen harlekijntjes die de tijd van hun leven hebben door zonder gebrom van de leiding al hun grollen en grappen op de wereld los te kunnen laten. Als een volleerde kudde vinger- en penetreeradviseurs uit mooie lentelanden staan ze met een flinke groep een nette man, die Latijn en Grieks kent en heel beschaafd piano speelt en spreekt, voor rotte vis uit te maken met woorden waarvan ze de betekenis niet weten maar het bekt zo lekker.

  O, we hadden het over dat meisje met die bril, dat zwarte blondje, niks meer aan doen, die wordt binnenkort door Anne-Fleur Dekker bekeerd want een slimme meid is op de toekomst voorbereid en bij die Roojen ziet her er subsidietechnisch niet echt florisant meer uit nu de een na de ander uit de koets flikkert.

  Liked by 1 persoon

 4. Hahahahaha……. Sylvana Simons, hahahahaha, wat een giller dat ‘mens’……,

  Like

 5. welkom in circus Bij1. Voorstelling begint 13:00 entree 10 euro

  Like

 6. Het is wel komisch, als hier íémand racistisch is, dan is het wel Simons zelf, dus ze is naar eigen zeggen een misdadigster.

  Like

 7. Je zou je ook kunnen afvragen of Annabel Nanninga wel met zo’n dwaas als Sylvana Simons wil debatteren?

  Like

 8. Zou het haar eigen menig zijn, of hij ze wat ingefluisterd gekregen.
  Het kan ook een stukje zelfbescherming van S.S. wezen.
  Ze zal alleen in debat willen met iemand van haar niveau.

  Een nieuwe attractie misschien voor in Artis,
  De evolutie van de mens.
  Ja natuurlijk Sylvana, jij mag bij de aapjes gaan staan.
  In Arits, niet in Blijdorp.
  Als een Bokito in de buurt van Sylvana komt.
  Sylvana die dan steeds harder om papa roept
  en Bokito die steeds verwarder raakt.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s