Nieuw

Premier Rutte: Zijlstra kan aanblijven na leugen over ontmoeting met Poetin

screenshot YouTube

Door: Maarten van Ast

Halbe Zijlstra kan aanblijven als minister van Buitenlandse Zaken. Dat zegt premier Rutte in reactie op het nieuws dat Zijlstra heeft gelogen over een ontmoeting met de Russische president Vladimir Poetin. Ondanks de steun van de coalitie, twijfelt de oppositie wel openlijk aan de geloofwaardigheid van de bewindsman.

Zijlstra geeft in een interview met de Volkskrant toe dat hij heeft gelogen over zijn ontmoeting met Poetin in 2006. De toenmalig VVD-fractievoorzitter waarschuwde in 2016 voor de territoriale ambities van de Russische president. Zijlstra zei dat hij Poetin zelf had horen praten over ‘Groot-Rusland’. Nu blijkt dat hij zelf niet aanwezig was, maar zich baseerde op een anonieme bron.

Lees verder:

https://www.ad.nl/politiek/premier-rutte-zijlstra-kan-aanblijven-na-leugen-over-ontmoeting-met-poetin~a6068a85/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6686 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

6 Comments on Premier Rutte: Zijlstra kan aanblijven na leugen over ontmoeting met Poetin

 1. bp633livenl // februari 12, 2018 om 13:20 //

  Die Zeilstra gaat z’n baasje Rutte achterna als het om liegen gaat. en dat wordt allemaal maar goed gevonden en zoveel mogelijk onder het tapijt geschoven.
  We worden niet alleen geregeerd door land- en volksverraders, idioten, graaiers en halve zolen maar ook nog door grote liegebeesten.

  Like

 2. Esperanza // februari 12, 2018 om 13:40 //

  Like

 3. Wat een halbe zool.

  Like

 4. Ik vind het wel logisch. De VVD staat tenslotte voor liegen, bedriegen en bestelen. Er zijn er zo zat op te noemen en ze komen voor 95% er mee weg. Het wordt tijd om die club af te serveren. Maar onbegrijpelijk worden ze keer op keer de grootste. Of daar geen fraude mee gemoeid is weet ik het ook niet meer. Niemand zegt er op te stemmen en toch steeds de grootste worden.

  Like

 5. halbe zool ….hahaha goeie

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s