Nieuw

Nu ook twijfel over inhoud Poetin-verhaal van Halbe Zijlstra

Foto: Zijlstra door het stof. Screenshot YouTube

Halbe Zijlstra komt steeds dieper in de problemen. Hij heeft niet alleen gelogen over zijn bezoek aan Poetin, er is nu ook twijfel over de inhoud van zijn verhaal. Volgens ingewijden heeft Zijlstra zijn bron niet letterlijk geciteerd, maar daar een eigen interpretatie aan gegeven.

Ook al was Halbe Zijlstra nooit bij de ontmoeting met Poetin, toch vindt hij niet dat zijn geloofwaardigheid in het geding is. De inhoud van het verhaal- namelijk dat Poetin streeft naar een Groot-Rusland, klopt namelijk wel, verdedigt Zijlstra zich. Hij wilde alleen zijn bron, oud-topman van Shell Jeroen van der Veer, beschermen.

Ingewijden zeggen tegen RTL Nieuws dat Van der Veer dat nooit zo letterlijk heeft gezegd. Het zou gaan om een historische verhandeling over Groot-Rusland, waar Zijlstra zijn eigen interpretatie aan heeft gegeven.

Lees verder:

https://www.rtlnieuws.nl/nederland/politiek/nu-ook-twijfel-over-inhoud-poetin-verhaal-van-halbe-zijlstra

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6686 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

9 Comments on Nu ook twijfel over inhoud Poetin-verhaal van Halbe Zijlstra

 1. Dit is op toodlessss herblogd.

  Like

 2. Henk der Niederlànder // februari 12, 2018 om 22:02 //

  Ja dat word iets nieuws in Nederland.
  Een min van buitenlandse zaken die na een paar maanden de laan uit gestuurd word wegens het verspreiden van nieuws omdat Brussel dat zo opgedragen heeft.
  Dus nou gaan de msm vol op het orgel om zijn leugens te onderzoeken.
  NOT DUS
  En Ik schrijf dus nooit in kapitale letters

  Like

 3. Republikein // februari 12, 2018 om 22:17 //

  Ik ga met je mee Henk.

  Like

 4. Halbe,die de halve waarheid spreekt.
  Volgende dag is het niet eens meer de halve waarheid.
  Nee….het is één grote leugen,weg met die leugenaar!!

  Like

 5. …”Vladimir Poetin heeft ambities voor een Groot Rusland “……….is (als het al waar zou zijn) volgens leugenachtige H Zijlstra een bedreiging.

  Echter het feit dat eu/brussel/Navo ongelimiteerd -iedere afspraak op dit vlak met Rusland schendend- in navolging van hun illustere voorbeeld van pakweg 70 jaar geleden, een soort ‘Derde Rijk 2.0’ aan het realiseren is,…..schijnt niet het minste probleem te zijn.

  Het feit dat er in het huidige Europa nog geen oorlog is uitgebroken is aan bijkans iedereen te danken behalve aan de eu/Navo……………..
  Integendeel!

  Like

 6. polderboy // februari 13, 2018 om 08:05 //

  Die grote Russische bodemschatten worden door Russische staatsbedrijven afgeschermd.
  Westerse oliebedrijven waren daar niet blij mee, en zo kreeg de jonge Zijlstra “toevallig” informatie, om de Russen zwart te maken. Nu dat uitkomt doet Van der Veer of zijn neus bloed.

  Trouwens, politiek staat in dienst van de multinationals, ook Timmermans en Verhofstad, en niet andersom. Zijlstra of Rutte zijn zo te vervangen, maar de directie, zoals Van der Veer, niet.
  Die directie deed hele goede zaken met islamitische dictators en hun OPEC olie kartel, en niet die dwarsliggende Russen, wat natuurlijk niks te maken heeft met een volkomen kapitalistische markt, maar met een voornamelijk islamitisch, maffia kartel.
  Tja, en islamitische maffiakartels, zijn dus vredelievend en religieus, ahem…

  Zijlstra krijgt echt wel ergens een leuk baantje, als zijn koop moet rollen.

  Like

 7. Henk der Niederlànder // februari 13, 2018 om 09:42 //

  Halve Zoolstra zal toch met een goed verhaal moeten komen want mocht het zijn dat ook Lavrov morgen vragen gaat stellen en geen correct antwoord krijgt wat de Russen aan staat zou het best kunnen zijn dat Shell in Rusland op het matje geroepen word wat dan weer ten koste gaat van de concessies die Shell daar heeft.
  Daar zullen ze in het huis van Oranje niet echt blij mee zijn denk Ik zo maar.

  Like

 8. Zijlstra. Wat een klojo. En dat noemt zich minister van BuZa. Lekker imago, zeker naar Rusland. Die Russen lachen zich een hoedje. ‘We nemen nog een vodka op deze halbe zool’. Nazdrowja!

  Like

 9. polderboy // februari 13, 2018 om 11:51 //

  “In 2007, Shell was forced by the Russian government to sell part of its stake (in Sakhalin II) to Gazprom which made Gazprom the largest shareholder with 50% share of the company.”
  https://en.wikipedia.org/wiki/Sakhalin_Energy

  Je ziet dat in 2015 1.9 miljard winst werd gedraaid, waar shell dus 27.5% van vangt, maar wat minder is dan voordat ze een deel aan de Russische staat verloren.
  http://www.sakhalinenergy.ru/en/company/overview.wbp

  Dat Sakhalin II project bevat een enorme winstpotentie die nog over de jaren te winnen valt. Ik schat dat met elke procent aandeel dat Shell verloor aan Gazprom, die met Putin de “milieukaart” trokken, Shell 1 miljard toekomstige winst verloor. Dat werkt ook door in de bonus van Van der Veer, en heeft die arme miljonair zeker enkele miljoenen bonus gekost.

  Reden genoeg om de Vereniging Van Directeuren (VVD) tegen Rusland in te zetten, waar het jochie Zijlstra mocht gaan scoren.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s