Nieuw

Jasmina, 21, wilde het uitmaken – werd toen door haar 32-jarige vriend Patrick vermoord

Foto: Privé. Bron/Auteur: Samhällnytt

Zweden – De 32-jarige Patrick Opiyo werd op vrijdag gearresteerd op verdenking van moord op de 21-jarige Jasminain Vällingby. De 32-jarige gaf zichzelf aan bij de politie en erkende tijdens de ondervraging zijn misdaad.

Volgens de verklaring was het motief voor de moord het voornemen van Jasmina om de relatie van het paar te beëindigen. De moord vond plaats op donderdagochtend in Patricks appartement in de buitenwijk Vällingby in Stockholm.

De 32-jarige alarmeerde de politie om 07:49 uur en vertelde hen dat hij Jasmina had vermoord. Tijdens de ondervraging heeft hij de misdaad erkend en is niet in beroep gegaan tegen het arrestatiebevel.

Volgens documenten van de rechtbank waar Samhällsnytt de hand op heeft weten te leggen, worden momenteel getuigen en personen verhoord die nabij het koppel verkeerden. Het doel van de hoorzitting is om te proberen te achterhalen hoe de relatie tussen Patrick en Jasmina eruit zag.

Patrick Opiyo is een immigrant uit Uganda die volgens de Migratiedienst in januari 1998 een permanente verblijfsvergunning kreeg in Zweden. Hij is ongehuwd maar heeft twee minderjarige kinderen die in Zweden zijn geboren.

Patrick Opiyo werd op november 2011 een Zweeds staatsburger, maar volgens de rechtbank heeft hij ook een Ugandees staatsburgerschap. Het feit dat hij ook nog in bezit is van het staatsburgerschap van zijn herkomstland werd door de officier van justitie tijdens het detentieproces naar voren gebracht, om erop te wijzen dat er een risico bestaat dat de verdachte probeert te ontsnappen als hij wordt vrijgelaten.

Bron

https://samnytt.se/jasmina-21-ville-gora-slut-da-mordades-hon-av-32-arige-pojkvannen-patrick/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6686 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

10 Comments on Jasmina, 21, wilde het uitmaken – werd toen door haar 32-jarige vriend Patrick vermoord

 1. Henk der Niederlànder // februari 12, 2018 om 18:19 //

  Overal kunnen die vrouwen info vinden over het gedrag van neuqnegers tegenover vrouwen.
  Dan lijkt het mij dus dat dit soort vrouwen graag russische roulette spelen of te lui zijn om zich te informeren.
  Het is weer zo’n verhaal van een verliefde bakvis die zich in een avontuur stort zonder de eventuele gevolgen te willen inschatten.

  Like

 2. precies Henk, daar ben ik het 100% mee eens. Ik snap dat soort stomme “wijven” niet.

  Like

 3. Als vrouw begrijp ik ze ook niet
  Poos geleden in een flat waar ik woonde ook een vrouw door een man uit andere cultuur doodgestoken, amper 32 jaar en ze had ook 2 jonge kinderen van hem,die nu zonder moeder door het leven moeten

  Like

 4. Deze vrouwen worden al jaren gehersenpoeld door de media. In reklame’s zag je vroeger vaak een donkere man met een blanke vrouw. Bijna nooit zag je een blanke man met een donkere vrouw (extreem racistisch natuurlijk). De laatste paar jaar zie je dat veranderen, maar de sulletjes die ze gebruiken zijn nog steeds blanke mannen.
  Daarnaast zien die vrouwen al die datingshows van Robert ten Brink en bv grenzeloos verliefd.
  Tegen zoveel indoctrinatie is geen kruid opgewassen.

  Like

 5. die dames zien eerder meer iets in dat “orient tropical” gevoel. Of de sultan op zn raspaard trouwen. Hebben vaak wat zweverigs. Maar goed, die types zijn er altijd. Tís hun eigen keuze.

  Like

 6. antiislamnu // februari 12, 2018 om 23:28 //

  Kom net uit Duitsland daar zag ik ook heel wat Duitse meiden met asielparasieten hand in hand lopen echt geen gezicht.
  Dat ze gevaar lopen zijn ze te naïef voor vergeet niet dat de media een grote leugen is in het voordeel van de asielparasieten.

  Like

 7. Republikein // februari 13, 2018 om 00:51 //

  Paar jaartjes staatshotel.

  Like

 8. Duur lesgeld voor het meisje. Zo zijn er velen, zou intelligentie toch ook met geslacht te maken hebben?Je zou het bijna denken…

  Like

 9. guusvelraeds // februari 13, 2018 om 18:39 //

  Duur lesgeld voor het meisje. Zo zijn er velen, zou intelligentie toch ook met geslacht te maken hebben?Je zou het bijna denken…

  Vergeet vooral het blonde haar niet.
  Zweedse vrouwen die niets te maken willen hebben met opgedrongen verrijking kleuren hun haar al jaren zwart.

  Like

 10. Henk der Niederlànder // februari 14, 2018 om 09:40 //

  Helaas maar al te waar @Guus.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s