Nieuw

#GR2018 – Linkse fascisten leren nooit, of juist wel?

Leren die linkse fascisten als Pechtold, Klaver en Asscher dan niets uit het recente verleden? Ook het VVD uitschot kan hieronder geschaard ook al waren zij niet aanwezig…

Het antwoord Nee dan Ja is niet zo relevant, het is een bewuste keuze om mensen met een onwelgevallige mening te demoniseren èn te elimineren! Eliminatie is het uiteindelijke gevolg. De volgende politieke moord aanstaande?


Alstublieft lieve lezers, stem op PVV òf FvD en anders op een lokale partij in uw gemeente. Laat in elk geval de gevestigde partijen links liggen. Hier ligt het begin van de kartelafbraak.

Uw nageslacht is u DANKBAAR!

Thierry Baudet, Pim Fortuyn – demoniseerterreur van ‘progressief’ links👇

Stem
NIET
op links fascisme zoals

D66
GL
VVD
PvdA
of SP.

Laat links GIF niet aan uw kinderen.

DANK!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1534 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

14 Comments on #GR2018 – Linkse fascisten leren nooit, of juist wel?

 1. Marhammed // februari 12, 2018 om 14:20 //

  De linkse leeghoofden zouden beter toch eens de wetenschappers raadplegen…. meerdere onderzoeken wijzen er op dat het gemiddelde IQ van een zwarte afrikaan lager is dan ons en deze van een Aziaat hoger is dan ons. Een van de hoofdredenen is dat de herseninhoud van een Afrkaan ongeveer 200cc kleiner is dan dat van een Aziaat. In vele moslimlanden komt daar bovenop dat door het promoten van inteelt door mohammed dit een afbrokkeling van intelligentie teweeg brengt. In saoudi barbarije is 60% getrouwd met directe familie. Zou dit de reden zijn waarom linkse leeghoofden het zó hebben voor moslims? Ik zie altans heel veel gelijkenissen!

  Liked by 1 persoon

 2. Republikein // februari 12, 2018 om 14:28 //

  De inhoud van de pan is voor iedereen +- van hetzelfde gewicht.
  Waterhoofden zijn uitgesloten van deelname.

  Liked by 1 persoon

 3. Tijl Uylenspiegel // februari 12, 2018 om 16:04 //

  Meen me ook zoiets te herinneren Rep dat de omvang van de hersenen niets van doen hebben met intellect.

  Liked by 1 persoon

 4. hersenen bestaan uit deelgebieden, waar ieder deel zijn bepaalde functies heeft. Mij niet bekend van inhoud in relatie tot intelligentie. Als onderzoeken , voor zover die betrouwbaar zijn, aanwijzen dat er degelijk verschil bestaat tussen bevolkingsgroepen kwa intellect, dan is dat geen f#cking discriminatie, maar een vaststelling van feiten. Die populaire woorden als racisme en discriminatie komen mn strot uit. Alsof wij niks beters te doen hebben, als bijvoorbeeld een land te behoren te besturen. En niet door een zootje incompetente “geweten en hersenloze” egoisten. Over IQ gesproken, kijk toch eens naar de gemiddelde politicus. Er zijn er maar weinig die echt hersens hebben of i.i.g gebruiken in mijn optiek.

  Liked by 1 persoon

 5. een land naar behoren te besturen heet dat, excuseer

  Liked by 1 persoon

 6. Henk der Niederlànder // februari 12, 2018 om 17:12 //

  Tja, zoals blijkt hebben die linksen maar al te goed geleerd van de moord op Fortuyn.
  Ze hebben daar mee gezien hoe een echte oppositie uit de weg geruimd kan worden zonder zelf hun handen vuil te maken en de bedoeling van hetgeen nu gebeurd is om het gewoon nog eens dunnetjes over te doen.

  Liked by 1 persoon

 7. scherpschutter1943 // februari 12, 2018 om 17:45 //

  Om te worden zoals Pechtold, Asscher, Klaver en Buma , Kuzu, Zegers en Rutte niet te vergeten, heb je nodig, een vel voor je kop dat een olifant nog niet voor z’n knieën heeft. Eelt op je ziel, bloed aan je handen en je geweten hebben ingeleverd bij de duivel (als die al bestaat) Deze eigenschappen zijn nodig om je te handhaven binnen het partijkartel van de 2e kamer. Baudet met zijn succesrijke FvD wordt gezien als een directe bedreiging voor het voortbestaan van het partijkartel. Vandaar dat hem dezelfde demonisering ten deel valt als die heeft geleid tot de dood van Pim Fortuyn. Pim werd omgebracht door een huurmoordenaar van links, betaald door links en die dader werd lulligjes gestraft door de nl.rechtspraak, die het stiekum wel goed vonden dat Pim werd omgelegd. Volgend slachtoffer is Baudet, zit er aan te komen. Heeft Duyvendak al groen licht gegeven voor deze actie? we wachten af.

  Liked by 1 persoon

 8. Republikein // februari 12, 2018 om 18:47 //

  Latent aanwezig,ik maar wachten, kadasterdata en wij kopen auto’s met punt en el,dat wel.

  Liked by 1 persoon

 9. Dat Baudettus zich maar een paar ogen erbij op zn rug laat enten, heppie inmiddels wel nodig dunkt mij

  Liked by 1 persoon

 10. Minder zorg, realiseren door Meer opvang van vreemde.
  De problemen van het kleine “welvarende” Nederland kunnen ze niet oplossen,
  maar ze denken wel de problemen van de wereld op te kunnen lossen.

  Ik snap het niet.
  Ze hebben allemaal computers / telefoons. Ze hoeven niks meer te plakken met lijm.
  Waar worden ze dat zo stoned van dat ze altijd maar de grootst mogelijk moeite om de werkelijkheid te aanvaarden.
  Zouden De Erdo Nederige Knapen “een lijntje” hebben!
  Als voorbereiding op de Islamisering.
  Er wordt een lijntje op de grond gelegd en Pechtold mag als eerste op zijn knieën.
  Eerst even flink inademen en dan alahhhhhh!

  Vind je het gek dat ze zo pro zand-travo’s zijn en blind / doof zijn voor de realiteit !

  Liked by 1 persoon

 11. dat kon wel eens het woord van het jaar worden; pro-zand-travo’s . En niks lijntje snuiven, achtereenvolgens; idealisme, onderwerping aan, poen ( cadeautjes incl. ), e.v grootheidswaan . ja, en dan, bij tijd en wijle een feestje voor sommigen? ok 1 lijntje dan

  Liked by 1 persoon

 12. Esperanza // februari 13, 2018 om 01:10 //

  Niks geleerd sinds 2002.

  Like

 13. Esperanza // februari 13, 2018 om 01:12 //

  Like

 14. Esperanza // februari 13, 2018 om 01:13 //

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s