Nieuw

EU overweegt subsidie Oxfam Novib in te trekken na onthullingen over ranzige seksfeestjes

BRUSSEL (ANP) – Als Oxfam Novib geen volledige duidelijkheid verschaft over seksueel wangedrag van medewerkers, staat de Europese Commissie klaar om de banden met de hulporganisatie te verbreken. ,,Wij verwachten van onze partners dat ze strikte ethische standaarden naleven’’, zei een commissiewoordvoerder.

Personeel van de Britse tak van Oxfam was in 2011 in Haïti aanwezig bij seksfeesten met jonge prostituees, erkende de organisatie vorige week. Ook zijn er berichten over wangedrag in Tsjaad. ,,De signalen moeten direct onderzocht, wij willen zo snel mogelijk maximale transparantie”, aldus de zegsvrouw.

Lees verder:

https://www.europa-nu.nl/id/vkltl8bp89vn/nieuws/eu_subsidie_oxfam_onder_druk?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6676 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

2 Comments on EU overweegt subsidie Oxfam Novib in te trekken na onthullingen over ranzige seksfeestjes

  1. Claudia M. // februari 12, 2018 om 18:18 //

    Ik stel voor alle subsidies aan dit soort clubjes in te trekken. Als ze zo graag de fantastische “Gutmensch” willen uithangen, gaan ze de boer maar op voor de centen. Iedereen die hun doelen een warm hart toedraagt, kan storten zoveel als M/V/X wil. Moet je eens opletten hoe dun de spoeling dan ineens wordt en daar is niets mis mee, dan blijven er des meer centen over voor andere zaken. Zoals het gat wat de Brexit achterlaat!

    Like

  2. Oxfam Novib, links clubje subsidiegraaiers. Max van den Berg (PvdA) was jarenlang directeur. Maar de Ayatollah van Groningen was nog een heilige vergelijken bij de huidige directeur Farah Karimi. Deze groenlinkse (zat ook jaren in de Tweede Kamer) was terroriste in Iran en heeft zeer waarschijnlijk onschuldige doden op haar geweten. Maar ja, GroenLinks heeft wel meer terroristen in dienst, bv. Wijnand Duijvendak (RaRa) en Sam Pormes (Molukse treinkaper).

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s