Nieuw

De islam wordt sterker in Europa… met de zegen van de Kerk

In 2006 zei paus Benedictus XVI in zijn college in Regensburg wat geen paus ooit had durven te zeggen - dat er een link is tussen geweld en de islam. Tien jaar later noemt paus Franciscus nooit degenen bij naam die verantwoordelijk zijn voor het antichristelijke geweld, en vermeldt nooit het woord "islam". (Afbeeldingsbron: Benedictus: Flickr/Catholic Church of England | Francis: Wikimedia Commons/korea.net)

Iedereen in Italië en in de rest van Europa zal “binnenkort moslim zijn”, omwille van onze “domheid”, waarschuwt Monseigneur Carlo Liberati, Aartsbisschop-emeritus van Pompei. Liberati beweert dat, gezien het reusachtig aantal islamitische migranten tesamen met de toenemende secularisatie van de inheemse Europeanen, de islam binnenkort de belangrijkste religie van Europa zal worden. “Al onze morele en religieuze decadentie is in het voordeel van de islam”, legt aartsbisschop Liberati uit.

Decadentie is ook de titel van een nieuw boek van de Franse filosoof Michel Onfray waarin hij suggereert dat het Judeo-Christelijke tijdperk tot een einde zou kunnen komen. Hij vergelijkt het westen met de islam: “Wij hebben nihilisme, zij hebben vurigheid; wij zijn uitgeput, zij hebben een sterke gezondheid; wij hebben het verleden achter ons, zij hebben de toekomst voor zich.”

Lees verder:

http://www.katholiekforum.net/2017/02/07/de-islam-wordt-sterker-in-europa-met-de-zegen-van-de-kerk/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6974 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on De islam wordt sterker in Europa… met de zegen van de Kerk

 1. Republikein // februari 12, 2018 om 20:24 //

  Mooie naam.

  Like

 2. ik vindt het maar rare types die popi jopies. Maar Jopi van Pompei heeft gelijk, zou hem dat zijn aarsbisschopperij kosten? of een berisping?

  Like

 3. Henk der Niederlànder // februari 12, 2018 om 22:08 //

  Wat deze kardinaal hier zegt is feitelijk een opstand binnen de katholieke kerk.
  En dat is ook zeer goed omdat daaruit blijkt dat ook een aantal kardinalen zich uit spreekt tegen het verraad van die achterlijke lul in Rome.

  Like

 4. Republikein // februari 12, 2018 om 22:23 //

  Zijn er weleens 2 plaatsvervangers op het zelfde moment geweest?
  Wel eens een wijf en een zwarte, maar tegelijkertijd?
  Ook ooit een idioot uit Nederland, dat wel natuurlijk, maar ze hebben de wind mee, als het maar niet gaat stinken.
  Enfin, mogguh weer voetballuh.

  Like

 5. Bob Fleumer // februari 12, 2018 om 23:43 //

  Dat er nog mensen zijn die waarde hechten aan mannen die in pyjama allerlei onzin staan te verkondigen is mij een raadsel, deze mannen weten veel over wat voor mensen die er niet in geloven grote onzin is en claimen dat ze spreken uit naam van god die ook 250.000 mensen verzoop in de tsunami fijne figuur is dat!

  Liked by 1 persoon

 6. bedonderde burger // februari 13, 2018 om 11:08 //

  Bron Valkyries juli 2016

  De vijand van de westerse tradities is al op grote schaal aanwezig binnen de poorten van Europa, hier zullen zij Europa van binnenuit vernietigen, zij genieten de steun van een groot deel van de bevolking die hen hierbij steunt, deze bevolking is de zwaartekracht voor de terroristen, zonder deze steun kan de vijand niet opereren. De basis van de westerse samenleving is de westerse cultuur, deze cultuur is de reden dat westerse landen succesvol zijn, als deze cultuur verdwijnt, verdwijnen ook zijn vrijheden en welvaart en zal Europa vervallen tot een chaotisch continent. Wil het westen zijn cultuur beschermen dan moeten zij revolutionaire veranderingen gaan invoeren. Het is aan het volk van het vrije westen wat zij kiezen, de revolutie of hun kinderen opzadelen met een burgeroorlog.

  Like

 7. ongelovige // februari 13, 2018 om 12:23 //

  Het is leuk dat er een paar prelaten zijn die zich verzetten tegen de kritiekloze overgave aan de islam door oa. de paus. Maar als je wat beter gaat lezen, valt op dat die prelaten niet alleen de massale import van mohammedanen als schuldige zien van een aanstaande teloorgang van onze beschaving, maar ook de secularisatie (ontkerkelijking). Het atheïsme is dus mede-schuldig.
  Al die atheïsten moeten zich maar als de wiedeweerga bekeren tot het christendom, dan maken we nog een kansje?

  Echt waar? Atheïsten kunnen ook een geweer vast houden. Zijn er ook gelovigen zonder bekeringsdrang? Uiteindelijk denk ik niet dat atheïsten zich geroepen voelen om zij aan zij met de christenen te knokken tegen de mohammedanen als van ze verwacht wordt dat ze zich bekeren.

  Like

 8. Shadow1100 // februari 13, 2018 om 20:39 //

  Het geloof van de Vrede…..
  Koran 2:191  Doodt de ongelovigen waar je ze ook aantreft
  Koran 3:28    Moslims mogen geen vriendschap sluiten met ongelovigen
  Koran 3:85    Geen enkele andere religie dan Islam is acceptabel
  Koran 5:33    Vermink en kruisig ongelovigen als ze moslims bekritiseren
  Koran 8:12    Terroriseer en onthoofdt al diegenen die in andere geschriften geloven dan de Koran
  Koran 8:60    Moslims moeten alle wapens verzamelen om ongelovigen te terroriseren
  Koran 8:65    De ongelovigen zijn dom; spoor moslims aan om hen te bevechten
  Koran 9:5      Als je de kans ziet, doodt dan ongelovigen waar je ze ook te pakken krijgt
  Koran 9:30    Joden en Christenen zijn pervers, bevecht hen
  Koran 9:123  Voer strijd met de ongelovigen die in uw buurt wonen
  Koran 22:19  Straf de ongelovigen met kledingstukken van vuur, gehaakte ijzeren staven, kokend water; smelt hun huid en hun buiken 
  Koran 47:4    Verlang niet naar vrede met de ongelovigen, onthoofdt hen als je ze te pakken krijgt.          

  “Gaat u rustig slapen, de regering waakt over u.”
  Dit zei de toenmalige Nederlandse minister-president Hendrik Colijn in een radio-uitzending (tv bestond nog niet) tegen de Nederlandse bevolking, vlàk voor het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog in 1940. 

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s