Nieuw

Amerikaanse media: Vanessa Trump naar ziekenhuis na openen verdachte brief

De schoondochter van Donald Trump is, samen met nog twee anderen, uit voorzorg naar het ziekenhuis in Manhattan gestuurd. Dat meldt de brandweer in New York. Voor zover bekend is er niemand gewond.

Volgens NBC was de brief gericht aan Trump jr., de oudste zoon van de Amerikaanse president en zijn ex-vrouw Ivana. De envelop bevatte een wit poeder. Dat heeft NBC News te horen gekregen van veiligheidsfunctionarissen.

De inhoud van de brief is naar een laboratorium gebracht voor onderzoek. De politie denkt niet dat het om een gevaarlijke stof gaat.

Lees verder:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1662180/amerikaanse-media-vanessa-trump-naar-ziekenhuis-na-openen-verdachte-brief

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6981 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s