Nieuw

Verkrachtingen door migranten teisteren Italië

Ongeveer 40% van de verkrachtingszaken in Italië wordt gepleegd door een migrant. Een sterke oververtegenwoordiging aangezien migranten er zo’n 8% van de populatie uitmaken. De Italianen staan steeds kritischer tegenover migratie, met een sterke groei aan populariteit van rechtse partijen tot gevolg.

Sinds de explosie van de vluchtelingencrisis in 2015 dragen Italië en Griekenland de grootste last van de migratiestroom vanuit het Midden-Oosten en Noord-Afrika. In nog geen 4 jaar tijd kwamen meer dan 600.000 migranten, voornamelijk Afrikanen, Italië binnen. De grote schokgolf aan criminaliteit dat dat met zich meegebracht heeft en de sterke oververtegenwoordiging van migranten in criminaliteitsstatistieken, hebben ervoor gezorgd dat de Italianen steeds kritischer tegenover migratie staan.

Lees verder:

https://www.stopdebankiers.com/verkrachtingen-migranten-teisteren-italie/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 999 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6676 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

1 Comment on Verkrachtingen door migranten teisteren Italië

  1. J v d Waerdt // februari 12, 2018 om 16:02 //

    Het duurt veel te lang voordat het VOLK WAKKER WORDT

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s