Nieuw

Moslima’s op Twitter: seksuele intimidatie gebeurt ook in Mekka

Pixabay

Moslimvrouwen gebruiken de hashtag #MosqueMeToo op Twitter om hun ervaringen te delen met seksuele intimidatie op religieuze plekken, zoals in moskeeën. Zij willen laten zien dat aanranding en ongewenste intimiteiten ook plaatsvinden op plaatsen die voor moslims heilig zijn.

De beweging begon vorige week, nadat de Pakistaanse Sabica Khan een bericht op Facebook had geplaatst over haar ervaringen tijdens de hadj in Mekka. Ze schreef dat ze tijdens de massale gang rond de Kaäba verschillende keren in haar billen was geknepen. Het vierkante gebouw bekleed met zwarte doeken is de heiligste plaats van de islam en de rondgang is een hoogtepunt van de pelgrimstocht.

Lees verder:

https://nos.nl/artikel/2216375-moslima-s-op-twitter-seksuele-intimidatie-gebeurt-ook-in-mekka.html

Doe mee met 929 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5767 Articles)
Altijd in oppositie.

5 Comments on Moslima’s op Twitter: seksuele intimidatie gebeurt ook in Mekka

 1. Als ze dat nu ook wat eerder in onze kerken hadden ingevoerd was de leegloop niet zo groot geweest en hadden de melkboer en zijn collega de kolenboer het niet zo druk gehad. Best leuk om tijdens de mis al hossend rond het altaar en de preekstoel de devoot prevelende meiden in de billen te knijpen. En dat ze daar dan niks van kunnen zeggen want je mag in de kerk niet praten. En vanwege die leer van de andere wang moeten ze je dan trouwens meteen hun andere kant aanbieden. Daar zijn dieApostelen van de Vrede natuurlijk bang voor, dat als wij dat bepotelen hier een beetje gaan lopen te verbieden dat dan overal ter wereld de swaffeltempels leeglopen.

  Liked by 1 persoon

 2. Dit is op toodlessss herblogd.

  Like

 3. paulzwueste // februari 11, 2018 om 16:54 //

  Hoe kan dat nou?
  Toen ze vijf rondjes rond de zwarte doos had gelopen was ze al vijf keer in haar kont geknepen.
  Ja, moet je maar geen moslima worden.
  En dan nog wat, hoe kunnen die venten in de drukte bij zo’n vormeloos ingepakt geval nou precies weten waar die kont zit?
  Ze zou de volgende keer achteruit moeten lopen.
  Oh nee, dat kan al helemaal niet, dan wordt ze in haar zwarte doos geknepen.

  Like

 4. Alle vrouwen zouden afstand moeten nemen van die vrouwonvriendelijk misdadige duivelvereerder Mohammed.
  Zeker hier in het westen waar iedereen de waarheid over Mohammed kan weten.

  Like

 5. Heel lang geleden werd ik als kind in de V&D in mijn kont geknepen was door een buitenlander,ik was helemaal ontdaan

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: