Nieuw

Eiste een miljoen euro voor het niet uithangen van Zweedse topindustrieel in #Metoo

De voedingsindustrieel Leif Östling nam ontslag bij het Zweedse bedrijfsleven nadat hij de beruchte verklaring aflegde: “Wat krijg ik verdomme voor mijn geld?”. Maar tegelijkertijd werd hij slachtoffer van een afpersingspoging met betrekking tot de# Metoo rage, zegt hij tegen DI Weekend.

“Hallo Leif! Wat jij met mij hebt gedaan, was een aanranding. En ik ga het op donderdag bij de politie rapporteren en in de publiciteit brengen”, schreef een persoon die zichzelf Kamilla noemde in een sms aan de industrieel Leif Östling, op het moment dat de uithang-campagne #Metoo in de herfst culmineerde.

Diezelfde dag werd zijn vrouw benaderd met hetzelfde prepaid-kaartnummer waarop een “Kamilla” vroeg om Leif van zich te laten horen.

Tegen Dagens Industri zegt Östling dat de afperser 1 miljoen euro wilde hebben om hem niet uit te hangen, en dat hij ongeveer een twintig soortgelijke gevallen kent. Hij had echter zelf geen idee waar het over ging en aan de politie heeft hij het incident nooit gemeld.

Bron:

http://www.friatider.se/kr-vde-tio-miljoner-f-r-att-inte-h-nga-ut-leif-stling-i-metoo

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6686 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

1 Comment on Eiste een miljoen euro voor het niet uithangen van Zweedse topindustrieel in #Metoo

  1. Zijlsta doet een silvanaatje
    Aanleiding is Zijlstra’s leugentje dat hij 2006 aanwezig zou zijn geweest in het buitenhuis van de Russische president Poetin. Daar zou Poetin hebben horen spreken over een groot Rusland, dat ook Wit-Rusland, Oekraïne en de Baltische staten zou omvatten.
    https://www.telegraaf.nl/nieuws/1658848/kamer-kritisch-over-leugen-zijlstra

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s