Nieuw

Een reële kijk op raciale verschillen

Voordat men spreekt over specifiek beleid omtrent ras, moet men eerst kijken naar de onderliggende ideeën die worden meegenomen in zulk beleid. Sinds het midden van de jaren 60 zijn de meeste westerse landen een pad ingeslagen van massa-immigratie en raciale integratie.

Dit beleid is gebaseerd op het idee dat er geen significante aangeboren verschillen zijn in het brein tussen verschillende rassen. Fysieke oppervlakkige verschillen zoals huidskleur zijn oké, maar het brein verboden gebied. Meer dan 50 jaar later heeft het beleid dat op dit idee gebaseerd is compleet gefaald.

Lees verder:

http://erkenbrand.eu/artikelen/eenreelekijkopracialeverschillen/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6676 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

4 Comments on Een reële kijk op raciale verschillen

 1. Als je niet kunt discrimineren tussen een rood en een groen verkeerslicht wordt je niet heel oud in Nederland.

  Maar over ras 🙂 je mag wel bij een modellenbureau of castingbureau of escortservice aangeven of je blond, wit, zwart, rood, groen, geel, lang. kort, dik, dun, geil, kinky, net zoals Arie Boomsma die juist door discriminatie zijn kassa heeft kunnen laten rinkelen.

  Gaat links dit ook verbieden?

  Uiteindelijk zal dit links correct zijn wonden moeten gaan likken en inzien dat discriminatie (het maken van onderscheid.) de mens/natuur al miljoenen jaren heeft doen overleven, en de gene die niet goed konden discrimineren hebben het niet overleefd.

  Like

 2. Dus, als ik een advertentie zou plaatsen met de tekst:
  “Ik ben op zoek naar een vriendelijke border collie die geschikt is om met een schaapskudde te werken. Ervaring met schapen drijven voor een herder is een pre” dan ben ik racistisch bezig?

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // februari 11, 2018 om 23:14 //

  Maar het is ook wetenswaardig dat veel van de wetenschappers die zich met deze onderzoeken bezig houden alleen onder pseudoniem in de openbaarheid willen komen omdat ze vrezen anders allerhande narigheid over zich heen te krijgen.

  Like

 4. Heb vroeger eens een boek gelezen, over de Chinese Siang Mien. Dit boek gaat over de karakter-trekken van de mensen met bepaalde gezichtsvormen, Zeer interessant. Omdat in de link van het bovenstaand artikel ook al genoemd werd dat er ook hersen-verschillen zijn tussen de diverse volkeren, moest ik net weer aan dat boek denken. Genetische verschillen tussen de volkeren lopen parallel aan uiterlijke gezichts-kenmerken. ( Dus niet speciaal op KLEUR )
  Met het boek in gedachten heb ik destijds mijn omgeving GEOBSERVEERD ( in het geheim dus ) en VERDOMD het klopte als een bus ! Ik zal dadelijk eens kijken of er iets over te vinden is op internet : Siang Mien de leer van de gezichts-kenmerken. Geldt voor ALLE kleuren, dus handig voor bedrijven die iemand zoeken met bepaalde talenten in bepaalde banen of functies, zonder direct te discrimineren op kleur. Alleen de kleur zegt niet alles, zo niet niks, denk even aan zeer knappe chirurgen uit India, en andere knappe koppen op wetenschappelijk gebied, uit het buitenland die donker van kleur zijn.
  En laten we even ook niet vergeten, dat half blank Nederland, dadelijk in april weer onder de zonnebank kruipt, om een mooi kleurtje te krijgen. ( Gerard Joling zal wel weer de eerste zijn )
  Het gaat niet om kleur, het gaat om GEDRAG, en dat gedrag wordt onbewust bij de eerste indruk van iemand al aangevoeld. In de leer van de Siang Mien kom je dingen tegen die je al WIST !

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s