Nieuw

Islamistisch fundamentalisme is een groter probleem dan islamofobie 

Wat is een groter probleem voor moslimvrouwen – de zogenaamde ‘islamofobie’ of het islamitisch fundamentalisme?

Door: Mohamed Omar – Vertaling: ‘Rommel’

Het is de islam dat vrouwen dwingt om hun haar te bedekken. Ze mogen niet dansen en zingen. In landen waar islam een grote invloed heeft, mogen vrouwen niet uitgaan of reizen zonder begeleiding van een “toezichthouder”. Ze hebben geen religieuze vrijheid, als ze de islam verlaten, kunnen ze gestraft worden en van hun kinderen beroofd worden.

Maar er zijn mensen die willen dat we niet zo veel nadenken over het islamitisch fundamentalisme, in plaats daarvan moeten we ons zorgen maken over de zogenaamde ‘islamofobie’. Het probleem dat moslimvrouwen hebben, zeggen zij, is dat niet-moslims in de westerse wereld hen bedreigen of hen beledigen. Er is echter een groot gebrek aan zulke voorvallen. Wat doe je dan? Je gaat ze verzinnen!

Dat deed ook een moslimgezin in Canada. En het is ze gelukt! Het elf jaar oude meisje, Khawlah Noman, in Toronto, zei dat ze op een dag op weg was naar school, toen een man naar haar toekwam en probeerde haar sjaal met een schaar kapot te knippen. Het werd internationaal nieuws.

In een emotioneel geladen persconferentie op vrijdag 12 januari, omringd door haar familie, vertelde Khawlah, met tranen in haar ogen, over de traumatische ervaring. Haar sjaal, een hijab, was onbeschadigd. Maar toch, het zou zo maar kapot geknipt kunnen zijn. Ze was zo bang dat ze aarzelde om terug naar school te gaan.

CNN (ook bekend als het Clinton News Network) rapporteerde in een paar seconde zonder aarzeling over de ‘islamofobe misdaad’. Een man had de hijab van een meisje kapot geknipt toen ze op weg was naar school.

Ook de premier van Canada, Justin Trudeau, kwam meteen naar buiten om zijn sympathie te tonen voor het meisje, huilde liberale tranen en waarschuwde voor de onverdraagzaamheid in Canada. En Toronto-burgemeester John Tory was natuurlijk geschokt en verontrust. Ja, elke Gutmensch wou deze gelegenheid aangrijpen om te bevestiging dat de westerse, in dit geval de Canadese samenleving, doordrongen is van “islamofobie”, en dat we er alles aan moesten doen om het te bestrijden.

De moslims leefden in angst in onze samenlevingen. Mannen met een schaar lagen in een hinderlaag om het prachtige symbool van de eer van de moslimvrouw – de hijab – kapot te knippen. Maar het verhaal bleek al snel bedrog te zijn. De politie legde de zaak naast zich. (Lees: gerapporteerde hijab-aanval op 11-jarig meisje is niet gebeurd, zegt de politie van Toronto (15/1 2018) Canadese CBC.)

Het elf jaar oude meisje werd waarschijnlijk door haar familie uitgebuit. Ze moest een slachtofferrol spelen om het probleem van de zogenaamde ‘islamofobie’ op te blazen, en de aandacht van het islamitische fundamentalisme te verleggen. Want men moet voorzichtig zijn met kritiek op het islamitisch fundamentalisme. Te harde kritiek, of te veel kritiek, kan de zogenaamde ‘islamofobie’ aanjagen en ervoor zorgen dat kleine moslimmeisjes hun hoofddoeken worden kapot geknipt.

Wat gebeurt er nu de islamofobe aanval als nep is onthuld? Welnu, de politiek correcte politici en de gevestigde media in Canada maken zich zorgen over een terugslag. Ze hebben geen woord kritiek op de familie die niet alleen hun dochter tot het dragen van een hoofddoek dwingt, maar haar ook manipuleert om te liegen. Nee, nu is het zielig dat de familie onder zoveel “islamofobe” aanvallen moet gaan lijden. Nu wordt gewaarschuwd voor de dreiging van wraakaanvallen van ‘islamofobe’ lynchbendes.

Hoe het werkt: wanneer “islamofoben” moslims aanvallen, dan zijn moslims het slachtoffer. Wanneer de aanslagen nep blijken te zijn, zijn moslims het slachtoffer. Wanneer fanatieke moslims jihad-aanvallen uitvoeren, zijn ze ook slachtoffers. Ze zijn gedwongen om in “uitsluiting” te leven in de racistische westerse samenleving. Wie wordt er niet gefrustreerd om in “uitsluiting” te leven, met school, bibliotheek, recreatiecentrum, gezondheidszorg en bijdragen, in die mate dat men Allahu-akbar wil schreeuwen en zichzelf in de lucht wil blazen?

Jihad-aanvallen zijn een normaal onderdeel van het leven in een grote stad, zei de burgemeester van Londen, Sadiq Khan. Hij is zelf moslim. Maar blijkbaar is ‘islamofobie’ iets waaraan we NOOIT moeten wennen. Het moet grondig en actief tot aan de wortels bestreden worden.

Wanneer islamitische fanatici onze landen aanvallen, wordt er gezegd dat er geen verband bestaat tussen terrorisme en de islam. De jihadisten citeren de Koran in elke zin. Maar dat doet er niet toe. Islam betekent vrede. Maar wanneer een meisje haar hijab zogenaamd wordt kapot geknipt, moet de hele gemeenschap zichzelf geselen. We zijn allemaal verantwoordelijk voor onze ‘islamofobe’ samenleving. We zijn allemaal verplicht om meer open en tolerant te worden, en vooral om meer immigranten uit de islamitische wereld binnen te laten.

De waarheid is dat moslims het beter hebben in het ‘islamofobe’ Westen dan in hun eigen thuislanden. Dat is waarom ze hier komen. Dat is waarom ze hier liever wonen.

Bron:

https://samtiden.nu/2018/02/islamisk-fundamentalism-ar-ett-storre-problem-islamofobi/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6686 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

5 Comments on Islamistisch fundamentalisme is een groter probleem dan islamofobie 

 1. Ook de Caliphate Brainwash Corporation had binnen 45 minuten na de aanklacht het verhaal online gepubliceerd, Je kan het bijkant niet zo snel tiepen laat staan fact checken. Maar de Islam aap kwam uit de mouw toen het bleek volgens de politie dat het hele verhaal was verzonnen, (waarschijnlijk te danken aan security camera’s maar dat zit ook al in de doofpot). Het hele gebeuren werd al gauw afgedaan als een eenmalig incidentje. Het enige wat hier eenmalig aan was is natuurlijk het feit dat ze deze keer door de mand vielen en dat de zogenaamde slachtoffers in werkelijkheid de daders zijn, iets wat die smerige allah honden alle dagen flikken. Dikke boetes zou het antwoord moeten wezen, $10000 of nog veel meer boete voor valse aangifte en een criminal record voor dit soort lieg en bedrieg praktijken is het enige medicijn op het uit je land trappen na. Maar de media en de gov verdommen het om deze islam hufters te veroordelen, ze worden alsnog met fluwelen handschoenen behandelt. Dit land is kompleet van de pot gerukt.

  Like

 2. Scrutinizer // februari 10, 2018 om 23:47 //

  Los daarvan: een fobie is een angst. Iemand die ergens bang voor is, is daarom zelf nog lang niet aggressief. Dat zijn 2 verschillende zaken.
  Stel je verder de vraag wat de oorzaak is voor het bestaan van specifiek ISLAMofobie. Hoe komt het toch dat er geen JUDEOfobie, of BUDDHISTOfobie bestaat? Uiteraard suggereer ik als eenvoudige leek helemaal niets… Maar misschien kan een deskundig pannel psychiaters hier wel eens een uitspraak over doen.

  Liked by 1 persoon

 3. Scrutinizer // februari 10, 2018 om 23:50 //

  Verder heeft dit gezin met haar actie de geloofwaardigheid van moslims (waaronder af en toe heus wel eens echte slachtoffers zullen zijn) ondergraven. M.a.w. ze schaadden hun eigen belang. Ook wekt het mogelijk afkeer op en werkt het daarmee haat juist in de hand. Kortom: nóg schadelijker voor hun eigen gemeenschap. goed bezig, joh!
  En uiteraard werden ze gretig geassisteerd door de MSM en co.

  Like

 4. Karel Dokter // februari 12, 2018 om 13:59 //

  Aanvulling van 13:35
  Islamofobie werd uitgevonden door Iraanse mulla’s.
  Bron: bijgaand boek van Chadortt Djavan.
  https://www.perlentaucher.de/buch/chahdortt-djavann/was-denkt-allah-ueber-europa.html

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s