Nieuw

In deze Parijse voorstad zijn islamisten de baas

Enkel mannen op café, enkel islamitisch-religieuze boeken, enkel halal vlees. Twee journalisten hebben een reportage gemaakt over de Parijse voorstad Trappes, ook wel de Europese rekruteringshoofdstad van IS genoemd. Ze beschrijven onder meer hoe radicale islamisten er de baas zijn en de overheid er niets te zeggen heeft.

Twee journalisten van de Franse krant Le Monde wilden een verhaal over immigratie en integratie schrijven, en besloten daarom naar Trappes te trekken, een voorstad van Parijs. Trappes staat immers gekend als een sterk islamiserende stad, voor zijn grote aantal islamitische migranten en vertrokken Syriëstrijders. De schrijnende situatie die de journalisten er aantroffen, deed hen besluiten verder onderzoek te doen naar de stad.

Lees verder:

https://sceptr.net/2018/02/parijse-voorstad-islamisten-baas/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6676 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

11 Comments on In deze Parijse voorstad zijn islamisten de baas

 1. bp633livenl // februari 10, 2018 om 18:16 //

  Wat een gevaarlijke achterlijkheid ligt daar met hun reet omhoog.
  Als dat moslimschuin niet zo gevaarlijk was zou je je een kriek lachen omdat schouwspel daar op die straat.

  Like

 2. Bah, trouwens als je auto daar staat hoe moet je dan weg rijden?
  Zij rijden dan over je heen die straat vervuilende kerels en niemand die er iets van zegt zeker
  Moeten paar honderd christenen in een islamitisch land gaan bidden, dat zal niet gebeuren, waarom andersom dan wel,omdat wij Europeanen in ons broek schijten voor die lui

  Like

 3. Waar is een vrachtwagen als je er 1 brood nodig hebt en dan wel 1 met grof profiel banden.

  Liked by 1 persoon

 4. antiislamnu // februari 10, 2018 om 20:35 //

  Die Franse zijn toch zo goed in protesteren nou kom op lafaards protesteer tegen de islamisering.
  Wat een ellende mensen hier in Nederland is het ook niet anders democratisch gaan we ten onder partijen als denk pvda d66 enz enz. En de poen van sorros
  Eigenlijk staan we er slechter voor dan ooit tevoren.

  Like

 5. Met dank aan Macron en voorlopers. En die Macron wilt een leidende rol in Europa maar weet zijn eigen land niet eens te besturen.

  Like

 6. Dit is op toodlessss herblogd.

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel // februari 11, 2018 om 11:47 //

  Eén van de reageerders onder het artikel meld dat er in Antwerpen 57 moskeeën staan, nou wist ik wel dat het daar erg was, maar zó erg had ik niet verwacht. Ben wel benieuwd want Antwerpen was van oudsher een stad met veel diamanthandel en dus ook veel joden, zijn die al aan het wegtrekken of laten ze het over zich heen komen ?

  Like

 8. @ Tijl Uylenspiegel komt zeker niet veel in Belgie ? lol die zijn zo’n 15 jaar geleden al vetrokken daar allemaal de hele joodsche wijk met goud en diamantair shops zijn weg .

  Like

 9. Scrutinizer // februari 12, 2018 om 03:50 //

  @Tijl,
  Of het precieze aantal moskeeen klopt, weet ik niet. Persoonlijk beschouw ik dat hooguit als een proxy voor het aantal (en percentage) moslims en dat is wat echt van belang is. 1 grote moskee is misschien wel veel onrustwekkender dan 10 kleinere.

  Het antwoord op uw vraag over Joden en diamanthandel is iets genuanceerder.
  Eerst de business: tot in de jaren 80 was dit een sector die door de Joden gedeomineerd werd (ze hadden grosso modo 80% van de markt in handen). Maar geleidelijk aan kwamen er steeds meer Indiers en inmiddels hebben die zowat 80% marktaandeel. Tussentijds won het aandeel van m.n. Libanezen maar dat verdween weer even snel als het opkwam.

  De winkeltjes waar toeristen kwamen kopen in de stationsbuurt (aanpalend aan de Joodse wijk) zijn al bij al maar quantite negligable. Antwerpen was en is nog steeds dé diamanhoofdstad van de wereld voor de b2b. Ruim drie kwart van alle diamanten passeert door Antwerpen, op weg van de mijn naar de ring van een vrouw waar dan ook ter wereld.
  Dat was vroeger nog ietsje meer en de positie van Antwerpen staat weliswaar onder druk maar dat heeft eerder te maken met zaken als loonkost, belasting, douanegormaliteiten en 101 andere overheidsbemoeienissen.

  Zoals gezegd was de handel geleidelijk aan overgegaan van de Joden naar de Indiers.
  Vermoedelijk mede daarom, en inderdaad nu nog meer t.g.v. recente maatschappelijke ontwikkelingen (u begrijpt wel wat ik bedoel) verlaten steeds meer Joden Antwerpen.
  Ik heb enkele goede vrienden in dat milieu. Ik probeer ze steeds maar te overtuigen om te emigreren (en neen, dat hoeft niet per se naar Uruguay te zijn, al zouden ze zich hier uitstekend thuisvoelen…) maar om de een of andere reden, blijven ze.
  Nochtans is de ene niet werkzaam in de diamantsector en klaagt de andere al jaren dat de zaken slecht gaan. Ik weet niet wat hen bezielt.
  Een echte “Sinjoor” houdt van zijn stad. Ik heb ook van mijn hart een steen moeten maken, toen ik de knoop doorhakte. Maar ja … misschien zijn de Antwerpse Joden na 500 jaar aanwezigheid wel meer verliefd op ” ’t Stad” dan de overige Antwerpenaren?

  Like

 10. Scrutinizer // februari 12, 2018 om 03:57 //

  Like

 11. polderboy // februari 12, 2018 om 07:14 //

  Overgenomen door “radicale” moslims?
  Hoe klinkt dit: “Hoewel Auschwitz vanaf dat moment bestuurd werd door een radicale waffen SSer bleek de omvang van de massamoorden hetzelfde als onder het bestuur van de gematigde waffen SS.”
  Massa moordenaars zijn massa moordenaars, en moslims moslims, want van Allah mag aan de Koran teksten absoluut niet getwijfeld worden.
  Daarbij, niet elke nazi doodde ook mensen, maar maakte hem dat dan een gematigde vredelievende nazi, of was hij schuldig medeplichtig?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s