Nieuw

Germany has no budget for its elderly, but will spend 93 billion on migrants

Foto ter illustratie.

We’ve heard a lot of stories from Germany’s elderly. Some have to pay thousands of euros a year on healthcare, amounts they either cannot pay or amounts that lead to family struggles.

It’s a crippling shame how Germany treats the people who reconstructed the country after World War II. Here is just one of many examples of how the country treats its elderly:

In the meanwhile the country does have a large budget for migrants. Already in 2016 a budget of 93 billion euros was reserved until 2020.

As we know the country accepted more migrants afterwards, as part of family reunifications for example. It isn’t unreasonable to think the budget has reached 100 billion in the meantime.

Source:

https://voiceofeurope.com/2018/02/germany-has-no-budget-for-its-elderly-but-will-spend-93-billion-on-migrants/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 941 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6309 Articles)
Altijd in oppositie.

2 Comments on Germany has no budget for its elderly, but will spend 93 billion on migrants

 1. ongelovige // februari 11, 2018 om 11:08 //

  Wie wel eens in Duitsland is geweest en daar met de mensen heeft gepraat, weet dat het waar is wat in bovenstaand artikel staat. En het is in Nederland niet veel beter. Alleen heeft Nederland de beste doofpotten van de wereld, dus je moet even wat verder kijken en vooral achter de fraaie en nietszeggende woorden kijken.

  In Nederland zijn in zeer korte tijd de meeste “bejaardenhuizen” gesloten. De politiek sloeg hierbij veel mooie woorden uit: “zorg onbetaalbaar”, “zelfredzaamheid van de ouderen” en “eigen verantwoordelijkheid van familie en vrienden”.

  Het is veelzeggend dat in diezelfde periode de kosten voor massa-immigratie scherp opliepen en dat deze immigranten zelfs wel eens in de pas gesloten bejaardenhuizen werden gehuisvest. Blijkbaar speelde de “betaalbaarheid” daarbij opeens geen rol.
  Mantelzorgers die de verantwoordelijkheid op zich namen om hun ouderen te verzorgen, werden daarvoor niet zelden fiscaal afgestraft.
  De zelfredzaamheid van de ouderen kwam er in de praktijk op neer dat ze thuis moesten blijven totdat ze zich thuis niet meer konden redden, zich begonnen te branden bij het eten koken, van de keukentrap afvielen bij het verwisselen van een lamp en zich daardoor in groten getale meldden bij de eerste-hulpposten van onze ziekenhuizen. Dat kan natuurlijk niet dus daar worden ze inmiddels weggejaagd. Uiteindelijk komen ze dan in het ziekenhuis terecht waar ze inmiddels veel te veel dure bedden in beslag nemen.
  Foei ouderen, wat moeten we toch maar met jullie?

  Het is in dit licht van een bijna wegbezuinigde ouderenzorg bezien raar dat een partij als D66 bezig is met “vrijwillig levenseinde”. Op zich is er (wat mij betreft) niets mis mee om mensen uit het leven te laten stappen die er genoeg van hebben, maar niet als de ouderen eerst het leven wel heel erg zwaar wordt gemaakt. Dan wordt het streven van D66 eerder een soort van cynisme. Om over het niet erg vrijwillig inzamelen van organen maar te zwijgen.

  Like

 2. Shadow1100 // februari 12, 2018 om 15:07 //

  Een oom en tante van mij, beiden 83 jaar, moesten hun kamer in het verzorgingshuis uit en zelf wat anders zoeken. Nu worden de appartementen bewoond door asielzoekers.
  Lang leve Mark -Pinokkio – Rutte en zijn vazallen. Lang leve Europa ……🤬

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s