Nieuw

Gecensureerde slachtoffers

Evenmin dat er racisme ten opzichte van blanken bestaat, mag er bericht worden over beestigheden waarvan Duitsers het slachtoffer werden.

3500 Duitse soldaten gaven zich in mei 1945 over op het eiland Rab, Kroatië in het voormalig Joegoslavië. in 1986 gaf een van Tito’s partisanen in Canada toe: “De Duitse soldaten werden op alle mogelijke manieren gekweld en gefolterd. Daarna werden ze in een oude bunker geleid. De handen werden op hun rug gebonden en ten slotte werd de ingang toegemetseld en van een betonlaag voorzien. Het massagraf bevindt zich in de buurt van het hotel Imperial in een dennenbos op het vakantie-eiland Rab.”

Lees verder:

http://www.golfbrekers.be/gecensureerde-slachtoffers/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6981 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Gecensureerde slachtoffers

  1. Geneefse conventie, net als democratie een wapen dat soms wel,soms niet telt. Ligt eraan of je iemand wil afslachten of iemand wil veroordelen, en dan afslachten.

    Wie een gevecht begint en zich niet doodvecht heeft geen rechten, ongeacht welke beloften, verdragen en al wat meer er worden voorgehouden.

    Een volk dat zich niet dood vecht en verliest heeft geen rechten meer, geen recht van bestaan. En dat is ruim 2 millennia de standaard.

    Like

  2. Dit is op toodlessss herblogd.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s