Nieuw

Franse Voice-kanshebber sneuvelt vanwege bagatelliseren terrorisme

Screenshot YouTube

Mennel Ibtissem, een Franse zangeres die goed bezig was om favoriet te worden in ‘The Voice’, is uit de televisieshow gestapt. Dat deed ze nadat haar activiteiten op sociale media voor heel wat commotie zorgden. Zo zou ze het terroristische karakter van de aanslag in Nice in vraag gesteld hebben in een Facebook-post en de regering verwijten ‘de ware terrorist’ te zijn.

Met een klok van een stem, haar helderblauwe ogen en charismatische uitstraling wist Mennel Ibtissem de juryleden van talentenshow ‘The Voice’ snel te overtuigen. De verrassende keuze om een cover van Leonard Cohen’s Hallelujah deels in het Arabisch te brengen, maakte haar vrijwel meteen de internetsensatie van het moment.

Maar nu staat de 22-jarige zangeres om nog een andere reden in de schijnwerpers. Nadat haar activiteiten op sociale media grondig onder de loep werden genomen, ontstond commotie rond enkele Facebookberichten die ze eerder zou gepost en terug verwijderd hebben.

Lees verder:

http://www.standaard.be/cnt/dmf20180210_03349885

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 999 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6667 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

2 Comments on Franse Voice-kanshebber sneuvelt vanwege bagatelliseren terrorisme

 1. bp633livenl // februari 10, 2018 om 16:55 //

  Die Mennel geteisem is zelf een terroriste gecamoufleerd als zangeres.

  Like

 2. trebor2110 // februari 10, 2018 om 18:08 //

  Hoe kan ze nou halleluja zingen in het arabiesch het is een joods iets
  Hallelujah (ook wel alleluja) is een transliteratie van het Hebreeuwse woord הַלְלוּיָהּ (Standaardhebreeuws: Halləluya, Tiberiaans: Halləlûyāh) en betekent letterlijk ‘Prijst God!’. Het woord is een samentrekking van hallelu en jah. Jah is de afgekorte term van JHWH, de Hebreeuwse naam van God. In het Nederlands wordt vaak Halleluja geschreven.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Hallelujah_(transliteratie)

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s