Nieuw

De PvdA heet geen PvdA meer

Door: Romana Abels en Marten van de Wier

Links heeft het moeilijk in de gemeenten en de PvdA in het bijzonder. Lokale partijen doen het juist goed. De PvdA werkt daarom steeds vaker samen met GroenLinks, D66 of lokale partijen onder een nieuwe, lokaal klinkende naam.

Het vertrouwde tafereel van lokale PvdA-vrijwilligers in rode jassen, armen vol rode rozen, verdwijnt uit het straatbeeld. Dit jaar duikt de PvdA-roos niet overal meer op. Steeds vaker vermijden plaatselijke PvdA’ers de naam van hun partij, en presenteren ze zich als PRO6 (Cranendonck), Soc!aal L!nks (Dantumadiel), of Samen Verder (Beesel): producten van lokale linkse samenwerking.

Lees verder:

https://www.trouw.nl/democratie/de-pvda-heet-geen-pvda-meer~afdaf123/

Doe mee met 928 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5819 Articles)
Altijd in oppositie.

3 Comments on De PvdA heet geen PvdA meer

 1. bp633livenl // februari 10, 2018 om 18:53 //

  lekker belangrijk.

  Like

 2. De PVDA is vernietigd en duikt onder een andere naam weer op met hetzelfde kwaad…

  Like

 3. antiislamnu // februari 10, 2018 om 22:48 //

  De duivel heeft vele gezichten

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: