Nieuw

Benauwende lezing over allochtone sociale bijdragen

In meer dan drie van de vier allochtone gezinnen met vier kinderen, leeft zowel de moeder als de vader op sociale bijstand, tonen nieuwe cijfers van het Ministerie van Arbeid in Denemarken. – Een benauwende lezing, zegt minister van Arbeid, Troels Lund Poulsen, van Venstre.

Het ministerie van Arbeid zegt dat er een duidelijk verband bestaat tussen het niveau van sociale bijstand en het aantal kinderen uit immigrantenfamilies met een niet-westerse achtergrond.

De cijfers laten zien dat hoe meer kinderen een immigrantenfamilie heeft, hoe vaker de ouders naar de sociale bijstand gaan.

Immigranten met sociale bijdragen:

 • 7,9 procent van de totale bevolking leeft van sociale bijdragen.
 • 25,5 procent van de immigranten met een niet-westerse achtergrond leeft van sociale bijdragen.

Het aandeel immigrantengezinnen met kinderen, waar zowel moeder als vader van bijdragen leven in oktober 2017:

 • Koppels ouder dan 30 jaar met 1 kind: 53,3 procent.
 • Koppels met 2 kinderen: 54,3 procent.
 • Koppels met 3 kinderen: 66,1 procent.
 • Koppels met 4 kinderen: 76,4 procent.

Bron:

https://www.fyens.dk/indland/Indvandrerfamilier-Jo-flere-boern-jo-oftere-paa-kontanthjaelp/artikel/3229552

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 944 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6368 Articles)
Altijd in oppositie.

12 Comments on Benauwende lezing over allochtone sociale bijdragen

 1. Tijl Uylenspiegel // februari 10, 2018 om 16:57 //

  En nu gaat men neem ik aan heel verbaasd lopen doen ? Goh hoe kan dat nou, wie had dat verwacht ?
  Nou Jan met de Pet bijvoorbeeld die om zich heen keek, de politici keken ook wel om zich heen maar dat werkt niet zo goed als je in een zelf gecreëerde blanke, sorry ‘witte’ enclave woont.
  In die villawijken wonen namelijk niet zoveel (geen) allochtonen.
  Gewoon eens een dagdeel rondlopen bij de Sociale Dienst had wellicht de ogen kunnen openen maar ja dat kun je bijna werken noemen, daar waren ze geen politicus voor geworden !!

  Liked by 2 people

 2. 🔳 Duidelijke cijfers. Denemarken sorteert alvast voor op migratiestop of grenzen dicht, want wil niet eindigen zoals Zwedistan.

  🔳 Ben benieuwd of Denemarken, net als het Nederlandse CBS a.k.a. EUrostat, moslims vanaf de 3e generatie meetelt als ‘volbloed’ Hollander/Deen en niet als ‘……met migratieachtergrond’.

  Liked by 2 people

 3. Claudia M. // februari 10, 2018 om 18:34 //

  Het interesseert hen toch ook geen ene moer of ze deze kindjes wel allemaal zelf kunnen bekostigen… Ben je gek, dat mogen wij doen, middels allerlei voorzieningen die hier niet voor bedoeld waren! Dat waren onze afspraken en wij hebben zover ik weet nooit afspraken gemaakt over parasieten die onze duur betaalde en gespaarde pot leeg kwamen vreten!

  Liked by 3 people

 4. bp633livenl // februari 10, 2018 om 19:09 //

  Logisch toch….die moslims zien neuken als dagtaak en dan heb je dus geen tijd meer om ook nog te werken.
  Daar zijn ze trouwens niet voor naar hier gekomen.
  Dit is het begin van het einde van de westerse beschaving.
  Nu pas de grenzen dichtmaken helpt ook niet meer want de landen zitten al vol met parasieten die over een aantal jaren met zovelen zijn dat ze de macht overnemen, gewoon via de democratie.
  De eerste moslim partijen hebben zich al aangemeld.

  Liked by 4 people

 5. Republikein // februari 10, 2018 om 19:42 //

  Alleen een langdurige stroomstoring zal enig soelaas bieden.

  Like

 6. Koppels met 4 kinderen: 76,4 procent. Tja die haatbaarden slaan met hun penis letterlijk het brood van tafel.

  Like

 7. Republikein // februari 11, 2018 om 11:22 //

  Daar bevindt zich danook het zenuwcentrum van het verstand, niet in de knop gebroken.

  Liked by 2 people

 8. In Nederland zullen de statistieken ongeveer hetzelfde beeld vertonen.
  Of deze statistieken op afroep beschikbaar zijn om het debat in ons parlement wat meer inhoudelijk te maken voor met name de gevestigde partijen wagen wij echter te betwijfelen.

  Het zou wel eens een stigmatiserend effect kunnen opleveren voor bepaalde kwetsbare etnische minderheden en bovendien die populisten in de kaart spelen.

  Dat moslims zo vaak gebruik maken van sociale bijdragen (of bezettingskosten) zou komen, althans volgens de linkse elite, omdat zij voortdurend worden gediscrimineerd bij sollicitaties en stageplekken. Of hier sprake is van echte discriminatie of het zorgvuldig selecteren op voldoende opleidingsniveau, motivatie, voldoende kennis van de Nederlandse taal en een presentabel uiterlijk is een onderwerp van veel discussie voor o.a. Geert Wilders, Thierry Baudet, Bureau Halt, de Reclassering en andere maatschappelijke organisaties die overigens nog steeds menen dat het met de integratie op de langere termijn wel goed zal komen.

  Waarom werken b.v. de Polen en de Chinezen wél en b.v. de Somaliërs niet?

  Alleen al deze vraag stellen jaagt de Linkse Goedmens in de gordijnen. Want dan maken wij ons schuldig aan discriminatie, racisme en intolerantie. Kortom; het overbekende verhaal wat al wordt verteld sinds de jaren 70 van de vorige eeuw toen de gezinshereniging op gang kwam.

  Hoe meer kinderen deze gezinnen telt hoe meer Bijstandsuitkeringen, Kindertoeslagen en Wajonguitkeringen, om over de kosten van de gezinscoaches en andere geitenwollensokken maar te zwijgen.
  We hebben dus te maken met een structureel probleem wat al vele decennia speelt en iedereen met enig gevoel voor de realiteit weet dat er geen enkele indicatie is dat er in de toekomst veel zal veranderen.

  Om het een en ander toe te dekken wordt er wat gegoogeld met de 3e en 4e generatie die geen allochtonen meer zouden zijn maar echte Nederlanders die hier geboren en getogen zijn. Alleen de klompen ontbreken nog en het spaarvarken om het zuurverdiende zakgeld (volgens sommige boze tongen verdiend met plofkraken) veilig in op te bergen.

  Maar geen nood, als vadertje Erdogan zijn zin krijgt komen er binnenkort nog enkele honderdduizenden Turken bij in ons gastvrije landje. Goed voor onze economie, de vergrijzing en het schreeuwende tekort aan verpleegkundigen, ambulancemedewerkers, docenten, politieagenten en buschauffeurs.

  Ik vraag mij wel eens af, hoe bezien ze ons eigenlijk? Als naïeve kaaskoppen, ongelovige sukkels of gewoon als nuttige idioten die zo stom zijn om hun toegang te verschaffen als een 5e colonne die op het juiste moment wacht om hier de macht over te nemen via de stembus of het kromzwaard.

  Liked by 4 people

 9. Republikein // februari 11, 2018 om 12:20 //

  Mooie woorden, een gouden plak en bloemen.

  Liked by 1 persoon

 10. Hoelang nog gaan we het pikken

  Like

 11. Conclusie:
  Eigen volk korten op uitkeringen, langer doen werken en meer belastingen doen betalen want de allalovers liggen op het matje met hun gat in de hoogte waar normaliter een autochtoon zou moeten achter staan met veiligheidsschoenen aan met stalen neus…..
  Duidelijk?
  Gelukkig gaan steeds meer ogen in heel Europa open, momenteel zijn merkel en schulz al bezig met het valiesje te pakken en ze zullen snel moeten zijn want weldra draait het plaatje “vluchten kan niet meer”.

  Like

 12. Esperanza // februari 11, 2018 om 17:41 //

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s