Nieuw

Moslim asielzoeker verkracht een 13-jarig schoolmeisje in Duitsland – nadat hij is vrijgelaten voor poging tot verkrachting

Een 18-jarige asielzoeker in Duitsland werd gearresteerd op verdenking van verkrachting  – kort na zijn vrijlating uit de gevangenis voor poging tot verkrachting.

De man, die in de media niet met naam wordt genoemd, ontkent de beschuldigingen.

Maar het vermeende slachtoffer zegt dat ze was aangevallen in Esslingen, in een huis.

De Daily Mail schrijft:

Een Afghaanse asielzoeker wordt ervan beschuldigd een 13-jarig meisje in Duitsland te hebben verkracht.

De 18-jarige man werd vorige week donderdag gearresteerd, nadat het meisje contact met de politie had opgenomen om te aan te geven dat hij haar had verkracht in een huis in Esslingen, in de buurt van Stuttgart.

De man had kort daarvoor een jaar jeugddetentie uitgezeten wegens poging tot verkrachting, en werd in december vorig jaar onder toezicht van de rechtbank vrijgelaten.

De politie en openbare aanklagers in Esslingen zeggen dat het meisje, nadat ze vrienden waren geworden, de man in zijn appartement in de stad op maandag bezocht.

In het appartement dwong hij haar tegen haar wil seks met hem te hebben.

Het meisje zag de man woensdag weer in het centrum van de stad toen hij haar bedreigde, voordat ze de verkrachting aan de politie meldde.

Hij werd de volgende dag in zijn woning gearresteerd, meldt de Süddeutsche Zeitung. Hij heeft de beschuldigingen ontkend.

Een woordvoerder van het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken zei dat het onmogelijk is om te vertellen of de man zal worden gedeporteerd zolang het onderzoek aan de gang is.

Maar de woordvoerder wees erop dat deportatie verplicht is voor elke asielzoeker die veroordeeld is tot een gevangenisstraf van drie jaar of meer.

Asielzoekers kunnen ook worden uitgezet als ze een gevangenisstraf van één tot drie jaar hebben gekregen voor misdaden tegen de fysieke integriteit of seksuele zelfbeschikking van een ander.

Bron:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-5353915/Afghan-asylum-seeker-18-rapes-girl-13-Germany.html

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6686 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

2 Comments on Moslim asielzoeker verkracht een 13-jarig schoolmeisje in Duitsland – nadat hij is vrijgelaten voor poging tot verkrachting

 1. antiislamnu // februari 9, 2018 om 21:02 //

  De strafmaat om uitgezet te worden is echt belachelijk zeker met die softe straffen.
  Verder hoop ik dat hij in de bak toch wel regelmatig compleet afgetuigd wordt of is dat ook al veranderd en is verkrachting een statis symbool geworden?
  Thanx merkel

  Like

 2. Mag ik met hem in een afgesloten kamer, Aa toe dan dan zal hij het nooit weer doen

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s