Nieuw

LPF all over again

Weet u nog hoe Linkse politici deemoedig het boetekleed aantrokken en zich verontschuldigden mbt. de demonisering van Pim Fortuyn en hoe de LPF ten onder ging aan allerhande opportunisten ?

“Er zijn fouten gemaakt” “Nee zo zouden we het nu nooit meer doen” “Er zijn dingen verkeerd gegaan” “We hadden moeten zien wat dit voor effect kon hebben” “Nee zo zou ik het vandaag niet meer zeggen” Vaak aangevuld met “Helaas is het nu te laat

Enfin als u in gedachten nog even teruggaat naar die periode zult u ook nog wel wat dooddoeners weten die destijds met de regelmaat van de klok langskwamen.

En nu ? Nu gebeurt er weer precies hetzelfde ! Nou nee ook weer niet, wat ze geleerdkonzentrationslager-1530161_640 hebben is dat het in meer bedekte termen moet en dat de kracht zit in het constante herhalen van dezelfde boodschap. Nee NSB vergelijkingen zult u dit keer niet horen, nee wat denkt u wel, het zijn allemaal keurige lieden hoor, maar… En daar komt dan weer een hele riedel. Het FvD van Thierry Baudet is niet democratisch (en dus totalitair hè vergeet dat niet !) en begeeft zich op glad ijs met hun rassenleer.

What the Fuck ! Hoe krijg je het uit je strot ! Yernaz Ramautarsing deed niets anders dan dachau-concentration-camp-1529410_640een wetenschappelijk onderzoek aanhalen. Daarbij is de man zelf godbetert een Surinamer en min of meer negroïde.   “… Ik had ook graag gezien dat het anders was, dat zwarte mensen hyperintelligent waren, dat Surinamers het hoogste gemiddelde IQ van de wereld hadden. Maar het is niet zo. …zei hij twee jaar geleden in Brandpunt en plots hoor je thuis in het hokje van ‘schedelmeters’. Alsof de gaskamers alweer in aanbouw zijn !

Website GeenStijl luistert als één van de weinigen nog naar Radio 1 en lieten even mooi zien en horen hoe dat eraan toegaat; Terugluisteren. Zeventien minuten Thierry Baudet afzeiken op Radio 1 met D66’er Jan Paternotte

Veelal lieden van het tweede of derde garnituur mogen leeglopen over het “gebrek aan transparantie en democratisch gehalte” of over “het verschil tussen rassen”. Mensen als Peter Kee (wie ?), David van der Wilden (?), D66-Kamerlid Jan Paternotte, presentatrice Willemijn Veenhoven doen hun zegje waar ze eigenlijk allemaal hetzelfde zeggen in verschillende bewoordingen. Annamarie Jorritsma mag nog even zeggen dat ze “helemaal klaar is met populisme”. Ja haar zal het allemaal aan haar reet roesten, na haar carrière bij de VVD werd ze nog even heerlijk burgemeester, dat is een functie die maar wat graag wordt geaccepteerd door politici die zijn uitgekakt en nog even in alle rust een mooi salaris op mogen strijken. Toen zelfs dat nog wat teveel werk was voor Jorritsma ging ze nog maar even in de Eerste Kamer want ja de schoorsteen moet blijven branden, ook in Huize Jorritsma. (Dit huis dus)

(Het draait allemaal om kaveltje nummer 20 in het megalomane villawijkje Overgooi net achter de dijk bij Almere. Volgens het plaatselijke bestemmingsplan Overgooi mocht daar slechts één (huis)houden gevestigd worden. Maar Annemarie moet natuurlijk ook aan een dak boven het hoofd van haar kinderen + aanhang denken. Beetje schuiven met de regels. En voila: Er prijken nu drie schitterende woningen met slechts een voordeur, maar inclusief gezamenlijke sigaar- en bierruimte. Zoiets kost natuurlijk dik knaken: De grondprijs alleen bedroeg 500K en de bouw in totaal een kleine 4 miljoen euro. Zonder aflossen. Zo goed als belastingvrij! Maar dan heb je ook wat. Vergeet vooral niet die fiscale U-bocht die Jorritsma en haar man Gerlof hebben bedacht om de kids een financieel zorgeloze toekomst te garanderen.)  https://www.zelfbouwinnederland.nl/thuis-bij-annemarie

En als (voorlopig) pièce de résistance, de kers op de taart zeg maar, komt ook Humberto Tan nog even venijnig uit de hoek daarbij ondersteund door een mij onbekende maar alleen al aan zijn gezichtsuitdrukking als azijnzeikend Links fanaticus herkenbaar persoon. Enfin kijkt u zelf maar;

Klein bier in vergelijking met het omarmen van  rassenleer” Nee hoor dat is geen demoniseren, dat lijkt maar zo…. Nee hoor het zijn allemaal keurige mensen die “zich zorgen maken waar het populisme toe zal leiden“.

Ja u heeft gelijk, ik maak me veel te druk, en dat terwijl ik helemaal geen FvD stemmer ben, Tijl blijft de PVV trouw. Het FvD staat nog in de kinderschoenen en moet eerst nog maar eens tonen dat ze de zetels die ze ongetwijfeld binnen gaan halen kunnen vullen met capabele lui. Want net als de LPF en de PVV stromen ook bij hun de charlatans toe, die ruiken een kans en zullen proberen tussen de mazen door te glippen.

boredom-1977519_640Tijl Uylenspiegel

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 996 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Tijl Uylenspiegel (500 Articles)
Tijl denkt altijd eerst goed na voor hij iets stoms zegt.

6 Comments on LPF all over again

 1. Tijl Uylenspiegel // februari 9, 2018 om 14:08 //

  Merci Esp. Misschien dat een van de andere auteurs nog even kan kijken naar de links in mijn stukje, ik heb alle mij bekende trucs geprobeerd maar het lukte mij niet 😦

  Like

 2. Esperanza // februari 9, 2018 om 14:09 //

  Jorritsma, recht lullen wat krom is zoals politicus betaamt:
  ‘In het bestemmingsplan was rekening gehouden met één woning per kavel en de gemeente vond het moeilijk de definitie van één huis te vertalen naar één huis waar drie gezinnen wonen….’

  https://www.zelfbouwinnederland.nl/thuis-bij-annemarie

  Like

 3. Kijk en daar is de elite heel goed in……..HOE OMZEIL IK ALLE REGELS
  Het voorbeeld van Jorritsma is sprekend, er mag maar een huis. Nou dan bouw ik een heel groot hoefijzervorm huis, en zo is er plaats voor de hele familie incl. opa en oma.

  Like

 4. antiislamnu // februari 9, 2018 om 17:50 //

  En het mooie is dat Nederland helemáál niet heeft gekozen voor deze regering want waar is de pvv???? Demonstraties buiten gesloten om onzin redenen Catshuis verhaaltje als ze dat een goede reden vinden waarom zit rutte er dan met al zijn leugens🤔🤔🤔🤔🤔

  Like

 5. antiislamnu // februari 9, 2018 om 17:51 //

  Moest democratisch zijn

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s