Nieuw

HELP! 80 miljoen Turken zijn op weg naar Zweden

De Turkse regering beweert dat men nu voldoet aan de 72 eisen die de EU stelt aan niet lidstaten die zich kandideren om EU-lid te worden, om zodoende voor hun burgers visumvrij reizen in en door de EU te verwerven.

Tijdens een topontmoeting op 26 maart zal de president van Turkije, Recep Tayyip Erdogan, EU-president Jean-Claude Juncker en Donald Tusk, voorzitter van de Europese Raad, ontmoeten. Erdogan wordt dan geacht de formele vereisten voor visumvrij reizen naar de EU voor de ongeveer 80 miljoen inwoners van het land te presenteren.

Het is onduidelijk hoe Juncker en Tusk de claim zullen behandelen, maar als hieraan tegemoet wordt gekomen, betekent dit dat de buitengrens van de EU de facto wordt verplaatst, en zal grenzen aan Syrië, Irak en Iran.

De Turkse aanvraag voor lidmaatschap van de EU ligt momenteel op ijs nadat de politieke ontwikkeling in het land in een alsmaar totalitaire richting is gegaan. Voor het vrije verkeer van personen zonder visumplicht is lidmaatschap van de EU echter niet vereist.

Bron:

https://www.europaportalen.se/content/turkiet-pressar-pa-visumfritt-resande-i-eu

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6974 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on HELP! 80 miljoen Turken zijn op weg naar Zweden

 1. In Polen en andere Oostblok landen strijken ze toch niet neer dus wat zal het Tusk bommen. Je weet wel welke landen weer de lul zullen zijn.

  Like

 2. antiislamnu // februari 9, 2018 om 22:02 //

  Ik hoop dat dit bericht een reden is om in opstand te komen maar het zal voor het grote publiek wel weer dood gezwegen worden.

  Like

 3. Het wordt op deze manier wel heel gemakkelijk om de boel over te nemen ,we gaan nog spannende tijden tegemoet ,verkocht door de elite zal ondergaan het enige zijn wat velen zullen doen tot………….

  Like

 4. Een land als Turkije visumvrij reizen verschaffen zou dus een regime erkennen dat op een aantal essentiële punten verdacht veel lijkt op het Naziregime.

  Geen persvrijheid, het ontslaan en in detentie nemen van politieke tegenstanders en het stelselmatig uitroeien van de Koerden zijn meer dan genoeg redenen om dit land uit de NAVO te verwijderen, laat staan hier toegang te verschaffen aan miljoenen Turkse Bezettingstroepen.

  Ik zie dit echter niet gebeuren. Zo ja, dan zullen Juncker en Tusk heel wat uit te leggen hebben.
  Voor zover ze daar nog de gelegenheid voor zouden hebben in het publieke debat.

  Tijdens de Franse Revolutie werden bepaalde figuren vanwege hun elitaire positie, die daar misbruik van hadden gemaakt een kopje kleiner gemaakt. Uiteraard na een proces voor de volkstribunalen. Dus volgens een volkomen legitieme procedure.

  Soms herhaalt de geschiedenis zich op enkele punten naadloos.

  Onze West-Europese bevolking is misschien wel een beetje gek, maar nog niet helemaal knettergek.

  Liked by 1 persoon

 5. Lees dan ook mijn comment bij Bron.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s