Nieuw

Heer des huizes slaat overvaller het ziekenhuis in

De Arnhemse wijk De Laar-West is vrijdagmiddag getroffen door twee geweldsincidenten, waarvan de politie nog niet kan zeggen of ze iets met elkaar te maken hebben. Bij een mislukte woningoverval aan de Heeswijkstraat heeft de heer des huizes volgens buurtbewoners de overvaller het ziekenhuis in geslagen. Nog geen 200 meter verderop werden, ongeveer tegelijkertijd, drie gewonden aangetroffen.

De politie bevestigt dat er bij de woning aan de Heeswijkstraat een gewonde man is afgevoerd naar het ziekenhuis. Over de toedracht van het incident en de identiteit van het slachtoffer houdt de politie de lippen echter stijf op elkaar. Buurtbewoners vertellen aan De Telegraaf dat een mislukte woningoverval bij een ouder echtpaar de aanleiding van het geweld was.

Lees verder:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1651139/geweld-in-arnhemse-wijk-vier-gewonden

Doe mee met 928 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5808 Articles)
Altijd in oppositie.

2 Comments on Heer des huizes slaat overvaller het ziekenhuis in

 1. jackvanderveen // februari 10, 2018 om 17:12 //

  Voor die getinte ontspoorden zou het beter zijn geweest wanneer het overvallen slachtoffer al die mislukten naar het volgende station had getuft.

  Like

 2. De lippen stijf op elkaar?
  Mag de burger niet weten wie hoe en wat er aan de hand is?
  Het is een van de wijze hoe de burger monddood wordt gemaakt door de uitvoerder van de wetgever.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: