Nieuw

Domme Zweden ontwapenen zich vrijwillig – 792 wapens ingeleverd tijdens de eerste week van de wapens amnestie

© Pixabay

Zweden – Tijdens de eerste week van de lopende wapens amnestie zijn er 792 wapens ingeleverd bij de politie. Ten minste één van de wapens komt uit het criminele milieu, zegt de politie vandaag op zijn website.

792 wapens. Dat is het resultaat van de eerste week van de wapens amnestie. Slechts één van de wapens zou afkomstig zijn uit het criminele milieu, de politie is tevreden met dit resultaat.

– We zijn tot nu toe tevreden met het resultaat. Voordat de amnestie begon, waren er velen die er aan twijfelden dat we het criminele milieu en hun wapens zouden bereiken, dus het is bijzonder bemoedigend dat we reeds op de eerste dag een dergelijk wapen hebben ontvangen, zegt Joakim Norenhag van de politie en projectleider voor de wapens amnestie, in een verklaring.

Het wapen in kwestie werd ingeleverd door een persoon die de politie had gecontacteerd, en zei dat hij het criminele leven wilde verlaten. Daarom wilde hij dat de politie het wapen zou ophalen.

– Het afhalen van een wapen is een onderdeel van onze bijzondere inzet tegen criminele milieus tijdens de wapen amnestie. We zijn overtuigd dat bepaalde wapens ons niet zullen bereiken, als we ons niet aanbieden om ze op te halen, zegt Noranhag.

Naast het genoemde wapen zijn er ook vier volautomatische wapens binnengekomen.

– Dat we automatische wapens binnenkrijgen is positief. Ze kunnen grote schade aanrichten, dus we willen ze graag van de straat halen.

Tijdens de vorige amnestie vijf jaar geleden werden bijna 15.000 wapens aan de politie overgeleverd. De ervaring leert dat het aantal wapens wat wordt ingeleverd zal stijgen tegen het einde van de amnestie.

De tijdelijke wapens amnestie vindt plaats tussen 1 februari en 30 april 2018. De amnestie heeft betrekking op wapens en munitie, geen explosieven.

Bron:

http://www.friatider.se/792-inl-mnade-vapen-f-rsta-veckan-av-vapenamnestin

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 999 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6676 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

7 Comments on Domme Zweden ontwapenen zich vrijwillig – 792 wapens ingeleverd tijdens de eerste week van de wapens amnestie

 1. De autochtonen ontwapenen terwijl de allochtonen met bommen AK ’s en granaten enzo rondlopen.
  Echt niet te geloven!!

  Liked by 3 people

 2. Met al die wapens hadden ze hun eigen gezin kunnen beschermen.
  Of vinden ze dat niet belangrijk?

  Totaal geen eigenwaarde die Zweden. Zelfs al hebben ze wapens, ze maken zichzelf vrijwillig compleet machteloos tegen vijandelijke volkeren die niet terughoudend zijn om onschuldige mensen te doden.

  Liked by 2 people

 3. templars2017 // februari 10, 2018 om 00:04 //

  Die zijn gat verbrand moet op de blaren zitten………………..

  Liked by 1 persoon

 4. antiislamnu // februari 10, 2018 om 01:55 //

  Zweden werelds grootste gekkenhuis

  Liked by 2 people

 5. @antiislamnu
  “Zweden werelds grootste gekkenhuis”

  Wat dacht je van Canada?? Met als MP
  die gek van een Justin Trudeau. De Canadese uitgave van zijn NL evenbeeld Jesse Klaver.

  Liked by 1 persoon

 6. Ontwapening en het bestraffen met extreme straffen van wapenbezit is de voorbode van gepland overheids geweld tegen de burger. Immers mensen het recht ontnemen op zelfverdediging en de middelen daartoe is feitelijk de laatste stap voor het vernietigen van de mens als individu of zelfs als levend wezen. De voorbeelden zijn legio…..
  En of slavernij of de dood het eindstation zijn, is er verschil waar het leven betreft?

  Er is namelijk een verschil tussen leven of bestaan: de vrije mens leeft, de slaaf bestaat.
  De Zweden hebben duidelijk een les te leren voor de toekomst, of ze hebben geen toekomst meer. Soms in neutraliteit geen zegen voor een volk.

  Niet geleden hebben is niet begrepen hebben. (Duchesne)

  https://www.google.nl/search?q=forbidden+for+jews+to+have+weapons&client=tablet-android-samsung&source=android-browser&dcr=0&prmd=vin&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiYxvWy3pvZAhVN-aQKHT9IAWoQ_AUICigC&biw=1280&bih=800#imgrc=q0VipDF3rmRX8M:

  Like

 7. bp633livenl // februari 10, 2018 om 18:57 //

  Dom, dommer, domst.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s