Nieuw

Ach waarom ook niet: “zak allemaal lekker in de stront en laat mij verder met rust, Alaaf”

Ik zou nu een stukje kunnen schrijven over de genocide op de Koerden in opdracht van dictator Erdogan uitgevoerd door de Turken onder goedkeurend hakken klikken van de fascistische pro islamitische Europese unie. In samenhang hiermee roeien ze ook nog even zo veel mogelijk christenen en andere niet moslims uit om in een moeite door ook nog het einde van de Yezidi in te luiden zodat uit deze regio een nieuw islamitisch Ottomaans rijk kan ontstijgen.

Natuurlijk kan ik ook een stukje schrijven en er zelfs een quiz van maken bijvoorbeeld zo iets als  ‘Uit welk islamitisch land komt de klootzak die het eerstvolgende Nederlands meisje verkracht of nog veel erger?’ Maar ook dit doe ik vandaag even niet.

Ik zou ook nog even stil kunnen staan bij de NSB’66 en hun oudere en zieke endlösung iets dat ze er een tijd geleden al door gekregen hebben bij hun moordcommando collega’s van de huidige regering alsmede hun gedoog partners. Deze endlösung die een voorbode is voor het hergebruik project van onze organen, maar nee ook daar heb ik weinig trek in op dit moment.

Ook zou ik er bij stil kunnen staan dat het de kabelgiganten uit onze hoofdstad inmiddels al enkele weken bezig zijn om het internet van mijn collega Fubar te herstellen maar tot op dit moment zit Fub nog steeds middels rooksignalen zijn artikelen door te sturen en aangezien geen een van de overige redactieleden van Fenixx rooksignalen kan lezen wordt er dus geen ene moer van geplaatst hier op dit blog. Klote maar je doet er niets aan zullen we dan maar zeggen, het blijft natuurlijk een achterliggend gebied daar in Amsterdam.

Waar ik me wel druk om maak ik het feit dat die Haagse klootzakken me eerst me sigaret min of meer hebben afgepakt en vervolgens me sigaartje dat ik nu in de vrieskou buiten moet gaan oproken,  heb ik geen zin in dus rook ik niet meer en drink ik gewoon wat steviger door. En ja dat is de volgende melkkoe van de Haagse Gestapo. Willen ze godverdomme nu de drank in navolging van de tabak zogenaamd om gezondheidsredenen onbetaalbaar gaan maken.

Wat is de volgende stap dat ik naar de kroeg ga en me pilsje binnen op mag drinken maar wanneer ik een speciaalbiertje bestel dan moet ik buiten gaan staan en krijgen we dan ook speciale ruimtes voor wodka drinkers?

Krijg nou even lekker de hik ik ga wel Carnaval vieren en speciaal voor al die azijn zeikers pak ik er dit jaar de vrijdag ook maar vast bij.

Alaaf, de groeten en rot op met al die Haagse bagger

Bolo 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

15 Comments on Ach waarom ook niet: “zak allemaal lekker in de stront en laat mij verder met rust, Alaaf”

 1. Hey Volk positief zien gozer er is niets leuker dan een nieuwe hobby drankstoken kant en klare stille kun je zo op wiens bestellen en anders naar de oud ijzer boer voor een koperen ketel lmao.
  De ijzer boer hier heeft nog een kompleet stille van ik denk zo,n 2000/3000 liter staan RVS is het wat voor je ? Hahahaha

  Like

 2. Ze willen alles wat we doen onder controle hebben
  Wat me ook zorgen baart is dat ze tzt cash geld willen afschaffen, kunnen ze onze uitgaven de hele dag volgen, Big Brother is watching you komt steeds dichterbij
  En alcohol duurder maken ja logisch de pot met goud moet gevuld blijven voor personen die ons
  Land blijven binnen komen

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // februari 9, 2018 om 22:34 //

  Zag net een mopje op tv.
  Komt een man bij de dokter;
  “Dokter kunt u me zeggen of ik nog twintig jaar leef ? ”
  Rookt u ?
  Nee
  Drinkt u
  Nee
  Heeft u vaak seks
  Nee nauwelijks
  Waarom wilt u dan nog twintig jaar leven ?

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // februari 9, 2018 om 22:37 //

  En bedenk daarbij; Mark Rutte drinkt waarschijnlijk weinig want dat kan hij zich in zijn positie niet veroorloven, hij rookt niet en hij heeft voor zover bekend al vele jaren geen relatie. Hij wil gewoon dat wij net zo’n kutleven krijgen als hij !!

  Like

 5. Heeft fubar communicatie hulp nodig?
  Ik heb zonen in A’dam west wonen met internet.
  Kan ze evt. vragen of fub daar terecht kan.
  Beloof niks maar laat maar weten.
  Anders kan fub voor communicatie hier in Blaricum ook terecht

  Liked by 1 persoon

 6. Headshot Anonymous // februari 9, 2018 om 20:16 //
  water suiker en gist is het gemakkelijkst, daarna distileren , bovenste distilaat weggooien, is niet te zuipen en kan methanol bevatten en onderste ook niet echt fijn. eigen whiskey hier voor pakweg 10% van de prijs en de staat krijgt de middelvinger.

  Like

 7. Geweldig betoog!

  Like

 8. Esperanza // februari 12, 2018 om 02:51 //

  @Fenixx 23:55

  Weet het ook niet maar heb hier al paar keer naar Fub geïnformeerd en kreeg antwoord van Tijl en van Rommel dat er iets loos zou eijn met zijn internetverbinding.
  Inmiddels bijna een maand geleden dat er iets van Fub hier op Fenixx of op twitter is vernomen dus dat internet verhaal lijkt inmiddels ongeloofwaardig.

  Like

 9. Esperanza // februari 12, 2018 om 02:53 //

  @Bolo

  Jij misschien inmiddels nieuws van Fub?

  Like

 10. nee weet niet meer dan dat er een kabel gebroken was en dat deze moest worden hersteld. Duurt alleen wel heel lang allemaal

  Like

 11. Esperanza // februari 12, 2018 om 12:55 //

  @Bolo

  Duidelijk dat hier iets niet klopt.
  Ik waardeer Fub in hoge mate maar acht het inmiddels niet ondenkbaar dat er een kabel in het hoofd van Fub is gebroken.
  Nachten overslaan, niet vies van de nodige geestverruimende middelen in combinatie met werk als kunstzinnig timmerman plus een onnavolgbare productie aan tweets en artikelen waar de woede betreffende het islam gif en faciliterende overheid van af spat.. Wie kan dat volhouden?

  Like

 12. is ook raar ben ik volledig met je eens

  Like

 13. Esperanza // februari 12, 2018 om 23:31 //

  Like

 14. Republikein // februari 13, 2018 om 00:41 //

  Ja, vreemd.
  Moonshinen?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s