Nieuw

Voor handgranaat opgepakte Marokkaan (17) is bekende van politie

Door: Maarten van Dun en Paul Vugts

De 17-jarige jongen die dinsdag is gearresteerd omdat hij een handgranaat op de deurmat zou hebben gelegd van café In The City bij het Leidseplein, is Hassan el R..

Hij gaat om met een beruchte groep uit de Diamantbuurt.

Op straat gaat het gerucht dat El R. de granaat precies een jaar geleden op klaarlichte dag neerlegde op de deurmat van het café, omdat leden van de groep, onder wie enkele criminelen, eerder door de portier waren geweigerd.

De Explosieven Opruimingsdienst maakte de granaat onschadelijk, de burgemeester sloot het café tijdelijk. El R. werd dinsdag door een arrestatieteam aangehouden in De Pijp.

Lees verder:

https://www.parool.nl/amsterdam/voor-handgranaat-opgepakte-jongen-17-is-bekende-van-politie~a4567449/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6981 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Voor handgranaat opgepakte Marokkaan (17) is bekende van politie

 1. Is het nou zo gemakkelijk om aan hand granaten en kalashnikov’s te komen? 17 jarige jochies? Toen ik 17 was werkte ik 2 avonden bij de post omdat ik een elektrische gitaar wilde kopen. Het is toch erg zoals die jochies denken, hoe komt dat toch, iets met islam opvoeding te maken?

  Liked by 1 persoon

 2. bp633livenl // februari 8, 2018 om 18:59 //

  Natuurlijk heeft het met de islam te maken, altijd weer
  Ze proberen chaos te veroorzaken en zaken te laten sluiten door de gemeente
  Krijg je een handgranaat van zo’n drecksack op je deurmat en als kers op de taart gaat de gemeente je zaak sluiten.
  Leuk hè, wat heeft die zaak nu verkeerd gedaan dat ze gesloten wordt?

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // februari 9, 2018 om 01:23 //

  Telkens maar weer zijn het “bekenden van de politie”. Fijn maar wat schieten we daarmee op ? En wat houdt dat dan in ? Worden die regelmatig geschaduwd of hinderlijk gevolgd ? Of bedoelt men wellicht dat ze bekend zijn als draaideurcrimineel of zo ?
  Zoals bekend gaan allochtone jongeren (met Marokkanen in de hoofdrol) in de drugshandel, dat schijnt makkelijk en snel verdienen te betekenen en geld daar koop je tijdelijk status voor. En door gebrekkige of geen opleiding kijken ze niet verder dan hun neus lang is. Dat zo’n “carrière” eindig is dat zien ze niet. Op z’n best worden ze op den duur verdrongen door jongere aankomende criminelen die er letterlijk alles voor over hebben om te klimmen in het criminele circuit. Daarbij weten ze drommels goed dat ze tot hun achttiende jaar onder het “jeugdrecht” vallen en dat ze daardoor straffeloos alles kunnen doen. Een moord ? Oh maar hij was zeventien ! Tja dan kunnen we hem nog maximaal een jaar opsluiten want de wet staat langer niet toe. Oh ja jeugd-TBS, nee daar zullen ze wakker van liggen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s