Nieuw

Tweedeling Nederland voorbode burgeroorlog?

Er is door wanbeleid vanuit Den Haag duidelijk een steeds grotere tweedeling ontstaan in onze maatschappij.

Door: Elise Nijmegen

Een tweedeling tussen politici die wel en niet opkomen voor de belangen en behoeftes van de Nederlandse bevolking. Politici die ondemocratisch en eurofiel zijn en politici die wel willen dat er naar de Nederlanders geluisterd wordt.

Een tweedeling in de media tussen verslaggevers die u vertellen wat het politieke kartel wil dat u gelooft en verslaggevers die het realistische nieuws verslaan. 

Een tweedeling bij de politici omdat er agenten zijn die soms anders op scheldende, schreeuwende en spugende groepjes zouden willen reageren dan wat ze opgedragen krijgen van hogerhand.

Een tweedeling onder de bevolking, burgers die meer buitenlanders met middeleeuwse normen, waarden en gebruiken willen die hun ideologie aan ons opdringen en geen respect hebben voor vrouwen en burgers die staan en vechten voor Nederland en het behoud van onze Nederlandse identiteit, cultuur en tradities die lang geleden zijn opgebouwd, gekoesterd en beschermd zijn en dat nog velen jaren zouden moeten blijven.

Een maatschappij waar mensen vermoord of bedreigd worden omdat ze die opdringerige ideologie geen goede toekomst vinden voor hun (klein) kinderen. Waar deuren onder gesmeerd worden, waar doodsbedreigingen geuit worden en dat allemaal in naam van de ideologie die islam heet.

Alles wordt door het politieke kartel in het werk gesteld om de resolutie van Straatsburg doorgang te laten vinden… In elk land waar de gelukzoekers zijn opgenomen zijn er problemen ontstaan en Brussel heeft miljoenen uitgegeven om de MSM te betalen voor nepnieuws.

Gebruik uw verstand en zie de realiteit en sluit u aan bij andere bezorgde Nederlanders zodat we Den Haag op een mooie dag op zijn kop kunnen zetten als zijnde de bevolking van Nederland waar na al die jaren eens een keer naar geluisterd zou moeten worden. Dit is ons land, het land van de Nederlanders net zoals Polen het land van de Polen is en Hongarije het land van de Hongaren.

Door Elise Nijmegen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

10 Comments on Tweedeling Nederland voorbode burgeroorlog?

 1. scherpschutter1943 // februari 8, 2018 om 16:56 //

  “indien gericht, vuur! ” Nu alleen de spullen nog om dat commando te effectueren.

  Like

 2. op straat hoor je vaker de Nederlanders het hebben over dit probleem, ik was even in een winkel ik weet niet of ik de naam mag noemen, ze hebben van alles,ik ging de roltrap af en de andere kant geen ene nederlander die de trap op ging

  Like

 3. Bob Fleumer // februari 8, 2018 om 17:04 //

  Onze regering is de weg kwijt, het valt ook niet mee als je bijna alle beslissingsbevoegdheid hebt weggeven aan de EU en dan nog durven vragen om vertrouwen van de bevolking.
  Ik hoop dat Thiery en Geert de “Swamp”zullen “Drainen”in Den Haag, wat zou er een golf van opluchting door Nederland gaan als dit zooitje opgeruimd wordt.

  Liked by 3 people

 4. Deze tweedeling tussen mensen met een gezond verstand en mensen die hun verstand opgegeven hebben, geeft wel aan dat er heel veel diep verborgen haat aanwezig onder de Nederlandse bevolking, zo erg zelfs dat er heel wat linkse Nederlanders hun haat niet langer verborgen kunnen houden, we zien dat bij antifa-figuren die heel gewelddadig kunnen zijn, ze zijn zelfs nog erger dan heel wat moslims.
  Dus zelfs als er helemaal geen moslims in ons land zouden wonen, zijn we nog steeds niet verlost van primitieve mensen.

  Liked by 3 people

 5. MGTOW91,
  Die linkse haat is vooral opgebouwd uit jaloezie en wordt met de paplepel in gegeven op scholen.

  Liked by 4 people

 6. @Skeeter
  En zo wordt het gezonde verstand de nek omgedraaid.

  Like

 7. Esperanza // februari 8, 2018 om 18:09 //

  De volgende Volkert weet alvast wie ie als advocaat moet nemen.

  http://media.tpo.nl/column/briefje-jan-aan-thierry-baudet/

  Like

 8. Esperanza // februari 8, 2018 om 21:19 //

  Hier nog eens hele interview met zelfbenoemd top strafrechtpleiter Kuijpers.
  Het is hem naar het hoofd gestegen, zoveel wordt wel duidelijk.
  Bekijk ook die foto’s eens van de ijdeltuit.

  https://www.ad.nl/binnenland/advocaat-jan-hein-kuijpers-de-echt-grote-jongens-lachen-zich-een-breuk~aafd8acb/

  Like

 9. Nou naar mijn mening is de niet mijn regering niet de weg kwijt, ministers, staatssecretarissen, senatoren en volksvertegenwoordigers zijn bijna allemaal heel slimme mensen, vaak met een IQ boven de 120. Veel mensen gaan voorbij aan het feit dat elk nieuw Kamerlid een eed van geheimhouding moet zweren, niet te verwarren met de eed of de belofte van trouw aan de Koning, Kamerleden zijn daardoor allemaal heel erg eensgezind.

  De ideologische verschillen tussen de grote partijen zijn inmiddels zo gering zijn geworden, dat er niet of nauwelijks concurrentie meer is, maar meer rommelen is in de marge. De traditionele politiek zet zich hoofdzakelijk af tegen de rechts populistische partijen zoals FVD en de PVV daar valt nog steeds een ideologische winst te behalen voor de bühne. De principiële eensgezindheid van de 4 grote partijen wordt af en toe aan het oog ontrokken door erg in te gaan op ondergeschikte kwesties, waardoor de kiezer weer eens het idee krijgen dat ze vertegenwoordigd worden en waar voor hun stem schijnen krijgen.

  Vergeet niet dat elke politieke partij over een klein legertje adviseurs, lobbyisten en spindoctor’s kunnen beschikken, ze zijn allemaal erg goed op de hoogte van bijna alle binnen en buitenlandse kwesties. De minister president brengt elke maandag van de nieuwe politieke week verslag uit aan de Koning, deze laatste wordt dan op deze manier geïnformeerd en op de hoogte gebracht van elk saillant detail wat er in de Kamer gebeurde, wat uiteraard geheim wordt gehouden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s