Nieuw

Onderzoek of Frans Timmermans aangeklaagd kan worden voor schuldige nalatigheid met de dood ten gevolge hebbende

Foto: Bootvluchtelingen op de Middellandse Zee. Bron: Wikimedia Commons / Auteur: Vito Manzari

Wat beweegt de Nederlandse, de Europese politiek en de internationale hulporganisaties bij de huidige catastrofale bootvluchtelingenproblematiek op de Middellandse Zee? Sinds begin 2014 zijn naar schatting 15.000 migranten verdronken (bron: Missing Migrants). Het overgrote deel vertrok vanuit Libië. Nauwelijks is er aandacht voor preventie van dit drama. Komt het gevoerde beleid, dat vooral passief afwachten is tot mensen op gammele bootjes stappen, voort uit racistische desinteresse? Of zien politieke partijen vluchtelingen als een rijke bron van potentiële stemmen?

Langs verschillende wegen onderzoekt de stichting vanaf april 2015 of NGO’s als bijvoorbeeld Artsen Zonder Grenzen en of Europese organisaties als de Europese Commissie, met name eerste vice-voorzitter Frans Timmermans, aangeklaagd kunnen worden voor schuldige nalatigheid de dood ten gevolge hebbende. Want waarom wordt er niet officieel gewaarschuwd voor de enorme grote gevaren? Dat wordt immers ook gedaan voor besmettelijke ziekten en riskante situaties in het verkeer. Ook gaat de stichting na of er sprake is van uitlokking.

Lees verder:

https://www.onderzoekoorlogsmisdaden.nl/voorbeelden/item/110-bootvluchtelingen-middellandse-zee

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6981 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Onderzoek of Frans Timmermans aangeklaagd kan worden voor schuldige nalatigheid met de dood ten gevolge hebbende

 1. lol.
  Timmerfrans en zijn mede euvrinden gaan daar nooit voor veroordeeld worden .

  Liked by 1 persoon

 2. Op die foto hebben ze hun eigen deurkozijn meegebracht. Slimme jongens, zijn dus niet allemaal Hysterospeiler of Ddosuitlegger maar er zitten dus ook ramenmonteurs tussen.

  Liked by 1 persoon

 3. B. de Jong // februari 8, 2018 om 19:37 //

  Ben zeer gelukkig dat de ,,Huilende Al Capone,,alias Frans Timmermans die beschermd word door het Maffia-syndicaat in Brussel eindelijk eens beschuldigd word van Massamoord- immigratie van Afrikaanse B evolkings groepen door ze een zeer moeilijke hindernis op vrijheid en democratie te gunnen terwijl hij die in betreffende landen insneltrein vaart afbreekt alleen om de originele bewoners te verdrijven of monddood te maken en te vervangen voor goedkope arbeidskrachten,alleen dat is de reden van alle Multinationals en de opdracht van Brussel en politieke partijen in Europa dus weg met Brussel en Dictators

  Like

 4. antiislamnu // februari 8, 2018 om 19:38 //

  Aangeklaagd zullen ze nooit worden daar zorgt sorros met zijn miljarden wel voor

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s