Nieuw

De Afrikaanse bevolkingsexplosie overspoelt binnen 20 jaar Europa

Door: Ronald Dunki

Naast de feitelijke annexatie van Europa door de Islam worden wij bedreigd door een komende tsunami van Afrikanen die in eigen land geen toekomst hebben door de gigantische corruptie en de incompetentie van hun eigen overheden, maar vooral door de explosieve bevolkingsgroei die binnenkort met miljarden geschreven wordt!

De westerse politiek verkeert al decennia in hoger sferen en denkt nog steeds in termen van ontwikkelingshulp in plaats van geboortebeperking. Onze minister Kaag, staat te trappelen met ons nauwelijks gedekte chequeboek om Afrikaanse ‘shithole’ landen te verwennen terwijl de meerderheid van die landen potentieel schatrijk is aan minerale grondstoffen, maar leeggeroofd wordt door een kongsi van corrupte lokale tirannen, voormalige kolonialen en Chinezen die daar feitelijk de dienst uitmaken zoals Robert Mugabe onlangs leerde.

Lees verder:

http://sta-pal.nl/2018/02/de-afrikaanse-bevolkingsexplosie-overspoelt-binnen-20-jaar-europa/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6981 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

10 Comments on De Afrikaanse bevolkingsexplosie overspoelt binnen 20 jaar Europa

 1. Duchesne // februari 8, 2018 om 18:40 //

  Het logische gevolg van teveel dieren op een plek is dat men elkaar doodbijt. Weet ongeveer iedere boer en kamparts. En iedere politicus.

  Je mag het immigratie”beleid” dan ook gewoon zien voor wat het is, de aansturing op burger oorlog in Europa door de politici waarbij het eindresultaat zal zijn dat de immigranten zich na grote moordpartijen permanent hier zullen vestigen en de blanke bevolking en een deel van de westerse hier aangepaste en ingeburgerde niet blanken zich moeten terug trekken naar gebieden die af te schermen zijn tegen Afrika.

  En dan komt er nog de factor Sectarisch geweld bij, binnen 5 jaar zeker maar twee jaar vanaf heden is ook goed mogelijk. We zijn verraden door de politiek, en wat er aan “oppositie” is heeft geen steen om te gooien en geen soldaat op de straat. Het recht van spreken komt van de dreiging met geweld als men niet gehoord word. Zo werkt democratie ook, met een stok achter de deur. Twijgjes en stofnesten tellen niet mee.

  Oppositie of oppertunisten in de leegte van de democratie?

  Landen zoals Hongarije en Polen varen nu een anti immigratie koers, maar hoe sterk zijn hun verraders en wat als die aan de macht komen? Dan komt de “anschluss” van die landen via (vreedzame) militaire weg permant in de EU macht. Dus wat is zeker in deze wereld?

  Liked by 2 people

 2. Grote onzin als grenzen gewoon gehandhaafd worden en de neuk hulp gewoon eens stopt. laat ze elkaar daar in hun thuisland maar afmaken of verhongeren.

  Liked by 1 persoon

 3. Esperanza // februari 8, 2018 om 21:01 //

  Pas binnen 20 jaar? Lijkt een beetje optimistisch.

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // februari 9, 2018 om 00:34 //

  Regeren was en is vooruit zien en laat dat nou toevallig de grootste handicap te zijn waaraan onze politici lijden ! Ben altijd zo benieuwd hoe die dames en heren de toekomst van hun nakomelingen voor zich zien. Denken zij dat het door hun ‘verdiende’ fortuin voldoende zal zijn om hun nageslacht een veilig heenkomen te bieden ? Ervan uitgaande dat dit er tegen die tijd nog is natuurlijk…

  Like

 5. is bekend, Rutte heeft geen kinderen, blij toe ,Merkel ook niet, Macron ook niet, dus wat kan het die lui schelen wat ze hebben aangericht en achterlaten

  Like

 6. Hitler had ook geen kinderen………

  Like

 7. HOE kom je daar nu bij HENK ?????????
  Op de eerste plaats had ie een zoon, die zit in Engeland of Schotland en heeft al lang geleden zijn naam veranderd !

  En van zijn dochter, zal ik even een link plaatsen in de volgende post …..
  ( pak je even een emmertje in de tussentijd ? Dan kun je die dadelijk volkotsen …….)

  Like

 8. http://www.bovendien.com/geschiedenis/geschiedenis/is-merkel-de-dochter-van-hitler

  Neem even een half uur de tijd, om dit artikel ( lange ) te lezen, en te bedenken OF HET ZOU KUNNEN ???
  Is een artikel wat ik al had sinds enkele jaren, is van 2012. Heb vervolgens nog wat graafwerk gedaan na het lezen. Ben er zelfs nog ooit voor geband geweest, omdat men het niet kon geloven en men mij voor trol uitmaakte. Inmiddels weten we echter waar die TOP vd PIRAMIDE – ELITE toe in staat zijn en is het enkele jaren verder.
  Het woord `complotdenker ` lag toen op ieders lippen op internet…..
  NU weten we wel beter het is 2018 en inmiddels is er een GEPLANDE MIGRATIE op gang, in 2012 wisten wij burgers dat nog niet !
  Kijk, ik ben er niet bij geweest uiteraard, maar ik zeg U dat ik dit verhaal voor 90% geloof !
  Zelfs 2 jaar geleden is ontdekt dat Hitler zelfs in 1973 nog geleefd heeft, en dat was NA deze link

  De beurt is NU aan U …..U mag het zeggen…

  Like

 9. antiislamnu // augustus 29, 2018 om 16:18 //

  Diversiteit

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s