Nieuw

Afrikanen beklimmen de Alpen op weg naar de uitkeringslanden in het noorden

Pixabay

Afrikaanse asielzoekers trotseren de gevaren en wandelen midden in de winter over de Alpen om zich illegaal van Italië naar de Noord-Europese landen te begeven.
– We zien regelmatig mensen die hun voeten hebben bevroren, zegt een hulpverlener tegen Ekot.

Het handelt zich om groepen Afrikaanse mannen die niet tevreden zijn met Italië en liever naar de Noord-Europese landen willen, die bekend staan om hun hoge financiële bijdragen en genereuze asielregels.

Ekot’s ‘Migratiecorrespondent’, Alice Petrén, heeft Briançon bezocht, een skioord in Frankrijk waar veel Afrikanen na de moeilijke en koude wandeling aankomen.

De reis is riskant, constateert Ekot.

– Ja, we zien regelmatig mensen die hun voeten hebben bevroren, maar gelukkig lukt het ons meestal hun het gevoel terug te brengen, maar alleen als we snel ingrijpen, zegt gepensioneerd verpleger Joel Pruvot tegen Ekot.

Hij beschrijft hoe de Afrikanen, die meestal dun gekleed zijn voor de voettocht, voetbaden en medicijnen krijgen die de bloedsomloop activeren, wanneer ze aankomen.

Bron:

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6880863

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6686 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

19 Comments on Afrikanen beklimmen de Alpen op weg naar de uitkeringslanden in het noorden

 1. Geef ze ’n paar wollen sokken en stuur ze dezelfde weg terug!l

  Liked by 2 people

 2. Esperanza // februari 8, 2018 om 15:33 //

  En maar blljven ontkennen dat d’r een IQ verschil is tussen blanke en zwarte landen.

  Liked by 1 persoon

 3. trebor2110 // februari 8, 2018 om 15:43 //

  die hebben zeker het verhaal van Hannibal gelezen

  Liked by 1 persoon

 4. Als ze verdwalen in de sneeuw zijn ze in ieder geval makkelijk te vinden.

  Liked by 1 persoon

 5. jackvanderveen // februari 8, 2018 om 15:57 //

  Geef hen een kompas met omgekeerd magnetisme in de aanwijzer. Dan komt het helemaal goed met die gabbers. Toch wel jammer dat het niet conrinu streng vriest in die bergen, mooi gezicht joh. Al die gletsjers wat dat andere bevroren spul.

  Liked by 1 persoon

 6. zielig hoor, maar je moet wat over hebben om wat eens een mooi land was Italie naar het Noorden te trekken voor meer poen…
  ze zijn toch op de vlucht, voor wat en wie? waarom halen onze BNers ze niet op om ze eens lekker op een mok warme choacolade bij hun thuis te trakteren, al die ontberingen die ze hebben doorstaan, laat me niet lachen, ze willen alleen geld

  Liked by 1 persoon

 7. Esp, is die er dan? Is die van de blanke faliciteerder lager?

  Like

 8. scherpschutter1943 // februari 8, 2018 om 16:53 //

  Geef die Afrikaanders helemaal niets, geen eten, geen drinken, geen kleding, geen medische verzorging, HELEMAAL NIETS.
  Al die behulpzame mensen die de afrikaanders wel hulp geven, in wat voor vorm dan ook zijn er de oorzaak van dat die pseudo-vluchtelingen nog verder Europa in trekken. Je mag ze van mij ook neerschieten, ophangen of vergiftigen, ik vind alles best als ze maar niet over de Alpen komen. Alle menslievenden graven niet alleen hun graf met hun zogenaamde goede werken maar ook die van mij en dat is vele malen erger.

  Liked by 2 people

 9. Tja apen kunnen nu eenmaal goed klimmen

  Like

 10. Scherpschutter,was keer op TV dat ik meen Fransen die gingen ze in Italië ophalen en over de grens smokkelen
  Idd die idioten werken er aan mee dat wij allemaal meegezogen worden in onze ondergang

  Liked by 1 persoon

 11. Duchesne // februari 8, 2018 om 18:52 //

  Vanuit Susa (it) is het de berg op en na 10 kilometer heuvelop met de zon in de rug gedurende de “tocht” staat het rapalje in Frankrijk, waar de “hulporganisaties ze naar Briancon brengen en ze dan de laatste drie kilometer laten lopen. Op de col zelf is het fris, komt omdat het hoog is. enkel met sneeuw is het daar wat onprettig.
  Koud hebben en iets of wat onderkoeld zijn heeft iets te maken met hulpbehoevend zijn en daardoor niet mogen worden opgesloten of terug gestuurd worden. Het is een grtote nep zooi met als doel ruimte te maken in Italie voor de nieuwe ladingen die er zo aan komen. Mijn en Uw toekomstige moordenaars worden zelfs al ingevlogen.

  Verraad is het woord, de lading dekkende vlag het woord “vluchteling”. Het zijn geen vluchtelingen, het zijn geen werkzoekenden of geschoolde arbeiders, het is alles wat men daar kan missen als kiespijn. Het zijn plunderaars die ons sociale systeem uithollen, de pensioenen opvreten en onze wereld onleefbaar maken. Wat ze meenemen is een denkwijze die wij niet kunnen bevatten. De aankomende 200 jaar worden heel onprettig en ons nageslacht zal harder en wreder moeten zijn dan alle voorouders in alle eeuwen voor ons. En anders zijn ze dood.

  Welkom in mijn land.

  Liked by 5 people

 12. Jij en ik kunnen niet het gewicht van de wereld op onze schouders dragen, en dus inderdaad wat scherpschutter zegt.

  Like

 13. Niks geven. Met bevroren poten en al terugsturen de grens over naar Italie. En als ze onderweg dan niet verder kunnen, jammer dan. Dat zal de volgende groep dan te denken geven.

  Like

 14. Esperanza // februari 8, 2018 om 23:52 //

  Like

 15. Zijn er hulpverleners, die hulp verlenen aan hen, die op weg zijn naar deze regio `s en landen, alwaar deze `geluk-zoekers ` aankomen en onze bevolkingen willen overtroeven, beroven, verkrachten, mishandelen, plunderen ….. en wij vervolgens ZELF hulp nodig zullen hebben, bij onze verwondingen ??? Ben je dan een hulpverlener zonder hersenen ? Of ben je een echt hulp-vaardig mens ?

  Like

 16. Horatius // februari 9, 2018 om 11:25 //

  Volgens de linkse activisten zijn dit zeer gemotiveerde kennismigranten die nu zelfs hun leven wagen om onze economie op poten te komen zetten.

  Pas afgestudeerd op de gebieden van de sociale wetgeving, plofkraken, seksuele voorlichting aan minderjarigen, geestverruimende middelen, het omgaan met vuurwapens en niet te vergeten het propageren van de islam zijn al deze idealisten een welkome aanvulling voor onze multiculturele samenleving.
  Na een korte inburgeringscursus maken zij hun debuut in Opsporing Verzocht en vervolgens gaan zij op weg naar de Sociale Dienst om hun toekomst wat meer inhoud te geven.

  Wij zijn zo vrij om hier wat kritische kanttekeningen en vragen tegenover te stellen:
  Waarom vangt Italië ze op om ze vervolgens oogluikend en misschien wel volkomen bewust door te zenden naar hun buurlanden?

  Is hier geen sprake van een ware invasie i.p.v. een stroom wanhopige vluchtelingen die het vege lijf proberen te redden?

  Waarom worden deze asielzoekers die geen enkele nuttige bijdrage kunnen leveren aan onze samenleving niet via een luchtbrug retour gestuurd naar Afrika om aldaar deel te nemen aan het graven van irrigatiekanalen om de Saharawoestijn weer vruchtbaar te maken?

  Voor de toekomst van Afrika nuttige bezigheden en ook voor het behoud van onze verzorgingsstaat en onze veiligheid, een gezond en zelfs een politiek-correct alternatief.

  Geert Wilders zal hier ongetwijfeld een voorstander van zijn, al moeten we wel rekening houden met wat protesten uit de Linkse hoek die het slavernijverleden weer zullen oprakelen en het voortdurend hebben over diversiteit, vergrijzing, populisme enz.

  Met één steekhoudend argument leggen wij deze onverbeterlijke creaturen het zwijgen op: wie betaalt al deze charitas?
  Want deze grap kost ons vele miljarden aan uitkeringen, toeslagen, medische verzorging, inburgering, gezinshereniging, huisvesting, reclassering etc. etc.

  Geen nood, volgens de Linkse Goedmens: we krijgen er heel veel voor terug: meer handen aan het bed voor onze ouden van dagen en ons straatbeeld zal heel wat opfleuren door de komst van al die medicijnmannen, bronstige jongelingen met het hart (en de rest) op de juiste plaats en altijd paraat om wat ‘bijstand’ te verlenen.

  Sommige mensen leren het nooit, maar sturen wel hun kinderen naar blanke scholen om onduidelijke redenen, zoals Femke Halsema.

  Hopelijk toch niet de toekomstige burgemeester van Amsterdam?

  Liked by 1 persoon

 17. Steeds vragen mensen zich af WIE DIT TOCH ALLEMAAL WEL NIET BETAALD ???
  Daar is eigenlijk een simpel antwoord op, ( al heb ik de link niet ) voor deze HELE MIGRATIE POPPENKAST is rond 2 0 0 triljoen ( ja triljoen ) op zij gezet en uit de wereld-economie gehaald, al enkele jaren geleden. Ik heb dit toen al gelezen, dat geld GEEN BELETSEL mocht zijn, om dit alles voor elkaar te krijgen. Als landen geld nodig hebben, wordt daar gewoon voor gezorgd !!! ( Op TV wordt gewoon onnodig zielig gedaan om ons te misleiden ! )
  Als ik de link vind plaats ik `m hier alsnog.

  Like

 18. Even nog wat uitleg bij mijn post hierboven : om een beeld te krijgen moet je je voorstellen, dat ALLE 7 miljard mensen op aarde ( behalve de rijkste Elite ) SAMEN zo `n 4 0 triljoen hebben NU ! De aller rijkste Elite echter, hebben zo `n 8 0 0 triljoen……dus dat is 2 0 x zoveel als de rest van de mensen op het aardoppervlak, dit zijn pluisminus zo `n 150 mensen.
  Rothschilds, Rockefellers, Warburgs, Soros, en nog wat van die criminele namen. De organisatie van deze migratie-poppenkast komt van hun af. Zij hebben dus zo `n 25 % van hun vermogen hiervoor uitgetrokken. 2 0 0 triljoen is voor hun niks, zij merken hier niet eens wat van ! …..Dit geld is TOEN al opzij gezet door hun…..Inmiddels hebben zij daar geen enkele last meer van. In FEITE wordt door die GROTE POT alles betaald. Landen of regeringen hoeven maar te KIKKEN en ze krijgen geld………..En zo zit het !!!

  Like

 19. Op TV wordt ons voorgedaan, alsof WIJ DIT MOETEN OPHOESTEN via hogere belastingen, bezuinigingen enzovoort enzovoort ……Terwijl deze hele poppekast ALLANG BETAALD is !!! De ene leugen overtreft de andere leugen in de Media…..
  Snapt U het nu ???

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s