Nieuw

Nieuwe cijfers: meer seksuele aanvallen op oudejaarsnacht in Berlijn als eerder vermeld

Uit nieuwe informatie is gebleken dat het werkelijke aantal gevallen van seksueel geweld dat plaatsvond op oudejaarsavond bijna driemaal zo groot was als eerder door de politie was aangegeven.

Eerder dit jaar beweerde de Berlijnse politie dat er dertien gevallen waren van seksuele aanranding op oudejaarsavond, maar een nieuw verzoek om informatie van de libertaire politicus Marcel Luthe van de Vrije Democratische Partij (FDP) heeft de politie ertoe aangezet het aantal aanzienlijk te herzien.

De politie zegt nu dat er ten minste 37 gevallen van aanranding zijn gemeld, waardoor het aantal net iets boven dat van het voorgaande jaar ligt, in plaats van een daling zoals eerder gemeld.

De meeste aanvallen vonden plaats in twee van de districten van de stad, politiezones die zich uitstrekken tussen een en drie districten, het centrale stadsdeel Mitte, het migranten-district Neukölln, en het linkse bolwerk van Friedrichshain-Kreuzberg.

FDP politicus Luthe zei dat het niveau van seks gerelateerde aanvallen “absoluut niet geoorloofd is”, en voegde eraan toe dat als het niet goed wordt bestreden, het toerisme in de stad zou kunnen schaden.

Berlijn kwam kort voor het nieuwe jaar in het nieuws toen de stad aankondigde een tent te gaan opzetten met personeel van het Rode Kruis om vrouwen een veilige plek te bieden als ze het slachtoffer waren geweest van seksaanvallen. In totaal hebben vijf vrouwen de faciliteit gebruikt.

Een woordvoerder van het Nieuwjaarsevenement van de stad heeft verklaard dat de kosten voor beveiliging in totaal meer dan 100.000 euro bedroegen.

Bron:

https://www.focus.de/politik/deutschland/37-anzeigen-von-belaestigten-frauen-deutlich-mehr-sexuelle-uebergriffe-in-der-berliner-silvesternacht-als-bekannt_id_8422521.html

http://www.breitbart.com/london/2018/02/08/berlin-new-years-eve-sex-assault-numbers-three-times-previously-reported/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6686 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

8 Comments on Nieuwe cijfers: meer seksuele aanvallen op oudejaarsnacht in Berlijn als eerder vermeld

 1. “Seks-gerelateerde aanvallen” zouden het toerisme in Keulen negatief beïnvloeden.
  En dat zijn onze lieve “beroepspolitici” die het zo goed voor hebben met het volk…!!!
  Vandaar dat het werkelijke aantal verkrachtingen van 37 werd teruggebracht naar 13…!!!
  Dit is gewoon crimineel-misdadig beleid!!!

  Liked by 2 people

 2. Henk der Niederlànder // februari 8, 2018 om 19:01 //

  Ach dat is tegenwoordig schering en inslag dat er gesjoemeld word met cijfers als het over moslims gaat.
  Niks nieuws onder de zon.
  Betrefd mijzelf, als Ik ergens een bericht lees aangaande zo iets heb Ik er al een aantal jaren de gewoonte van gemaakt om in gedachten de aantallen te verdubbelen

  Like

 3. bp633livenl // februari 8, 2018 om 19:03 //

  Moslims zijn sinds juni 1975 heilig verklaard
  U weet wel…oil for immigration.

  Liked by 1 persoon

 4. ..en stonden de 20.000 agenten gemoedelijk met elkaar te keuvelen terwijl rondom honderden vrouwen werden verkracht door duizenden dobberneukers. Als er af en toe een zwaar mishandelde en bloedende vrouw uit de wriemelende massa tevoorschijn kwam wees er eentje naar de tent van het Rode Kruis en maande de vouw tot spoed want het zou beredruk worden.

  Like

 5. Duchesne // februari 8, 2018 om 19:16 //

  Tsja, als je de politie niet meer kunt geloven als ze cijfers bekend maken, kun je ze dan uberhaupt nog wel vertrouwen?

  Hoe zou zo’n commisaris nu eigenlijk zichzelf zien? Liegen voor de staat en de politieke leugens moet wel heel royaal worden beloond, maar voor het verkopen van je eigenwaarde is het diep triest.

  Wat de politie zou moeten doen is al die multi culti EU eigendom politici alleen laten. Gewoon de bewaking op stel en sprong opheffen, ineens weg zijn. niet meer komen als er oproepen zijn van deze politici om indringers te melden, etc…
  Als de bescherming van de politici weg is stopt ook het waanzin beleid. Zet ze op de plaats waar de bureger ook staat, buiten, alleen en onbeschermd.

  Zou het een optie zijn schaduw verkiezingen te houden en een paralelle regering op te richten die in staat is de lonen van de politici en het leger te garanderen als deze groepen hun steun aan de burger geven en hun volk gaan beschermen? Ik denk dat dit het grootste breekpunt is, de zekerheid van inkomen. Het geld ervoor komt al van de burger, misschien handig als die het dan ook uitbetalen….

  Hoewel de zogenaamde “gekozen” regering op dit moment de sleutel van de geldkist heeft kan binnen 24 uur die sleutel in heel ander handen zijn en de “gekozen” regering achter slot en grendel zitten. Op juiste wijze is er nauwelijks een gevolg voor politie en leger, en een politiemacht waar de burger als een blok achter kan staan omdat het beschermers zijn en geen incassobureau is een heel andere vorm van zekerheid dan wat nu de norm is.
  Wat er gebeurd in dit land is puur verraad tegen het eigen volk door politici. Dat moet stoppen.

  Als we een toekomst willen in vrijheid en in welvaart en gezondheid, dan moeten we zelf de handen ineen slaan, “onze” “volksvertegenwoordigers” vertegenwoordigen ons niet, ze vernietigen ons.

  Verkiezingen zonder overheidsbeinvloeding, zonder een telsysteem dat geleverd word door Soros en Bilderberg, zonder uitsluiting van oppositie, met een grondwet die ook word natgeleefd en niet als roulette tafel met een gekochte croupier…
  Onze welvaart en ons voortbestaan word acuut bedreigd, en niemand behalve U en uw buurman kunnen dit nog tegenhouden.

  Schaduw verkiezingen en het oprichten van een volksregering in die schaduw, zodat bij de vlucht van de verraders er nog een georganiseerde structuur is die het land ook kan leiden en die wel democratisch is gekozen.

  Wie weet hoe we dit kunnen doen?

  Liked by 1 persoon

 6. antiislamnu // februari 8, 2018 om 19:48 //

  Volksopstand Dushesne.

  Like

 7. Weet iemand wat er met de Duitse site pi-news.net aan de hand is? Door de Stasi 2.0 van get net geplukt? Sinds vandaag niet mee te bereiken, helaas.

  Like

 8. Henk der Niederlànder // februari 8, 2018 om 23:05 //

  @ Ahava.
  Hier werkt de site gewoon.

  http://www.pi-news.net/category/deutschland/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s