Nieuw

Profiteurs 

Diegenen die profiteren van de geplande(!) islamitische gelukszoekersstroom zijn de elite, diegenen die buiten de maatschappij staan, de politici, de Bilderberg leden en de directeuren/aandeelhouders van grote bedrijven in Europa die de dienst uitmaken vanuit Brussel. Ook in EU-ropa is er, net als in de VS, een meedogenloze ‘Deep State’ schaduwregering echt aan de macht.

Door Elise Nijmegen
Persoonlijk ben ik niet tegen het opvangen van echte vluchtelingen, diegenen die echt hulp nodig hebben en dat is zo’n 3% van wat er nu Europa binnenkomt, die mogen best verdeeld worden over de EU-landen.
Die andere 97%, die o.a. door linkse ‘hulporganisaties’ opgehaald zijn, mogen per direct met de terugreis beginnen. Deze gestructureerde invasie van islamitische gelukszoekers die over de nationale bevolking wordt uitgestort en die ons niets anders brengt dan pedofilie, nog meer islam, onderdrukking, jihad en heel veel criminaliteit moeten we stoppen. Ze buiten ons zorgsysteem uit en brengen middeleeuwse normen en waarden in onze maatschappij waarop wij niet zitten te wachten. De grenzen van ons land moeten dicht om de veiligheid van de Nederlandse bevolking te waarborgen, nu meer dan ooit tevoren!!

Maar: Zolang de islam knuffelende politici in Den Haag het islam probleem -tegen beter weten in- blijven ontkennen en de feiten van de overlast van deze ‘verwarde’ mensen blijven negeren komt er geen oplossing.
En dat deze politici dan ook nog niet willen samenwerken met de tweede grootste partij van Nederland, die het probleem al heel veel jaren aan het licht probeert te brengen, is niet alleen arrogant, ondemocratisch en dictatoriaal maar getuigt ook van incompetentie! Incompetent om dit land te leiden, niet in staat om te overleggen, niet in staat of erger: niet bereidwillig, om naar het volk te luisteren.

Wist u dat ‘populisme’ afstamt van het Griekse woord ‘populus’ dat ‘het volk’ betekent? Schande, zulke ‘volksvertegenwoordigers’ die de islam promoten en daarmee ook pedofilie, kindhuwelijken en middeleeuwse normen en waarden goedkeuren.
Omdat er veel belangen meespelen, die allemaal neerkomen op macht over het volk en heel veel geld, is een oplossing voor ons Nederlanders vanuit Den Haag niet heel dichtbij.

En het is duidelijk dat wij, als volk, de verandering in werking moeten gaan zetten. We moeten een duidelijk signaal gaan afgeven dat we het niet langer pikken. En daarvoor moeten we, als patriotten en nationalisten van ons Nederland, met elkaar overleggen, netwerken en organiseren.

Ook u kunt helpen, iedereen heeft kwaliteiten die ingezet kunnen worden voor de de-islamisering, stabilisering en heropbouw van ons land. Samen kunnen we meer! In samenwerking met elkaar kunnen we Nederland redden van deze islamitische catastrofe en de juiste politici op de juiste plekken krijgen in Den Haag. Politici die de belangen van Nederland en de Nederlanders op de eerste plaats hebben staan. Nexit is noodzaak!

Door Elise Nijmegen

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

14 Comments on Profiteurs 

 1. trebor2110 // februari 7, 2018 om 08:52 //

  http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=12687:ondergrondse-geheime-basis-antarctica-ontdekt&catid=37:wereld&Itemid=50
  Men heeft er bij het Pentagon nooit bij stilgestaan dat door middel van dingen zoals zogenaamde Fitbit horloges exacte locaties van de gebruikers kunnen worden vastgesteld. Dit systeem houdt al je lichamelijke activiteiten bij en meet verschillende dingen zoals hoeveel je gelopen hebt. Het doet dit op basis van het GPS systeem zodat van iedere gebruiker de exacte locatie kan worden vastgesteld.

  Like

 2. Het probleem zit hem dat men bang is racistisch te zijn en daardoor tot in het oneindige daden van deze groepen mensen aanvaarden. Het is niet racistisch om onaanvaardbaar gedrag af te keuren. Het is niet racistisch trouw te blijven aan de eigen culturele waarden. Wij hoeven niet de cultuur over te nemen van de nieuwe Belgen/Nederlanders. Katholieke scholen waar meisjes met hoofddoek les volgen is toch even absurd als het klinkt, niet?

  Like

 3. Bob Fleumer // februari 7, 2018 om 10:36 //

  Ik zeg al jaren dat het gaat om wat de regering nalaat, ons land en de grondwet handhaven en als daar buitenlandse invloeden een stokje voor steken moet onze grondwet versterkt worden.
  Ik ben er zeker van dat als de keuze wordt gegeven tussen voorbestaan als soevereine staat of als deelprovincie van Brussel een grote meerderheid kiest voor soevereiniteit en niet Brussel.
  Dus Rutte moet weg en zijn kliek ook daar hebben we niets van te verwachten behalve lastenverzwaringen en verdunning van onze identiteit en niet te vergeten voortgaande armoede voor heel veel mensen.

  Like

 4. Diegenen die profiteren van de geplande(!) islamitische gelukszoekersstroom zijn de elite, diegenen die buiten de maatschappij staan, de politici, de Bilderberg leden en de directeuren/aandeelhouders van grote bedrijven in Europa die de dienst uitmaken vanuit Brussel. Ook in EU-ropa is er, net als in de VS, een meedogenloze ‘Deep State’ schaduwregering echt aan de macht.

  Ja de spijker op zijn kop slaan, niets is minder waar, de islamisering van Europa is gewoon een hefboom en de ultieme natte droom van ‘deep state’ NWO, Nazi-Bilderberg groep, wereld elite of hoe je deze lui ook wil noemen. Agenda 21 gaat pas een rol spelen wanneer die wereld elite de mensen massa’s onder controle hebben via totalitair systeem, althans in mijn beleving.

  Liked by 1 persoon

 5. Tijl Uylenspiegel // februari 7, 2018 om 11:29 //

  Maar als dat zo zou zijn Adriaan leg mij dan eens uit waarom met name partijen van Linkse statuur de grootste pleitbezorgers zijn van het toelaten van half Afrika ? PvdA, GroenLinks, SP hebben weinig op met het grootkapitaal, wat schieten grote bedrijven ermee op als ze middels goedkope arbeidskrachten meer winst maken als dat tegelijk in het kader van de nivellering door de staat wordt geconfisqueerd ?

  Liked by 1 persoon

 6. Republikein // februari 7, 2018 om 12:09 //

  Neem Henk es in huis.

  Like

 7. Piet Karbiet // februari 7, 2018 om 12:30 //

  Simpel. Het VN Vluchtelingenverdrag opzeggen. Dat is ooit opgetuigd om dissidenten uit o.a. de USSR een plek te geven. Een stuk of 5 per jaar. Een uitzondering waren voormalige nazi’s, die hadden geen recht om ‘vluchteling’ te zijn. Het verdrag is onbetaalbaar geworden, inhumaan naar onze kinderen en zeker niet bedoeld om miljoenen werkschuwe, hoofdzakelijk mannelijke moslims uit veilige landen hier op kosten van de bevolking een luxe leventje te laten leiden. Kan niet. De koek is op.

  Like

 8. scherpschutter1943 // februari 7, 2018 om 12:32 //

  Het partijkartel in NL houdt iedereen buiten de deur die een beetje van hun macht af zou kunnen nemen. Alle partijen van het kartel wensen niet samen te werken met de PVV en de FvD. De kamerleden zijn bang voor hun baantje en voor hun rooskleurige toekomst. Daar worden de meest gore motieven voor gehanteerd met als climax de heer Pechtold, die met veel boter op zijn hoofd pal in de zon staat. Hij weet het zelf wel maar denkt dat het klootjesvolk het niet door heeft. Als de kiezers langzaam aan de ogen open gaan zien ze zelf ook wel dat men niet meer moet stemmen op de kartelpartijen om het grootste kwaad, de islamisering van NL te stoppen maar op de PVV. FvD lijkt een mooi alternatief voor de PVV maar is het niet want FvD gaat ook bij het kartel horen. Maak als kiezers de PVV de grootste partij, dan hebben we misschien nog een kans in dit land ,dat net als zweden dreigt te worden, om dit onheil te stoppen. Dit terzijde, de FvD is een ledenpartij maar het gedonder in deze partij is niet van de lucht. De kartelpartijen lachen in hun vuistje en doen er alles aan om de FvD in diskrediet te brengen. De PVV heeft geen leden maar die wordt nu aangepakt op de financiën. Dat schijnt ook een effectieve methode om de PVV de nek om te draaien.

  Like

 9. @Tijl
  Dat ouwe links van Drees is al tijden geïnfiltreerd en vervolgens overgenomen door totalitaire huurlingen. Huurlingen die als soldij een leuk baantje krijgen als ze maar braaf luisteren naar de Heersers en die ondersteund worden door andere maar iets minder bruin bearmde mafketels die wanhopig proberen om niet te willen weten dat ze zelf nooit meer zullen kunnen dan de parasiet uithangen. Het leuke is dat ze ook niet willen weten dat ze als communistisch kanonnenvlees worden misbruikt door de Echte Bazen en als ze overbodig worden ook weer in de Goulashkampen* zullen worden vertroeteld.

  *Goulash is een lekkernij die vernoemd is naar de organen, en andere waardeloze restanten van vrije meningsuiters, die door de toenmalige #DDR66 in de opvoedingskampen in stukken en brokken in de gebonden soep werden gepleurd en ter vraat aan lui met nog redelijk bruikbare organen werd voorgezet want de Heersers en hun vriendinnen (m/v/x) konden door al hun gevreet en gegraai wel een paar keer een vers hart en wat vaten gebruiken..

  Like

 10. Horatius // februari 7, 2018 om 13:08 //

  In theorie heeft het volk de macht (via de stembus) om bepaalde uit de hand gelopen maatschappelijke ontwikkelingen een halt toe te roepen.

  Welk weldenkend mens kan een voorstander zijn van een overbevolking van ons land door het toelaten van talloze asielzoekers die op termijn onze samenleving blijvend zullen gaan ontwrichten?
  Zeker als het hoofdzakelijk gaat om militante moslims en economische vluchtelingen die uitsluitend hier komen om te profiteren van de Verzorgingsstaat.

  Met de komende Gemeenteraadsverkiezingen in het vooruitzicht zou men denken dat ons volk dit een ideale gelegenheid zou vinden om een dringend signaal af te geven door niet te gaan stemmen op de gevestigde partijen maar op alternatieve partijen die een stop willen op de migratie van gelukszoekers, moslims, bronstige Afrikanen en andere criminele analfabeten.

  Maar het lijkt wel of er een zekere mate van lethargie zich meester heeft gemaakt van onze autochtone bevolking. Men berust in de huidige situatie en laat zich in slaap sussen door berichten dat het weer beter gaat met onze economie en de asielzoekersstromen aantoonbaar zouden afnemen evenals de criminaliteit. Over nepnieuws gesproken…

  De jongere generaties schijnen geen enkele boodschap te hebben aan Islamisering, toenemende criminaliteit en hebben waarschijnlijk andere prioriteiten aan het hoofd. Brood & Spelen, sociale media, rappers die hun openlijk minachten en andere culturele verworvenheden hebben hun aandacht en niet het gegeven dat we onze nationale identiteit te grabbel gooien in het kader van Linkse dogma’s en hobby’s.

  Het zijn voornamelijk de oudere generaties die zich terecht druk maken over hun toekomst en de gevaren zien van een multiculturele lappendeken waar op den duur de macht van de sterkste zal gelden en zeker niet de verweekte en gehersenspoelde autochtoon.
  De huidige Randstad zal één grote wereldstad worden met minimaal 4 of 5 miljoen inwoners waar geen groen meer te bekennen valt en waar talloze moskeeën het beeld en de sfeer zullen bepalen.

  De politieke elite zullen hun macht blijven behouden via het demoniseren van hun opponenten en de Staatsomroep doet daar gewillig aan mee met hun uiterst linkse talkshows.

  En Brussel? Die maken zich op om een land als Bulgarije toegang te verschaffen tot de Euro.

  Blijkbaar heeft men niets geleerd van het Griekse financiële drama en gaat met gewoon verder onder het motto; hoe meer zielen, hoe meer vreugde en mocht het onverhoopt weer uit de klauwen lopen dan springen wij wel weer bij door ruimhartige leningen en het draaien van de geldpersen.

  Tot de uiterste limiet is bereikt en de hele zaak instort als een kaartenhuisje.
  En daar hoeft men afgestudeerde econoom voor te zijn om dit scenario te voorspellen.

  Liked by 1 persoon

 11. Wouter Eenhoorn // februari 7, 2018 om 13:24 //

  Veel schitterende reacties.Eens zullen toch veel linkse kiezers het door gaan krijgen.

  Like

 12. Tijl Uylenspiegel // februari 7, 2018 om 11:29

  Wat schieten grote bedrijven ermee op als ze middels goedkope arbeidskrachten meer winst maken als dat tegelijk in het kader van de nivellering door de staat wordt geconfisqueerd ?

  Tja Tijl het is mij niet ontgaan dat vanaf 2012 toen de ex partijvoorzitter (Hans Spekman) van de PvdA zei: nivelleren is een feest. De goedkope arbeidskrachten die via ongebreidelde migratie influx Europa overspoelen zijn maar heel beperkt inzetbaar, bij naar nog meer winst hongerde bedrijven, ze zijn niet of nauwelijks opgeleid, en vormen voor de ‘inheemse’ arbeiders toch een vorm van concurrentie en uitsluiting, dat is het laatste decennium wel duidelijk geworden. Hans Spekman heeft in mijn oordeel toch gelijk nivelleren is een feest voor de globalistische multinationals en grote bedrijven.

  Gisteren werd bekend dat Nederlandse scheepsbouwers hun casco’s in Polen laten bouwen door Noord-Koreaanse slaven, de outsourcing is net zoals water, het loopt altijd naar een lager punt. Op een gegeven moment zijn er geen goedkopere slaven meer over, denk dat de Noord-Koreanen de laatste der Mohikanen zijn via het outsourcing concept, wat rest in de toekomst kan ik mij alleen een dystopisch vergezicht van totale slavernij voorstellen, waarin de enkeling ten onder gaat in een volkomen kansloze strijd tegen een totalitair bewind.

  Liked by 1 persoon

 13. Vorige week 2-02 schreef ik op mijn Nieuwsblogg een artikel.
  Ik zal het hier ook plaatsen:

  Ik moet dit schrijven want na wat overpeinzingen de afgelopen week, kwam ik tot een conclusie.
  In de jaren ´60 om precies te zijn in 1969, werd er door vier organisators bij Betlem in Amerika een heel groot popfestival gehouden met het thema, peace, love, freedom.
  Over de hele wereld werd onder gelijk gestemde jonge mensen het zelfde gedacht en beleefd.
  Het protest richtte zich tegen de Vietnam oorlog en andere oorlogen die werden gevoerd.
  Muziek was de belangrijkste beleving om dit protest te ondersteunen met een reeks van artiesten en bands.
  De plek was “Woodstock” gelijk “the place to be” waar het protestfestival gehouden zou worden, op een afgehuurd groot stuk landerij van een plaatselijke veeboer.
  Niemand kon zich er bij voorstellen wat dit teweeg zou brengen, maar alle toegangswegen en hoofdwegen hier naar toe waren dicht geslipt met kilometers lange files.
  Liefst meer als 400.000 en misschien wel meer dan een half miljoen mensen kwamen met auto´s, bussen, liftend, lopend, vliegend van over de hele wereld er op af. Het festijn zou drie dagen gaan duren.
  En dit zette meteen de toenmalige Amerikaanse regering op scherp, op zijn kop, het land schudde onder de protesten, het beleefde een aardbeving onder de voor en tegenstanders.
  Ik ga het hier niet hebben over de groepen artiesten die deze drie dagen optraden, maar over het effect wat die “mijn generatie” teweeg bracht.
  De protesten werden groter en groter en over de hele wereld sloten zich mensen er bij aan, met het gevolg dat de Vietnam oorlog uiteindelijk moest worden beëindigd met een lange periode van ellende voor iedere betrokkene.
  Mijn generatie is ouder geworden, waarvan een aantal al halverwege de zeventig zijn gepasseerd, we hebben al vele conflicten voorbij zien komen, oorlogen zijn opnieuw gestart, genocides worden gepleegd op andere bevolkingsgroepen en Europa………….
  Er zijn gevaarlijke figuren zoals Soros, die uit zijn op chaos scheppen en daarna macht en overname.
  Macht krijgen over systemen en het geld, meer andere zaken of de bevolking is voor hen niet belangrijk.
  We zien dat Europa langzaam in een oorlogstrijd verandert. Het is begonnen van binnen uit en in Brussel waar de Europese zetels van de landen vertegenwoordigd zijn, laten ook van buitenaf hele volksstammen toe, die de strijd aangaan om de oorspronkelijke Europese bewoners te ontdoen van hun bezit en goederen door het op te eisen of door middel van berovingen.
  Daarnaast hun eisen aan ons opdringen en opleggen. Ze willen zelfs dat onze wetten verandert in hun wetten, de Sharia-wetten. In Engeland wordt deze wet al toegepast, zonder dat de overheid hier op hard ingrijpt.
  Het is het begin van chaos en de overname zal niet lang meer duren. Over twintig jaar is Europa niet meer, dan is de bevolking verdreven of nog erger, uitgemoord.
  Het proces is al begonnen.
  Met de talrijke gepleegde aanslagen binnen de Europese steden is het duidelijk geworden dat we in een Europees slagveld zijn beland, ze zijn niet zo maar een aanslag, nee het gaat om zeer bloedige uiteen gereten onschuldige Europese burgers in talrijke grote Europese steden.
  Al die slachtoffers zijn op onverwachte momenten omgebracht door bommen, automatisch geweervuur, bomgordels van zelfmoord terroristen, en ingezette zware vrachtwagens die als projectielen op onschuldige voetgangers zijn ingereden met alle verschrikkelijke gevolgen.
  Tot nu toe is er geen nieuwe generatie opgestaan om massaal te protesteren, de maatschappij lam te leggen, de regeringen en Brussel ter verantwoording te roepen. Nee, het is stil.
  Het is angstig doodstil met protesten, en de protesten die er zijn worden de mond gesnoerd en stil gezwegen.
  Er is geen groot protest meer, niet van een half miljoen, zelfs niet van 100.000 mensen, zelfs niet van 10.000 mensen.
  Het gaat om Europa, om een strijd die van buitenaf met geld wordt gesteund en vanuit binnen gevoerd wordt, een strijd die ons allen aangaat. Een strijd die ook via de baarmoeder gaat, een strijd die soms onzichtbaar is maar wel met alle gevolgen voor iedere burger en dat is de strijd van infiltreren en overnemen.
  Systemen als politie en leger kennen deze infiltraties, met alle gevolgen, maar het wordt niet gestopt. De politiek kent deze infiltraties ook en langzaam worden wetten onder druk aangepast.
  Ziet u wat er gebeurt?
  Soldaten van het IS komen stiekem mee met zogenaamde bootvluchtelingen om met valse paspoort onder te duiken. Het doel kan u al raden, dat zijn wij, christenen, anders gelovigen, ongelovigen. De koran schrijft het voor, het staat in hun teksten. Neem het land over, roei elke niet Islam gelovige uit en neem hun bezit.
  U wilt het niet, evenmin ik, maar we zijn ongewild in een strijd beland.
  De elite die dit veroorzaakt kijkt weg, want het dient een doel………
  Vervanging van de oorspronkelijke Europese burgers.
  DT

  Willen jullie de fotos zien die ik er bij heb geplaatst, ga dan naar:
  https://www.facebook.com/nieuwsblogdontessers/

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s