Nieuw

OM onderzoekt doodsbedreiging sint

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6676 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

1 Comment on OM onderzoekt doodsbedreiging sint

  1. Het wordt tijd dat extreem links wordt aan gemerkt als terroristische beweging.
    En dat de samenleving eens wakker wordt geschud. Alle ogen zijn gericht op extreem rechts wat ook niet goed te praten valt maar de linkerkant laten ze ongemoeid. Maar wel alle aandacht op rechtse partijen die rechtser zijn dan de VVD. Al moet ik daar zelf om lachen. De VVD rechts, niet echt. Net zo links of linkser dan de PvdA want die laten de arbeiders ook stikken.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s