Nieuw

Van der Gijp: ’We zijn helemaal doorgeslagen in dit land’

René van der Gijp als Renate. Screenshot YouTube RTL

Nadat er van het weekend geschokt is gereageerd op de uitzending van Voetbal Inside van vrijdagavond over het optreden van ’Renate’ van der Gijp, reageren voetbalanalisten René van der Gijp en Johan Derksen maandagavond op alle commotie.

„Over vrijdag even, wat er gebeurde met dat pruikje weet je wel..”, begint René zijn relaas. Hij legt uit dat hij mails kreeg van de directie en dat hem gevraagd werd om mede te delen dat hij niks tegen homo’s of transgenders heeft. „Het vervelende van tv-mensjes is dat ze zeg maar allemaal het idee hebben dat de kijker achterlijk is. Dat er 700.000 mensen helemaal kierewiet zijn. Er is mij vanuit RTL gevraagd om te zeggen dat ik niets tegen homo’s heb. Ik heb inderdaad niets tegen homo’s. Er is mij gevraagd om te zeggen dat ik niets tegen transgenders heb. Ik heb inderdaad niets tegen transgenders. Het zou mij een zorg zijn!”, aldus de 56-jarige voetbalanalist.

Lees verder:

https://www.telegraaf.nl/entertainment/1633224/van-der-gijp-we-zijn-helemaal-doorgeslagen-in-dit-land

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6981 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Van der Gijp: ’We zijn helemaal doorgeslagen in dit land’

 1. Diana Steijn // februari 6, 2018 om 10:05 //

  Helemaal mee eens. Volkomen doorgeslagen

  Like

 2. Media vind het toch altijd zo nodig om niet-verkeerd-bedoelde grappen te gaan over-corrigeren met excuses en verduidelijken. Heel de spontaniteit eruit gewerkt. Inderdaad alsof de kijkers zo achterlijk zijn dat elke onnozelheid zeer serieus genomen moet worden.

  Like

 3. paulzwueste // februari 6, 2018 om 16:38 //

  Wat ’n heerlijkheid!!!!
  Ik mag wel zeggen, dit is nou typisch Nederlands…
  Die openheid en die onbevangenheid.
  Dat mis ik toch echt wel hier bij die Vlamingen.
  Oh,oh, oh, die zijn toch zo “beschroomd” zoals ze zelf altijd zeggen.
  Nou, ik zou zeggen kijk eens naar dit videofilmpje beste Vlaming en kijk dan nog eens in de spiegel.
  En dat nèt zo lang totdat je die drie letters kunt uitspreken.

  En die drie letters zijn: “L, A, F”.
  Ja, da’s even slikken natuurlijk.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s