Nieuw

Hevige verontwaardiging om salaris van Astrid Joosten

Al weken hing het in de lucht: wat zou Astrid Joosten, presentator van het tv-programma Wat verdien je? zelf eigenlijk verdienen. Met toestemming van de directie onthulde ze dat gisteravond in het programma. Haar antwoord riep onder kijkers een storm van verontwaardigde reacties op.

Op sociale media uiten kijkers hun verbazing over de hoogte van het bedrag van 175.000 euro dat Joosten jaarlijks op haar rekening mag bijschrijven. Onder de balkenendenorm, verdedigt ze zelf, dat wel, ’maar serieus, waarvoor krijgt Astrid Joosten 175K per jaar’, vragen meerderen zich af.

De meeste mensen kennen haar van de kennisquiz Twee voor twaalf, waarvan ze al jaren het gezicht is. Zelf zei ze daar gisteren in een interview met onze krant over dat ze voor dat bedrag ’veel meer’ doet dan presenteren.

Lees verder:

https://www.telegraaf.nl/entertainment/1634907/hevige-verontwaardiging-om-salaris-van-astrid-joosten

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6975 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

11 Comments on Hevige verontwaardiging om salaris van Astrid Joosten

 1. Het is een torenhoog bedrag, dat wel. Maar neem in rekening de verminderde privacy, de onregelmatige uren, de prestaties die buiten dat wat je op beeld kunt vaststellen en wellicht zoveel meer. Oordelen is makkelijk, maar vergelijk het met de lonen van voetballers en dergelijke, dan is het niet zo hoog. Ik zou het niet willen verdienen om dan met de nadelen te moeten leven.

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // februari 6, 2018 om 15:50 //

  Oordelen is in dit geval kinderlijk eenvoudig, het staat in geen enkele verhouding tot de geleverde prestaties. Dat ‘lonen’ van voetballers eveneens idioot zijn maakt het nog niet goed.
  En voetballers hebben dan nog het excuus dat hun carrière elke dag plots kan eindigen door een blessure. En dat is in een dermate fysiek beroep niet bepaald ondenkbaar.
  Maar als iemand zegt dat een nijlpaard zwaar is dan is het nog geen excuus dat een olifant nog zwaarder is. Dan kan een mollige vrouw ook altijd zeggen dat Erica Terpstra of die dikke van de Plus nog veel zwaarder is. Dat maakt het nog niet goed.

  Like

 3. Esperanza // februari 6, 2018 om 16:06 //

  Had ik ze hoger in geschat.
  Maar, no worries, ze weet d’r nog wel wat bij te schrapen.

  https://www.quality-bookings.nl/sprekers/astrid-joosten-boeken/

  Like

 4. Scrutinizer // februari 6, 2018 om 16:29 //

  Enig relevante vraag is: verdiende ze dit, of is dit wat zij betaald kreeg.
  M.a.w. was ze dit waard in de vrije markt of is dit belastinggeld cq een vergoeding in een kartelclubje waar toetreders door de overheid belemmerd worden?

  Like

 5. Bijschrijven van 175.000 euro op haar bankrekening? Ik denk het niet, want de fiscus komt al in de 2e week van 2018 met een collectebus langs om 56% ofwel één tonnetje VA (voorlopige aanslag) te incasseren. Dus bij wie kan dan met name de vlag uit ? Juist ! De Belastingdienst. Leuker kunnen we het niet maken !

  Liked by 1 persoon

 6. trebor2110 // februari 6, 2018 om 19:29 //

  En voetballers hebben dan nog het excuus dat hun carrière elke dag plots kan eindigen door een blessure. En dat is in een dermate fysiek beroep niet bepaald ondenkbaar.

  Tijl andere mensen kunnen ook dingen overkomen ,hersenbloeding , hartinfarct , auto ongeluk , ik rij iedere dag met de scooter naar mijn carriere mij kan ook wat overkomen

  Like

 7. @Wim Vreeswijk
  Was het maar zo, maar ik denk dat het wel de B.V. Joosten is, met misschien een postbus op de Maagden eilanden. Dan is de belasting milder.
  Het etiket socialist is alleen voor de bühne, maar dat wisten we hier allang.

  Like

 8. Republikein // februari 7, 2018 om 00:41 //

  Dat denk ik ook Jantje, alhoewel denken verboden is.

  Like

 9. Tijl Uylenspiegel // februari 7, 2018 om 01:36 //

  Maar je zult toch hoop ik met me eens zijn trebor dat het risico voor een voetballer aanzienlijk hoger ligt. Let wel ik verdedig daarmee niet hun fantasie salarissen maar probeer het in verhouding te zetten met mevr. Joosten.

  Like

 10. Dat die ENE MEVROUW maar 57,85 kreeg !!! ….Daar hadden de mensen over moeten vallen, maar dat doen ze dan niet. De klagende massa reageert nu gewoon negatief op Astrid door jaloezie. ( Astrid mag van mij, en wie dan ook ) je zal maar een TV – beroep hebben en inderdaad GEEN privacy …..bah bah, ik zou geen seconde willen ruilen. R U S T is belangrijk

  Like

 11. Republikein // februari 7, 2018 om 03:01 //

  Je zou maar regelmatig met je kanis op de buis verschijnen, dan spoor je toch niet.
  Voor geen goud.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s