Nieuw

“Het is te laat voor Duitsland”: Duitse feministe erkent dat ze het verkeerd had inzake immigratie – wil naar Polen emigreren 

In 2012 grondvestte Rebecca Sommer de werkgroep voor vluchtelingenhulp Arbeitsgruppe Flucht + Menschen-Rechte (AG F+M) [Werkgroep Asiel + Mensenrechten]. Eind 2015 juichte deze kunstenares, fotografe, journaliste, en documentairemaakster, Angela Merkel’s beslissing toe om de Duitse grenzen te openen voor de ‘vluchtelingen’ die in Hongarije waren gestagneerd, ondanks het vacuümeffect dat dit zou creëren.

– In die tijd wilde ik iedereen helpen en geloofde echt dat al deze mensen voor de hel op de vlucht waren en in een staat van complete nood verkeerden, verklaart de Duitse activiste in een artikel dat op 15 januari werd gepubliceerd door het conservatieve Poolse weekblad Do Rzeczy, waarin ze beschrijft hoe ze door de realiteit werd wakker geschud.

In 2015 had haar NGO-organisatie bijna 300 vrijwilligers die Duitse cursussen aan de nieuwkomers gaven.

– Ik dacht dat hun middeleeuwse gedachtegoed in de loop van de tijd zou veranderen… maar nadat ik had gezien dat deze toestanden zich bleven herhalen en goed observeerde wat er om me heen gebeurden, als vrijwilligster, moest ik aan mezelf toegeven dat islamitische vluchtelingen zijn opgegroeid met waarden die totaal verschillend zijn, ze hebben vanaf hun kindertijd een hersenspoeling ondergaan en zijn totaal geïndoctrineerd door de islam, en absoluut niet van plan om onze waarden over te nemen. Erger nog, zij beschouwen ons ongelovigen met minachting en arrogantie.

– Het was een schokkende gewaarwording toen ik merkte dat deze mensen die ik had geholpen, die samen met mij aten, dronken, dansten en lachten met mij, die niet bad, die niet naar de moskee ging, die Ramadan niet respecteerde, die de spot dreef met religie en diep religieuze mensen, me ‘die stomme Duitse hoer’ noemde, terwijl ze mijn eten aten en in mijn tuin zaten.

Foto: Rebecca Sommer. Bron: Wikimedia Commons

Rebecca Sommer zegt dat ze geen geïsoleerd geval is, dat veel andere vrijwilligers uiteindelijk ook dezelfde opvatting hebben gekregen, en dat er nu veel minder vrijwilligers klaarstaan ​​om met de nieuwkomers in Duitsland te werken. Ze erkent ook dat deze moslimmigranten, door hun grote aantal, een ernstige bedreiging vormen voor de Duitse manier van leven, en dat dit erger zal worden met gezinshereniging.

Ze vertelt ook aan het Poolse weekblad Do Rzeczy dat ze persoonlijk Duitsers kent die zich gereedmaken om naar Polen te emigreren, omdat ze er genoeg van hebben, en ze voegt eraan toe:

– Als Polen en Hongarije niet toegeven aan de EU, zullen het landen worden waar sommige Duitsers en Fransen naar toe zullen vluchten. Jullie zouden eilanden van stabiliteit in Europa kunnen worden.

Eilanden van stabiliteit maar ook democratie, omdat Rebecca Sommer heeft bemerkt dat democratie niet echt meer bestaat in Duitsland. Toen de mensenrechtenactiviste de gedwongen bekeringen tot de islam in Indonesië wilde veroordelen, werd haar account geblokkeerd.

Deze Berlijnse vrouw durft op oudejaarsavond niet meer alleen naar buiten te gaan, en ze is al vijf keer aangevallen door Arabisch sprekende mannen!

Ze denkt dat het al te laat is voor Duitsland, en ze is van plan om te emigreren, voor haar  pensioen. Politieke islam is overal aanwezig, ook in de regering, in politieke partijen, in de politie en op scholen. Met gezinshereniging zullen miljoenen extra moslimmigranten komen. In de Duitse hoofdstad waar ze woont, worden hele districten al gedomineerd door de moslimgemeenschap, die een parallelle samenleving vormt.

Bron:

https://diversitymachtfrei.wordpress.com/2018/02/05/its-too-late-for-germany-german-feminist-sjw-admits-she-got-it-wrong-on-immigration-plans-to-emigrate-to-poland/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 999 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6667 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

23 Comments on “Het is te laat voor Duitsland”: Duitse feministe erkent dat ze het verkeerd had inzake immigratie – wil naar Polen emigreren 

 1. Berouw komt na de zonde!!
  Nadat ze mede door haar toedoen de Duitse samenleving en in het verlengde de Europese samenleving grondig verziekt heeft, zou ze willen vluchten naar Polen.
  Wat zijn het toch een linkse feministische stronthoeren.
  Polen sluit je grenzen en laat dit soort krapuul lekker in het door hen zelf verziekte Duitsland blijven, liefst nog even diverse malen genomen door een aantal negers. Weet ze gelijk wat ze de Duitse vrouwen heeft aangedaan

  Liked by 4 people

 2. Von Puffelen // februari 6, 2018 om 19:25 //

  Flikker dit soort achterlijke kutwijven in het midden-oosten maar van de vliegtuigtrap.
  Opgeruimd staat netjes.
  Alsof Polen op dit soort menselijk afval zit te wachten.

  Liked by 3 people

 3. Op de blaren zitten kreng, je zal nu moeten vechten en je eigen puinhoop opruimen. Vluchten is voor veraders geen optie.

  Liked by 3 people

 4. paulzwueste // februari 6, 2018 om 20:20 //

  Ja, dat gaat schrijnen natuurlijk die reusachtige arabische penissen.
  En daar schijnt kwa lengte ook al geen eind aan te komen.
  Begrijpelijk dat ze naar Polen wil.
  Daar zijn ze ’n stuk korter.

  Liked by 3 people

 5. De fout van die gutmenschen, ze denken teveel en weten te weinig.
  Onze sergeant majoor zei altijd ,”je moet het niet denken ,je moet het zeker zijn” het is me altijd bij gebleven ,zeker in de tijden va het nu …………

  Liked by 2 people

 6. Ik had vroeger een leraar op school die op “Ik denk” altijd antwoordde: “Alleen ezels denken, je moet weten!”

  Like

 7. Scrutinizer // februari 6, 2018 om 21:24 //

  @templars
  Konden ze maar denken. Probleem is dat ze eerder aannemen en geloven.

  Liked by 2 people

 8. zoals ze zeggen : de weg naar de hel is geplaveid met goede bedoelingen.

  Like

 9. DAT rommel, was dus een goeie leraar.
  Die zijn zeeeeeeeeeeeer dun gezaaid, en ik kan het weten want ik kom uit die hoek.

  Like

 10. Mensen die een beter leven willen, die gaan ervoor. En zij voelen zich niet verplicht mensen te helpen die de samenleving naar de verdoemenis geholpen hebben. Waarom zouden we landverraders moeten helpen? Laat ze maar lijden en sterven door hun eigen toedoen.
  Geen medelijden hebben met dwaze mensen die zelf hun eigen samenleving verziekt hebben, waarvan je achteraf alleen maar kan zeggen “berouw komt na de zonde”.

  Liked by 3 people

 11. polderboy // februari 6, 2018 om 22:03 //

  “Ze beschouwen ons arrogant en vol minachting als ketters…en noemden me “de achterlijke Duitse hoer” terwijl ze van mijn eten zaten te genieten in mijn tuin.”
  “they regard we infidels with disdain and arrogance…called me ‘the stupid German whore’ when they were eating my food and were in my garden,”
  https://diversitymachtfrei.wordpress.com/2018/02/05/its-too-late-for-germany-german-feminist-sjw-admits-she-got-it-wrong-on-immigration-plans-to-emigrate-to-poland/

  Ja, dat is even slikken voor die mevrouw…
  Oh wacht, dat komt pas als die tien mohammedanen bij haar in de tuin geil en gewelddadig worden, nadat ze ook nog al haar bier hebben opgezopen.

  Liked by 3 people

 12. Daar hebben we het eerste ‘wir haben es nicht gewusst’ adept.

  Jammer, maar 2 keer dezelfde smoes,….. gaat niet werken!

  Diegenen die willens en wetens meegeholpen hebben deze islamitische bende in Europa te creëren, dienen letterlijk -aldanniet met dwang- in de frontlinie gezet om de puinhopen op te ruimen.

  Liked by 3 people

 13. Mejuffrouw is al 5 x aangevallen ,haha moeten die kerels wanhopig zijn
  Ze lijkt wel op die moeder van de Adams familie, weet u nog?
  Ik kijk wel eens op een site voor vrijwilligers en er zijn er nog veel die zich aanbieding om ze te helpen,of de taal te leren hoe dom kan je zijn….

  Liked by 3 people

 14. Aanbieding = aanbieden excuus

  Like

 15. Eerst helpen het hele land naar de verdommenis te helpen en als het die trut dan niet meer aanstaat,snel vertrekken waar het leven nog wel prettig is.
  Gore k…..trut.(om maar eens op de marrokkanentour te gaan)

  Liked by 3 people

 16. Jaja, berouw komt na de zonde. En nu dus naar Polen vertrekken en dan over een paar jaar daar precies dezelfde onzin proberen uit te halen met het idee dat het ‘deze keer echt anders zal gaan’ zeker?

  Overigens, ik ben het toch niet helemaal eens met een aantal commentaren. Er is niets mis met (veel) denken. En je kunt niet altijd zeker zijn.
  Men moet echter de basisregel onthouden: als de theorie en de feiten niet overeenkomen dient men de theorie aan te passen, niet de feiten te verdraaien.
  En waarom het zo ongelofelijk moeilijk lijkt te zijn om af en toe toe te geven dat je fout zat heb ik ook nooit begrepen. Zeker links heeft met hun ‘academici’ nogal wat moeite om hun fouten te erkennen en blijftliever de feiten aan de theorie aanpassen dan andersom.

  Liked by 2 people

 17. Tja eerst de vijand naar binnenhalen en pamperen en dan als een hond met de staart tussen de benen vertrekken als ze merkt dat het toch echt de vijand is.

  Liked by 1 persoon

 18. N.E. Derlander // februari 7, 2018 om 02:03 //

  Het zou eerlijker zijn als deze mevrouw haar wel denkende Duitse autochtone medemens zou gaan helpen bij het terugveroveren van Duitsland. Wat ze nu wil gaan doen is verwerpelijk: eerst het land helpen afbreken, en nu het een rotzooi is, de mensen, die eerst voor racist werden uitgemaakt nu ook nog eens achterlaten met de puinhoop. Lekker makkelijk, laf en zoals gezegd verwerpelijk. Schreeuw van de daken, dat Merkel voor de rechter verantwoording moet afleggen voor wat ze met haar open grenzen gedaan en veroorzaakt heeft, zodat iedereen van de wereld gewaarschuwd wordt…………..

  Liked by 2 people

 19. Zo’n hypocriete mensen zouden nergens nog binnen mogen. Eerst aanmoedigen en als het te warm word aan de eigen billen het schip als eerste verlaten zoals ratten

  Liked by 1 persoon

 20. scherpschutter1943 // februari 7, 2018 om 13:36 //

  Niet vluchten linkse dame maar je straks verantwoorden voor het Neurenbergtribunaal-2 en daarna het schavot beklimmen om te worden opgehangen als straf voor het verzieken van duitsland en zijn bevolking. Dat Merkel c.s. hier ook komt te hangen mag als vanzelfsprekend worden aangenomen. Laten we nog een plekje vrij houden aan de galg voor rutte, als vertegenwoordiger van het eu.kwaad in nederland.

  Liked by 1 persoon

 21. D66 wil inburgeringsexamen feminiseren: leer vrouwen dat zij tv moeten kijken terwijl hun man stofzuigt!

  ‘Vraag in het inburgeringsexamen: vrouw is aan het stofzuigen, TV staat ook aan. Wat moet ze doen? Goede antwoord: geef die stofzuiger aan je man en kijk TV!’ Was getekend: Jan Paternotte, Kamerlid namens D66.

  Like

 22. bedonderde burger // februari 8, 2018 om 09:13 //

  Eerst er lekker aan hebben verdiend, de mensen die waarschuwden voor vuil te hebben uitgemaakt, hiermee Merkel te hebben geholpen om als dictator in het zadel te kruipen, vrijheid van meningsuiting hiermee vernietigd, vast ook voorstander geweest van ‘opvoedkampen’ voor ‘islamhaters’ en nu met de buit naar Polen om in Polen weer tot het ‘geloof’ te komen en zo Polen helpen te vernietigen, zoals dit secreet al met Duitsland en hierdoor ook de rest van Europa heeft gedaan. Broeva en hora! Als ze echt zou menen wat ze zegt zou ze zich nu aan de kant van het verzet tegen Merkel scharen. Nee dit is een vuile viezerik die nooit iets anders heeft gedaan dan met eigen belang bezig zijn. Kijk maar uit Polen. Niet binnenhalen dit geval!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s