Nieuw

Bedrijven die tegen abortus zijn krijgen geen subsidies

Foto: Canadese premier Justin Trudeau. Bron: Wikimedia Commons.

Canada – Bedrijven die niet solidair zijn met het recht van vrouwen op abortus krijgen geen overheidssubsidies voor vakantiekrachten.
– Dit is waar ik, en ik denk waar wij, als land een grens trekken, zegt premier Justin Trudeau.

In Canada kunnen werkgevers overheidssubsidies ontvangen om zomerkrachten aan te stellen. Maar vanaf nu is het vereist dat het bedrijf voor abortus is, of “reproductieve rechten”, zoals geformuleerd in de aanvraag, meldt de BBC.

Als de werkgever niet aankruist dat het bedrijf de mensenrechten respecteert, inclusief de “reproductieve rechten”, bestaat er geen kans om geld te krijgen van de staat, die ongeveer 70.000 zomerbanen financiert voor jongeren tussen de 15 en 30 jaar.

De Canadese premier, Justin Trudeau, is een groot voorstander van abortus. Toen hij in 2014 de Canadese liberale partij overnam, verbood hij kandidaten die tegen abortus zijn, deel te nemen aan de verkiezingen.

– Natuurlijk mag je alle overtuiging hebben die je wilt. Maar wanneer deze overtuigingen leiden tot acties die bedoeld zijn om het recht van een vrouw te beperken om haar eigen lichaam te beheersen, is dit waar ik, en ik denk waar wij, als land een grens trekken, zei Trudeau onlangs.

Canadese anti-abortusorganisaties en religieuze groeperingen maken zich nu zorgen dat de nieuwe regels zullen leiden tot discriminatie en dat werkgevers worden gestraft voor hun opvattingen.

Bron:

http://www.bbc.com/news/world-us-canada-42736530

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6981 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

14 Comments on Bedrijven die tegen abortus zijn krijgen geen subsidies

 1. Ik weet t, t is een inkoppertje…..maar z’n moeder had hem moeten aborteren

  Liked by 1 persoon

 2. Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Behoudens slachtoffers van verkrachting is er in de 21e eeuw geen enkele noodzaak voor abortus. Er zijn voldoende anticonceptiva te koop.

  Like

 3. paulzwueste // februari 6, 2018 om 15:54 //

  Groningse Erik.
  Goed idee natuurlijk, maar ik ben van mening dat er geen enkele reden is om die abortus van Trudeau alsnog verder uit te stellen.

  Zonder verdoving natuurlijk.
  We moeten het niet te gek maken.

  Liked by 1 persoon

 4. Scrutinizer // februari 6, 2018 om 16:32 //

  De staat heeft zelf geen geld doch haalt dat bij slachtoffers van afpersing.
  Dus als je als bedrijf aangeeft dat je voorstander bent van mensenrechten, dan krijg je van de staat geld dat zij onder dreiging met oplsuiting in een kooi heeft afgepakt van onschuldige burgers. O de ironie.

  Like

 5. Die halve gek heeft ook een soortgelijke kluif aangerijkt naar de msm, als ze positief over de regering schrijven kunnen ze subsidie krijgen. Natuurlijk wordt deze clown ook gretig door het kalifaat circus gebruikt om hun agenda te verwezenlijken door met M-103 ons het zwijgen op te leggen tegen de haat preek religie. We zijn letterlijk al een dictatoriale bananen republiek.

  Like

 6. Abortus als anticonceptie gebruiken is kwaadaardig.

  Like

 7. Aad het is zo erg hier dat er geen eens een wettige abortus verloop datum is, je kan een dag voor de bevalling de baby nog aan gort prikken met een zooi breinaalden.

  Like

 8. Het is geen voorbehoedsmiddel meer, maar nabehoedsmiddel….
  Is dat echt zo Skeeter, wat erg, dat wist ik niet eens, dat het afslachten van levensvatbare baby’s toegestaan is.

  Like

 9. Eerste regel,
  Abortion in Canada is legal at all stages of pregnancy,[1] and is governed by the Canada Health Act.[2] While some non-legal obstacles exist, Canada is one of only a few nations with no legal restrictions on abortion.

  Like

 10. Tijl Uylenspiegel // februari 7, 2018 om 02:21 //

  Skeeter en hoe staat het met zijn populariteit in Canada, heeft hij een torenhoge voorsprong op alle mogelijk andere kandidaten of bestaat er een kans dat hij volgende verkiezingen in de reservebank beland ?

  Like

 11. lijkt slecht tijl, we wonen in een land vol idioten. Andrew Scheer lijkt me ook niks.

  Like

 12. “peoplekind”, geen “mankind”
  effe lachuh tijl
  https://www.therebel.media/trudeau_s_stupidity_on_full_display_at_townhall_event

  Like

 13. Humankind had ook gekund, maar ja veel figuren zijn niet meer human te noemen, vandaar..

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s