Nieuw

Deense minister van Immigratie: – We hebben verloren van de islam

De Deense minister van Immigratie, Integratie en Huisvesting, Inger Støjberg, haalt  uit tegen de islam in de Deense krant Berlingske, waar ze beweert dat de islam al heeft gewonnen vanwege angst.

De reden voor de recente uitbarsting van de dappere minister is een theaterstuk over het mormoonse geloof, ‘Het boek van Mormon’, dat nu in Kopenhagen speelt.

In het stuk wijst een man een ‘fuck you’ vinger naar de hemel terwijl hij zegt: “Wijs nu je vinger naar God en vervloek dat stomme varken”. In een andere scène is een acteur verkleed als de mormoonse profeet Joseph Smith en heeft hij seks met een kikker, om ‘genezen’ te worden.

Maar dit roept geen gewelddadige reacties op onder mormonen in Denemarken, en de directeur van de schouwburg, Kasper Holten, zegt:

– Als je een mormoon bent en je wilt niet zien dat we je geloof belachelijk maken, dan moet je het toneelstuk niet kijken.

Støjberg verklaart dat Holten dit volledig zonder enig risico kan zeggen.

– Maar probeer als een gedachte-experiment om ‘mormoon’ te vervangen door ‘moslim’, zegt Støjberg, en concludeert zelf:

– Ondenkbaar in Denemarken in 2018? Ja, helaas.

Støjberg noemt de reacties op die zouden volgen:

– Hysterische protesten over gekwetste moslimgevoelens, demonstraties tegen het theater, vandalisme, doodsbedreigingen tegen acteurs en instructeurs, een dergelijk toneelspel zou nooit worden vertoond.

Ze vervolgt:

– Het punt is dat we verloren hebben. We zijn bang gemaakt door een religie met zeloten die ons dreigen het zwijgen op te leggen. En we durven het zelfs niet te erkennen.

Støjberg wijst ook op het Skovgaard-museum, dat vorig jaar een tentoonstelling had over blasfemische kunst, waarbij de Deense Mohammed-karikaturen werden weggelaten.

– De verklaring was dat ze niet in de tentoonstelling pasten, en dat we ons niet moeten interfereren met de gevoelens van religieuze mensen, zegt Støjberg, en vraagt ​​het voor de hand liggende:

– Waar zijn nu al deze mensen met ‘de juiste instelling’, nu de gevoelens van de mormonen worden geschonden? Waarom schrijft Politiken (de Deense liberale krant) geen verontwaardigd redactioneel artikel over hoe vreselijk het is dat sommige mensen hun gevoelens gekwetst zijn? En niet te vergeten dat de reputatie van Denemarken in het buitenland is geschonden, door zo’n afschuwelijk toneelspel wat is vertoond in een van de toonaangevende theaters in het land?

– Ja, het antwoord is eenvoudig. De mormonen gebruiken geen wapens en terreur als ze beledigd zijn. Ze bedreigen de maatschappij niet. Ze verbranden de theaters niet, ze verbranden de Deense vlag niet. In Los Angeles reageerden de mormonen, toen hetzelfde stuk daar werd vertoond, met advertenties “voor de echte mormoonse kerk”, legt Støjberg uit.

– Satire tegen religie is hetzelfde, ongeacht de religie. Het grote verschil is de reacties van diegenen die zich gekwetst voelen, degenen die de islam ‘de religie van de vrede’ noemen, en ‘eigenlijk wapens, geweld en terreur gebruiken’, zegt ze.

Bron:

https://www.b.dk/politiko/stoejberg-i-voldsomt-angreb-paa-islam-vi-har-tabt

http://speisa.com/modules/articles/index.php/item.4083/danish-minister-for-immigration-we-have-lost-to-islam.html

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6981 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

15 Comments on Deense minister van Immigratie: – We hebben verloren van de islam

 1. De trieste en walgelijke waarheid, in Denemarken en ook HIER!!!!

  Liked by 2 people

 2. Deze dame heeft het helemaal door, en durft het ook te benoemen en de oorzaken aan te wijzen.
  Ze zijn goed bezig daar in Denemarken.
  Ik hoop dat ze het allemaal nu ook door zetten en er blijvende gevolgen aan verbinden.

  Liked by 2 people

 3. Misschien begint de revolutie tegen de islam en Europa wel in Denemarken.

  Liked by 2 people

 4. Als deze dame het helemaal door heeft waarom laat ze dan nog steeds islamitische “vluchtelingen” tot Denemarken toe.
  Zij behoort per slot tot de overheid die de grenzen open heeft gezet voor de islam.
  Haar taak zou NIET moeten zijn om de links-politiek-correcten in Denemarken aan te vallen, maar haar eigen collega-ministers tot aan de minister-president aan toe.
  Maar dan kan en mag ze natuurlijk niet….
  Allemaal onzin dus, want je ziet leuk en aardig gezegd voor de bühne, maar er verandert dus niets in Denemarken.
  Overigens een bijzonder aantrekkelijke dame.
  In dat opzicht heeft Denemarken het met kabellengtes gewonnen van Nederland dat denkt progressief te zijn door ’n aantal linkse, verflenste, verzuurde, Nederlandse pruimen op het platje te hijsen die in opdracht van homofiele landverrader Rutte de samenleving moeten Staliniseren….

  Liked by 2 people

 5. Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  En nu? Eruit met die bloedzuigers subito

  Liked by 1 persoon

 6. antiislamnu // februari 5, 2018 om 16:39 //

  Dit waren dan eindelijk een paar zinnige woorden nu nog de daden doorpakken nu kom op voor je land en laat je niet overheersen door een stelletje psychopaten die in een niet bestaande god geloven.
  Een god die kinderen neukt vrouwen stenigt ongelovigen vermoord enz enz
  Wij zijn nog even met meer maar niet voor lang het is nu of nóóit kom in verzet.

  Liked by 2 people

 7. Tijl Uylenspiegel // februari 5, 2018 om 17:08 //

  Een dappere uitspraak in de wereld van nu, en tegelijkertijd onwaarschijnlijk triest want ze heeft voor 100 % gelijk al zal Links dat nimmer toe willen geven.

  Like

 8. Angst voor die mensen die anders denken,je meent het niet….
  Als ik met kennisjes ben en er lopen kopvodden zeggen we zachtjes tegen elkaar kijk daar lopen weer een stel zover is het al in onze samenleving

  Like

 9. Tijl Uylenspiegel // februari 5, 2018 om 22:33 //

  Is de fotobewerking boven het artikel een afbeelding van de betreffende minister ? Zo ja dan is het hier toch maar behelpen met onze vrouwelijke ministers….

  Like

 10. Toynbee: Net als de Egyptische, Griekse, Romeinse, maar ook “elders” die van de Maya, Azteken, Inca, Birmaanse en vroeg Chinese, is iedere beschaving na haar hoogtepunt gedoemd om ten onder te gaan. Nu is het de beurt van de hedendaagse Westerse-Atlantische beschaving …..! Stuk voor stuk zijn ze kapot gegaan voornamelijk door een rottingsproces van binnenuit! Het grootste gevaar komt niet van een vijand van buitenaf….doch deze komt van binnenuit, van onze versplinterende en corrupte politiek en hun onbetrouwbare leiders. De democratie is failliet en het bestuur is corrupt onbetrouwbaar met praktijken als die van de Maffia. Het paard van Troye heeft z’n destructieve werk gedaan Hoe kunnen wij dit afschuwelijke proces van vernietiging nog keren? Door massaal in opstand te komen en onze leiders, incl de buitenlandse Islamieten, desnoods met geweld de tent uit te schoppen, gelijk de Franse revolutie olv Robespierre en CS. Gelijk de Mohammedaanse Indonesiër die de Christelijke Nederlandse kolonisten in 1948 het land hebben uitgeschopt.

  Liked by 1 persoon

 11. De door ons niet gekozen regering die weer door manupilatie en bedrog voor de derde maal ons land bestuurd met in de hoofdrol een premier die geen enkel moraal heeft en alles regelt wat Europa hem opdraagt en in samenwerking met Opperhuiler Frans Timmermans de plannen regelt tegen een riant salaris en Nederland naar de bedelstaf brengt en de bevolking ruilt voor immigranten van allerlei nationaliteiten om maar geen EENDRACHT te krijgen maar verschillende kleine groepjes en dat in heel Europa en die zijn bij onlusten makkelijker te bestrijden als 1 Volk dus vecht opnieuw voor je vrijheid stem LOKAAL die is er voor jullie en vergeet die POENSCHEPPERS PARTIJEN uit DenHaag die zitten er voor hun zelf en verraden ons land NEDERLAND.

  Like

 12. templars2017 // februari 6, 2018 om 21:54 //

  Het probleem is inderdaad een rottingsproces va binnen uit , een oud leraar heeft ooit gesteld ,”democratie is een mooi systeem ,doch het vernietigd zichzelf op termijn”
  Blijkbaar had de man gelijk ………………

  Like

 13. mens is een dierlijk wezen, derhalve opportunistisch. overlevingsdrang, beter worden, er boven op zitten. recht van de sterksten, of slimsten. zo werkt dat.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s