Nieuw

Britse politie krijgt apparatuur wat is ontworpen voor oorlogszones om zuur slachtoffers meteen te behandelen

Foto: Ter illustratie. Bron: Flickr. Auteur: Pulpolux !!!

Politiemensen in Londen krijgen speciaal apparatuur wat is ontworpen voor oorlogsgebieden, zodat men slachtoffers van een zuuraanval meteen op straat kan behandelen.

De ‘flesdouche’ is een specifieke flesdop-aankoppeling die in 2015 gecreëerd is door ontwerper Tim Jeffrey. Normaliter wordt deze alleen gebruikt op slagvelden en in vluchtelingenkampen in het Midden-Oosten, maar nu wordt het dus ook aangewend voor zuurslachtoffers in de straten van Londen, schrijft de Evening Standard.

Het wordt vastgemaakt aan de bovenkant van de vijf liter waterflessen, die door de politieagenten worden meegenomen in het geval dat ze worden opgeroepen voor een zuuraanval, waardoor het in een soort douchekop veranderd en de stroming van het water wordt vertraagd, zodat het ongeveer vier en een halve minuut kan stromen, waar het normaal gesproken binnen enkele seconden leeg zou zijn.

– Wanneer een persoon verwondingen oploopt van bijtende stoffen, is het noodzakelijk dat de verwondingen zo snel mogelijk worden behandeld door water over de verwondingen te gieten, verklaart een woordvoerder.

– De beste manier om aan de verwonding water toe te dienen, is door een lange continue stroom in plaats van simpelweg water over het slachtoffer te gieten.

De politie heeft toegegeven dat de Britse hoofdstad de wereldwijde koploper is geworden met zuuraanvallen, waar elk jaar honderden “corrosieve vloeistof” aanvallen plaatsvinden.

– Het Verenigd Koninkrijk heeft nu een van de hoogste percentages geregistreerde zuur- en corrosieve substantie aanvallen per hoofd van de bevolking in de wereld, en dit aantal lijkt toe te nemen, bekende assistent-hoofdcommissaris Rachel Kearton, van de  National Police Chiefs ‘Council (NPCC), over de zuuraanvallen.

Voor 2017 zijn er tot november in totaal 739 zuur- en corrosieve vloeistof gerelateerde misdaden geregistreerd, waarbij de politie 411 van hen als gewelddadig classificeerde – een toename van 186 procent ten opzichte van het voorgaande jaar.

Bron:

http://www.breitbart.com/london/2018/02/05/shthole-watch-police-deploy-devices-designed-war-zones-treat-acid-victims-sadiqs-london/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6975 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Britse politie krijgt apparatuur wat is ontworpen voor oorlogszones om zuur slachtoffers meteen te behandelen

 1. Tijl Uylenspiegel // februari 5, 2018 om 22:29 //

  Zo’n aanval met zuur is zo ongeveer de meest laffe misdaad die te verzinnen is en waar ook niet of nauwelijks tegen te verdedigen is. Het uitrusten van politie en hulpdiensten met spullen of apparatuur om de schade te beperken is een teken dat men toegeeft een probleem te hebben, het enige dat ontbreekt is dat men toe zou geven dat deze misdaden zijn toe te schrijven aan een minderheid.

  Liked by 1 persoon

 2. Ze moeten die zuur gooiers eens behandelen, deze gewoontes nemen ze mee uit het land waar ze vandaan komen
  Ik zie Engelsen niet gauw met zuur gooien

  Liked by 1 persoon

 3. antiislamnu // februari 5, 2018 om 22:50 //

  Wat is het tóch weer een verrijking die multicultie shit thanx merkel en consorten.

  Liked by 1 persoon

 4. trebor2110 // februari 6, 2018 om 09:01 //

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1633549/griepprik-redding-onderwijs
  Alle leerkrachten zouden zich vanaf volgend jaar moeten laten inenten tegen de griep. Daarvoor pleit de Nederlandse viroloog en influenza-expert, prof. dr. Ab Osterhaus.

  Ach ja die Ab zal nog wel een paar antigriep doses hebben liggen die verkocht moeten worden .
  De volgende stap is alle leraren verplicht inenten .

  Maar liefst 1443 basisschoolkinderen uit 62 klassen hoefden gisteren niet naar school omdat er geen docent aanwezig was; meestal door de griep.

  Meestal door griep dus dat kunnen er ook 800 zijn

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s